Draza84 336 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa se skupila. Super je ekipa Gde si ovo slikao? Cirih, most preko reke Limmat. Iako je ovo "industrijski" deo grada, ima jako puno ptica (patki ponajvise). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Decembar 23, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda ovo slikano u jednom kaficu u Srbobranu? Jako mi lici. U pravu si cafe Arvaji u Srbobranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan barezi hvala, bas na tom mestu sam dogovorio kupovinu svog prvog motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Decembar 24, 2013 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Labudovi na zaledjenoj reci. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @IvanNBGD Mislim da ova fotografija nema veze sa "dobrim ukusom" pa makar imala milion pluseva, i mislim da joj nije mesto ni u temi, ni na forumu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11646 Napisano Decembar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tako, mi odosmo na Alpe.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan jedna HDR 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Decembar 25, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan hvala zorane što si nas prebacio na sledeću stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Decembar 25, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Juce pazario svoj prvi auto! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 25, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Decembar 26, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stvarno izvinjavam ako vam gusim temu,ali ja sam i dalje pod utiskom u vezi kola... prvenstveno zbog toga sto sam nasao auto starijeg godista (1998) a da je u salonskom stanju (prva boja,prava km) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4479 Napisano Decembar 27, 2013 Advanced Member, 1982 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Tipican zimski dan u Sarajevu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1805 Napisano Decembar 28, 2013 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo razbijem ovo sivilo zimskog dana u Sarajevu: Juce je bio prelep, gotovo prolecni dan. Inace fotkam samo sa mojim matorim i losim mobilnim pa se ne zestite sto su slike tehnicki lose. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Decembar 28, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Brrrrrrighton danas... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1805 Napisano Decembar 29, 2013 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa se skupila. Super je ekipa Gde si ovo slikao? Cirih, most preko reke Limmat. Iako je ovo "industrijski" deo grada, ima jako puno ptica (patki ponajvise). Hvala, zanimljiv je Zurich. Na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4479 Napisano Decembar 29, 2013 Advanced Member, 1982 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Aleja prema Vrelu Bosne, Sarajevo. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11646 Napisano Decembar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Markova Vespa... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan današnja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 29, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Aleja prema Vrelu Bosne, Sarajevo. Auuuu... Deset pluseva bih ti dao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan "Kolega" pri povratku iz šumice sa sve neuništivim apencem . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan "Kolega" pri povratku iz šumice sa sve neuništivim apencem . Apenac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brrrrrrighton danas... Fali samo Fatboy Slim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Decembar 30, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Brrrrrrighton danas... Fali samo Fatboy Slim! Bio i castio me sa Fish&Chips 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan "Kolega" pri povratku iz šumice sa sve neuništivim apencem . Ovog kretena treba isibati, i to dobro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan "Kolega" pri povratku iz šumice sa sve neuništivim apencem . Ovog kretena treba isibati, i to dobro!!! A zasto ga treba isibati ?! Mozda zato sto vozi drva kuci da ogrije porodicu i zato sto se snalazi kako umije i zna ? Ovaj covjek na fotografiji,iako ga prvi put vidim i namjerno sam sisao sa motora da ga fotografisem, zasluzuje moje puno postovanje ! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...