Rauš 15 Napisano Decembar 16, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Arso said: Tačno Šćepo, mogao sam da mozgam još 100 godina nikada se ne bih setio. Evo i slike njegovove mašine. Jedan od onih Nemaca se slikao pored njega. Sad mi kaze cale da je to ipak BMW R68 koji je cale i poklonio tada Scepu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 16, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako Rauš kaže onda je tako on najbolje zna, a i prošlo je mnogo godina od tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano Decembar 16, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan Predrag Zdravkovic-Raus....... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 16, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čačanske motordžije, bajkeri onda nisu postojali, u Priličkom Kiseljaku 1957. Ne bi bilo loše kada bi se otvorila posebna tema u okviru neke postojeće pod imenom Vremeplov. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano Decembar 16, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan Moj naslednik...mozda.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Decembar 16, 2018 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ova starudija starine Rausa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano Decembar 16, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan Roko biciklista, Pera Repa rodjeni brat i moj matori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 16, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Arso je napisao: Čačanske motordžije, bajkeri onda nisu postojali, u Priličkom Kiseljaku 1957. Ne bi bilo loše kada bi se otvorila posebna tema u okviru neke postojeće pod imenom Vremeplov. Izvinjavam se za off, moj kum je stavljao temu o svom ocu, mom krštenom kumu, i tada je bilo nekih naznaka o novom podforumu. Što da ne, uživam da gledam ove starije fotke! A da ne bude potpuni off, evo jednih domaćih krofni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Decembar 17, 2018 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedna od mene i Mavic Pro-a Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Decembar 17, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Off. Kakva su ova silna kola sa leve strane, u blizini Tempa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 17, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Decembar 17, 2018 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Off. Kakva su ova silna kola sa leve strane, u blizini Tempa?Nemam pojma i ja sam to video tek kad sam gledao snimak. Verovatno neki auto plac ili sta vec. Preletecu jednom samo zbog toga da vidim sta je.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Decembar 17, 2018 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/16/2018 at 7:20 PM, Rauš said: Negde kraj septembra, sa matorim na voznji, Zaovinsko jezero. U to neko vreme ili malo kasnije sam vas prosao u Ivanjici, sa mojim Burgmanom. Malo pred ulazak u grad, isli ste iz pravca Kotraze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 79 Napisano Decembar 17, 2018 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Decembar 18, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 16.12.2018. at 19:40, Rauš je napisao: Moj naslednik...mozda.... Ne videh sredjeniji 1100, izgleda k'o nov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Decembar 18, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @balle @slobasuper9 Ne tvrdim...ali je po svemu sudeći parking MUPovog sportskog centra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Decembar 18, 2018 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan [mention=43982]balle[/mention] [mention=38883]slobasuper9[/mention] Ne tvrdim...ali je po svemu sudeći parking MUPovog sportskog centra.Da da moguce da je to... onda ipak necu preleteti Kad smo vec tu evo jos jedne iz vazduha od mene.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Decembar 18, 2018 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna od mene 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 19, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Moj današnji dan. Nije sve izgubljeno. Laku noć 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano Decembar 21, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan On 12/17/2018 at 11:06 PM, muljaz said: U to neko vreme ili malo kasnije sam vas prosao u Ivanjici, sa mojim Burgmanom. Malo pred ulazak u grad, isli ste iz pravca Kotraze Mislim da daa koliko se secam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano Decembar 21, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan On 12/18/2018 at 8:38 PM, Milanezi said: Ne videh sredjeniji 1100, izgleda k'o nov Malo su mi tockovi opuzli to moram da sredim sad preko zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano Decembar 21, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan On 12/18/2018 at 8:38 PM, Milanezi said: Ne videh sredjeniji 1100, izgleda k'o nov Hvala za kompliment.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1783 Napisano Decembar 22, 2018 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lago d'Iseo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 22, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan bLago di Tebi 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Decembar 23, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jutro na Skadarskom ! Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...