Golub 1641 Napisano Avgust 23, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu dodjem teca, al ne znam sta on meni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 24, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ništa posebno... nikla pečurka iza kuće ... nikako da uzmem fotoaparat u ruke... nedostaje mi fotkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Avgust 24, 2016 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Može i ovako 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Avgust 24, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 27, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pusti pužu rogove.... IMG_3241 by Goran Miljkovic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Avgust 27, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce se mom sinu urezati ovo mesto u pamcenje kao meni,kad me je otac jedno jutro pre svanuca odveo na pecanje,a iz jutarnje sumaglice se pojavio potonuli brod. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 28, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bila na pijaC ... u GrockU ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 28, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... rodila mi jabuka na grani .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Avgust 28, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Maski, sve za 10 ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 29, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jesen je .... tu je ... samo što nije .... još samo malo i slobodni smo, sine <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 29, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Životinje u prirodnoj okolini... Kruger National Park, South Africa -> https://en.wikipedia.org/wiki/Kruger_National_Park Na žalost, 55-200 mi je u pakovanju ostao kod kuće i sve fotografije koje sam napravio su išle kroz 18-55 kit objektiv.Obećah sebi da ću sledeći put da odem u ovaj raj na zemlji sa odgovarajućim aparatom i objektivom, i da ću da ostanem 3 dana.Skoro 20.000 kvadratnih kilometara (da, tačan je broj) se ne može obići ni vidjeti za dan koliko sam ja imao da budem tamo... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Tassos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Septembar 1, 2016 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Djurdjevica Tara Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Čudo od mosta. Gradjen 1938-1940. za vreme Kraljevine Jugoslavije. U to vreme bio najviši betonski most u Evropi! Nikada ga nisam video uzivo ali biće dana :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам га видео и прешао, само нисам нашао овако добар поглед на њега као колега са претходне стране. Сад жалим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Septembar 1, 2016 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам га видео и прешао, само нисам нашао овако добар поглед на њега као колега са претходне стране. Сад жалим Spustao sam se zip line-om dok sam ga slikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan O ovakvom necemu sanjam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 1, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^Nisi jedini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1257 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Awsome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 2, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Autoput Johannesburg - Durban, Južna Afrika... fotografisano iz vozila u pokretu... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 2, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Olimpic Beach Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 2, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Nisam znao da se i tamo vozi levom stranom...nasledje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 2, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Nisam znao da se i tamo vozi levom stranom...nasledje.. Da da, kada sam krenuo osigurao sam se odgovornosti lupanja tuđeg auta jer sam znao da se tamo vozi naopako a od prijatelja kod kojih smo išli smo imali auto na raspolaganju pa reko za svaki slučaj dodao još jednu sitnicu u osiguranje imovine... Za mene je Južna Afrika: Zemlja odličnih puteva (apsurdno ali je tako) Zemlja lošeg ili nepostojećeg interneta Zemlja gdje u mnogim gradovima imaš na ulici vode za piće (uprkos narodnom mišljenju) Zemlja nasmijanih i prijatnih ljudi (ne dijelim ljude na crne i blijele, sa svima sam se ophodio isto) Zemlja gdje aparthead još nije završio (slično ratu na Balkanu) na žalost Zemlja gdje je podjela između bogatih i siromašnih lagana za ostvariti (sa 2 metra zida, i još pola metra ili više bodljikave žice ili električne ograde) Zemlja prelijepe prirode Zemlja gdje žive divne životinje Zemlja gdje se banane mogu ubrati sa drveta (rijetko gdje ali može da se nađe) Zemlja Toyota, Subarua, Suzukija, Kie i raznih ostalih istočnih automobilskih marki (90% bogatih voze dzipove) Zemlja automatskih mjenjača (zbog sigurnosti ako bi te neko napao na semaforu svi voze automatike) Zemlja gdje je dozvoljeno proći kroz crveno na semaforu ako ne smetaš nikome ili naveče posle 21:00 Zemlja JAKO SKUPIH saobraćajnih kazni (autoput, 23 preko, 80€) Zemlja gdje sam se (iako prvi put tamo) osjećao kao da sam kod svoje kuće I najvažnije, zemlja u koju želim da se vratim, što prije, dok još ima divljeg života da sve to zapišem u svoje srce... Dok kakim, evo još jedna fotka... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...