Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan "Kolega" pri povratku iz šumice sa sve neuništivim apencem . Ovog kretena treba isibati, i to dobro!!! A zasto ga treba isibati ?! Mozda zato sto vozi drva kuci da ogrije porodicu i zato sto se snalazi kako umije i zna ? Ovaj covjek na fotografiji,iako ga prvi put vidim i namjerno sam sisao sa motora da ga fotografisem, zasluzuje moje puno postovanje ! Ово што он ради овом малом аутоматику може се упоредити са дететом које носи џак од 50кг под присилом!!! Мислиииииш да је овај моторчић за овакво иживљавање?! Сви се ми сналазимо како знамо и можемо ал' овај га претера!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 31, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sad Sr3ck0, pa nije ovo dete nego mašina od gvožđa i plastike. Nekom' služi za zajebanciju, a nekom' za životne potrebe. Važno je da služi čoveku - to joj je svrha. Saguaro kaktusi u pustinji Arizone. Slikano u pokretu. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 31, 2013 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Srecko Ne preteruj, to bi i baba moja mogla povuci a ne Tomos Pitanje za urednike: moze li se obrisati slika od IvanaNBGD, msm da slika takve sadrzine ne prili Forumu koliko god pluseva imala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Decembar 31, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ne može da se obriše slika praseće glave. praseća glava je naša stvarnost. plusevi za praseću glavu su naša stvarnost. praseća glava ne krši pravilnik foruma. praseća glava i plusevi koji joj pripadaju su u duhu demokratske budućnosti koju ovo mlado demokratsko društvo gradi. nećemo okretati glavu od stvarnosti i nećemo stvarati tabue. kad se budu brisale slike iz batenguza, biće obrisana i praseća glava. pravda za praseću glavu. praseću glavu za nobela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Decembar 31, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 02.08.1997 - prvi rođendan Borko Martinović, it's 2014.... .... before the new year ends you will be legally adult. grab the child you by the hand and ...... .....explore life, be brave, take chances, take off, go off road, go off grid, listen to the sun rise, drink coffee at sunset, don't cling, don't beg, don't depend, let go, remember joy! never forget JOY! laugh! be cynical, question everything, don't trust, don't need, don't compromise, don't lie, never ever belong to the system! stay away from the system!!!!..... find out who you are and do your own thing. i'll catch you if you fall Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Decembar 31, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro svetlo u 2014. ljubiteljima "skljocanja" 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Januar 1, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan telefonom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 231 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan image hosting Evo,ja sam otvorio sezonu! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Baka i unuci su iskoristili sunčan dan za šetnju a pritom i da prikupe malo ogreva za zimu (izvinjavam se zbog filtera) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mošorinsko-Titelski breg danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan dan za voznju 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Januar 2, 2014 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Luk novog zeleznickog mosta u Novom Sadu, na sremskoj strani, je skoro gotov. Ostaje da se montira samo jos jedan segment. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Januar 2, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Okolina Titela danas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Januar 3, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan zimski vikend u Kembridzu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 3, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mama i ja ...'72 - '73 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Januar 3, 2014 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio Cane Corso ime mu je Gino star je 45 dana sreca je neopisiva sto smo dobili novog clana porodice svo vrijeme provodim sad sa njim, bas je kao beba 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 3, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan winter colors.. by Aleksandar Šumi, on Flickr Jutarnja.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 3, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2.1.2014. jos se drze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Januar 4, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima dima ima i vatre 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Januar 4, 2014 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prolece treceg januara? Moguce 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima dima ima i vatre Ova slika otvara apetit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 4, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ova godina radna od starta! scenografija je postavljena, zajbancija gotova, a sad na pos'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5024 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovaj u pozadini , za klavirom ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 5, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan lele snajke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @Darko : Gde je ovde pozadina. Ja gledam samo ono sto je u prvom ( krupnom ) planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...