Mediterraneo 1766 Napisano Januar 24, 2021 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, drs said: U vodu, na praznoj plaži, sa sve maskom Moglo bi sve da se objasni dragi kolega ali se plasim da ne postane banalno. Bolje da pustimo fotografije da pricaju same za sebe. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Zagajička brda danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 896 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Opet prava zima.....Pokljuka... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznjice (malo nam je sunce bilo iza ledja, al je bila lepa pozadina) Promenio Januar 30, 2021 član Marko1995 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3231 Napisano Februar 5, 2021 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Proleće u februaru - Avala 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kop letos 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Februar 7, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Fruška gora danas Sent from my Mi A1 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 7, 2021 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Februar 8, 2021 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 8, 2021 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa nema dalje. Vrh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tu je trebalo staviti poklopac da Dunav ne napuni kotlić... Isto kao što je kod nas u Vojvodini pre 20-ak godina bio jako visok nivo podzemnih voda. Moj burazer je rekao da treba da držimo otvorene podrumske prozore da voda može da izlazi napolje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Tara, Kaludjerske bare 10.02 16c 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Tara, Kaludjerske bare 11.02 -6c 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Februar 12, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da nema moto skupova 21 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za kolekciju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Februar 12, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, ThePainkiller je napisao: Bravo za kolekciju! Hvala ti , hvala ... Čim nadjem posao i bude para biće još neki .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 12, 2021 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Dabogda puko "sedmicu" pa da budu 1:1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zima još uvek ne planira da ode iz mog malog grada. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Februar 12, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ćale je napisao: Dabogda puko "sedmicu" pa da budu 1:1 Hvala ti ,mnogo je kume hahahaha.. Ja sam žensko a ima jedna pčelica 1:1 koja je dovoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5585 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 1988 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 koja je ovo razmera, i gde ih kupuješ ? Stvarno prelepa kolekcija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Februar 12, 2021 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, antir3ality je napisao: @GR 46 koja je ovo razmera, i gde ih kupuješ ? Stvarno prelepa kolekcija! Hvala ti puno ... Par komada su 1:24 , ona dva veća ne znam .. Svi ostali 1:18 Neke sam dobila na poklon, neke sam kupila od jednog kolekcionara a ostale na pumpama, mega marketima, radnjama za igracke, par komada od preko , gde god zavirim a prodaju igračke Promenio Februar 12, 2021 član GR 46 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 13, 2021 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, GR 46 je napisao: Hvala ti ,mnogo je kume hahahaha.. Ja sam žensko a ima jedna pčelica 1:1 koja je dovoljna Primi izvinjenje. Promaklo mi. I da, nije mnogo ... Uz sedmicu ide i garaža .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Februar 13, 2021 (promenjeno) Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan San Fruttuoso je malo mesto koje su osnovali monasi prebegli iz Spanije u srednjem veku. Na manastir se naslanja par kuca, 2 restorana i jedan B&B Do mesta se jedino stize barkom ili pesaka kroz Il parco di Portofino Promenio Februar 13, 2021 član Mediterraneo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1971 Napisano Februar 13, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio neki dan u BGu motori sam sniraju. Bilo je cak i neko cukanje u Bul. Zorana Djindjica. Dodjem kuci sve mi neka muka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 16, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kljuc od srece 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...