Phantom UK 1035 Napisano Jul 9, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan "lako" je biti fotogenican medju starijim Englezima - cheers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 9, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre al' si ti skromna Sto ti lepo stoji ovaj motor i odelo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Jul 9, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan cheers , mrgica je zakon i jedva cekam da je provozam kroz Alpe i Balkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 9, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jul 9, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Senke trave i rastinja pored puta pocinju da se igraju sa psihom. Posto tamni vetrobran "smeta" u voznji odlucuje da spadne sa motora i polomi se na sasvim zadovoljavajuci broj parcica. Tu prestaje biti zanimljivo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Jul 10, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan svakodnevna voznja ... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Jul 10, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 sestre i brat..a od brata se pravi? sta? rakijaaaaaa 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @Marre : Valjda se dzem pravi od sljive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jul 10, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A onda krene sranje. Milionito odvajanje opet zavrsava kao neprohodno. Na "glavnom" putu nailazis na gomilu raskrsnica, nema sanse da znas koji je vazniji tj koji se priblizava civilizaciji. Vozis totalno besciljno, srecom rezervoar je pun goriva. U neko doba primetis da si, potpuno nesvesno okrenuo za 180 stepeni i da se priblizavas tacki sa koje je sve krenulo. Nedugo zatim nailazis na kucu sa upaljenim svetlima, dva sata lutanja se privode kraju. Ostaje jos samo da 45 minuta vozis u novom, pravom smeru, malo makadamima a malo i asfaltom. Apsolutna uzivancija!!! Gotov serijal nocne uzivancije. Sutra opet odo' na par dana vozanja, racunam da ce biti zanimljivih fotki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 10, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam dosadan, al' sta cu kad je volEm, a i nismo se videli mesec dana IMG_0543 by Slobodan Gosic, on Flickr 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 11, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Tek joj je 15 dana a vec je prava manekenka IMG_0604 by Slobodan Gosic, on Flickr 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jul 11, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Medenaaaaa Sent from my Televizor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 11, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Jul 11, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ima smek nekih proslih vremena...sta je radjeno na fotografiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 11, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ima smek nekih proslih vremena...sta je radjeno na fotografiji? Dodat split toning... u LR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kao u filmu Abis, voda je formirala delfina. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 12, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam upoznao jednog fenomenalnog coveka koji ima vikendicu 500m od moje kuce, ne mogu da verujem da pre nisam znao za njega. Covek se bavio fotografijom dosta dugo, drzao casove fotografije, poseduje staru analognu "pro" opremu (analogni eos sistem). Veliki je kolekcionar, nema sta nema u svojoj kolekciji/biblioteci. Dobio sam od njega par knjiga o fotografiji da procitam pa da vratim, sto me odusevilo Da se pohvalim, on razvija svoj sajt o Radjevini i Krupnju (region u zapadnoj Srbiji, ako neko ne zna sta je radjevina), pa skuplja materijal uglavnom fotografije i price o ljudima i mestima, pa sam veoma pocastvovan sto ce tu da bude dosta mojih fotografija Naravno da sam morao da ga pitam za jednu fotku, mozda sam jos pod utiskom, ali meni se cini da je ovo jedan od mojih najboljih portreta! Prosudite sami: Kovacevic R. by Slobodan Gosic, on Flickr 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 13, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra... (da je seo malko blize tebi i vise u levom uglu "da otvori" prostor iza njega bila bi jos bolja!) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan rad4 by dzony2012, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 13, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 13, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Misljenja ? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75964-kriticar/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Jul 14, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Na vrh brda...TA mrda na-vrh-brda by Markoni86, on Flickr 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Jul 15, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...