makikt 3273 Napisano Januar 13 Zainteresovan, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan A evo i jedna prava zimska Iznad oblaka... Samo Komovi vire na horizontu 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Januar 15 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2130 Napisano Utorak u 16:57 Drug član, 824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 953 Napisano Utorak u 19:06 BJB Maxi Scooter Club, 438 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5080 Napisano Petak u 18:25 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnjeg studenskog protesta u Novom Sadu. key tester keyboard 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5080 Napisano juče u 10:27 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Juce u Novom Sadu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano juče u 13:08 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Plaza u Barceloni pre neki dan. Ljudi surfaju na talasima, temperatura mora 15 C u najhladnijem periodu godine.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1792 Napisano pre 4 sati Drug član, 626 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17633 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2426 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja slika al sam ja na njoj... jedan ponosan od 650 ili kolko vec... Promenio pre 3 sati član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1792 Napisano pre 4 sati Drug član, 626 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ijao, kako lijepa Multipla! Sam ću se banovati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 115 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Nbg, iznad kafeterije kod Fontane. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3273 Napisano pre 24 minuta Zainteresovan, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Blokada! Nema dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3273 Napisano pre 4 minuta Zainteresovan, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je bilo žao što juče nisam mogla da budem deo veličanstvene kolone motociklista koji su u tako velikom broju podržali studente, i tom dostojanstvenom vožnjom proširili veliku energiju, ljubav, solidarnost, brigu i podšku, na sve strane. Pa sam isterala motor prvi put ove godine, da eto bar budem na motoru negde gore visoko, dodirnem nebo, osetim radost slobode...i pokušam da napravim fotku koja to sublimira. Pa u tom pokušaju umalo da mi motor padne niz liticu Srećom samo je pukla ručica kvačila. A fotka, evo je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...