Goshke 2786 Napisano Novembar 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan kod crkvice na povlenu.... ogoljeno drvo okićeno slanom .... Prelepo, svaka cast! Kojim aparatom slikas? Hvala Nikon D7000.... za ovu fotografilu objektiv 18-105 Operi ga nakon slikanja... mislim od pastelnih i ostalih boja Slika se cetkicama a fotoaparatom se fotografise!! btw. odlicna je fotka!! Omaklo mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 14, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Najudaljenija tačka do koje je dospela Ruska Carevina: Tvrđava Ros (Eng. Fort Ross; Rus. Крепость Россъ), na obali Pacifika u severnoj Kaliforniji, par-sto kilometara od San Franciska. Sagrađena 1812-e, u ovoj tvrđavi je bila stacionirana omanja jedinica Ruske Carske Vojske, i služila kao zaštita Ruskim traperima koji su lovili dabrove i drugu divljač u Kaliforniji, i odatle krzna slali za Rusiju. Kada su poubijali sve životinje u okolini od kojih se dobija krzno, Rusi su tvrđavu prodali lokalnom Američkom rančeru 1841-e, koji ju je sačuvao u originalu. Danas je ovo zaštićena građevina od istorijskog značaja, a održava je Kalifornijska Uprava Parkova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 15, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo sa Ohrida pozirao mi jedan lepi paun 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 15, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Kali na Ugljanu Puž na mandarini 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 15, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje mladih, na prozoru crkve San Huan Bautista, Kalifornija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 16, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije fotografija slikano sa Print Screen, nije montaža majke mi juče iz zajebancije otvorim mine da se podsetim malo stare igre, klinuo sam brzo 3, 4 puta i ovo se desilo, aj neka mi neko obori rekord da vidim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 16, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kristin Kortezovo More, Meksiko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 17, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotografiju sam snimio pre par dana u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu.Na njoj je Miki Djuricic iz Kupinova i buduci mladenci iz Marinkove Bare koje on zasmejava svojim glupim fazonima iz Kupinova.Fotografija je deo foto albuma "Beograd". 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada se nadjes na dogadjaju kao sto je svadba u Marinkovoj Bari lako je da pravis fotografije.Na ovoj fotografiji je mladina tetka(mlada sa jucerasnje fotografije) i iako sam imao i mladjih i lepsih modela za fotografisanje,takodje u nosnjama,svojim stavom i drzanjem ona je moj favorit.Fotografija je nastala na devojackoj veceri kada se devojke oblace u nosnju,ukrasavaju mladu,i vesele se dok ne svane dan kada ce se mlada udati. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sat na sajtu nije podesen kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 18, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Obala Kortezovog mora La Paz, Meksiko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Na Gazeli : 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 19, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Devojka i njen konj Poljoprivredni fakultet Maunt San Antonio Volnat, Kalifornija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 208 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Slikano juce na Kalemegdanu.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 20, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dzeki, univerzalni srpski pas. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Novembar 20, 2011 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke moje slike slikane mobilnim telefonom pre par meseci Edit: evo jos jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 21, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Spremanje Slavske večere u našoj kući. Aranđelovdan, 2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 21, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Bane kakva vam je to slanina nema ni 10cm masti ps. sarma izgleda bolje nego sto je moja keva sinoc pravila... ne znam za ukus , evo cekam 2ure da navalim pps. Srecna slava domacine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Spremanje Slavske večere u našoj kući. Aranđelovdan, 2011. Pa, SREĆNA SLAVA! I ne menjaj domaćicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 208 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 22, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... pps. Srecna slava domacine! Spremanje Slavske večere u našoj kući.Aranđelovdan, 2011.Pa, SREĆNA SLAVA!I ne menjaj domaćicu. Hvala. Veče, posle odlaska gostiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 22, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sloboda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za volanom. Iskopavanja na Suvoj planini, danas. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak radnog dana, ove sam ja fotkao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...