maski 1033 Napisano Jun 8, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan O'šonesiZ photo by Ivan Anic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4116 Napisano Jun 8, 2011 Nemanja Stojanović, 1392 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan jedan .gif od danas, se to računa? 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 8, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Prvi pokusaj slikanja munje....nit` znanja,nit` dobrog mesta za hvatanje,stoga je ovo uvelican deo slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 8, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ah, Skols Munje su meni jedan od najlepshih motiva za fotkanje .. Vidish ih na trenutak, ali zahvaljujuci fotki, mozesh da ih zamrznesh i posmatrash u nedogled Ranije sam se strashno lozio i jurio munje godinama .. Dugo, dugo nisam "jurio" munje .. veceras sam slucajno imao stativ pored sebe .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ah, Skols Munje su meni jedan od najlepshih motiva za fotkanje .. Vidish ih na trenutak, ali zahvaljujuci fotki, mozesh da ih zamrznesh i posmatrash u nedogled Ranije sam se strashno lozio i jurio munje godinama .. Dugo, dugo nisam "jurio" munje .. veceras sam slucajno imao stativ pored sebe .. odlicno!koji je recept za ovo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 8, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stativ, naravno .. Ovo je bilo na 50 asa, 11 blenda i 30 sekundi eks. I najvaznije .. strpljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 8, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pored Markove slike,ja moju mogu slobodno da obrisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 8, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pored Markove slike,ja moju mogu slobodno da obrisem ne k*ki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4116 Napisano Jun 9, 2011 Nemanja Stojanović, 1392 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan povežeš na komp i staviš da fotka dva sata dok odgledaš film i ubodeš par munja sigurno. ali je zanimljivije recimo odeš sa lapom i stativom negde u tri lepe i loviš ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jun 9, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 5.03.2011. Bilo je mnogo ruzno i hladno vreme. I lep djir 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa letnjeg vidikovca na Avalskom tornju, Fotografija je posvećena svima onima koje je ovaj simbol Beograda ispraćao i dočekivao sa putovanja kao i generacijama rodjenim 1999+, koji su 10 godina bili uskraćeni ovim osećajem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Zalazak sunca na Tasosu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1933 Napisano Jun 9, 2011 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vetropir na Kopaoniku, cini mi se marta ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan CG 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Jun 9, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan munje, hitmenove? http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/259033/Neverovatne-fotografije-Munje-iznad-Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan munje, hitmenove? http://www.blic.rs/V...-iznad-Beograda Nisu, ovo je kolega i drugar Marko Djurica .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan munje, hitmenove? http://www.blic.rs/V...-iznad-Beograda Nisu, ovo je kolega i drugar Marko Djurica .. Pih al ti je drugar :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan munje, hitmenove? http://www.blic.rs/V...-iznad-Beograda Nisu, ovo je kolega i drugar Marko Djurica .. Pih al ti je drugar :nanana: Vajdu ga deda i pozdravi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Zadrugar Lazarevo.Ulazak kluba iz sela u srpsku ligu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 10, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Malo o gerilskoj umetnosti... Na Veliki Petak ove godine u obalskom gradiću Ensinitas (Encinitas) u južnoj Kaliforniji osvanuo je ovaj mozaik: U pitanju je Gospa od Gvadalupe (Deva Marija koja se pojavila u viziji jednom Meksičkom Indijancu u šesnaestom veku)... Ali ovaj put na surfing dasci, na velikom talasu. Pored je isto u mozaiku napisano "Spasite Okean" (ne vidi se na mojoj fotografiji). Međutim, niko nije naručio ovo umetničko delo, gradske vlasti ga nisu odobrile, niko nije ni tražio dozvolu. Nekoliko svedoka je primetilo da je grupa ljudi, obučena u radničke kombinezone i sa radničkim šlemovima, došla u sred bela dana, i instalirala ovaj mozaik veličine 3,5 m x 3,5 ispod železničkog mosta na jednoj od glavnih ulica ovog grada. Nepoznati umetnik nije ostavio nikakve tragove o svom identitetu. Po gradskim zakonima, ovo se tretira kao grafit. Zbog toga gradske vlasti žele da ga uklone. Međutim, mozaik je privukao ogromnu pažnju građana, kao i lokalnih medija, pa čak i nacionalnih. Svi žele da se mozaik ostavi tu gde je. U ponedeljak je zasedala gradska skupština, koju sačinjava pet ljudi, i jednoglasno su glasali da mozaik mora da se ukloni. Kao razlog su naveli da ako sada naprave izuzetak da će to stvoriti presedan i da će onda i ubuduće morati da ostavljaju grafite na zidovima. Kao dodatni razlog su naveli da je po Američkom Ustavu zabranjeno mešanje države i religije, a da je ovaj religiozni mozaik na javnoj površini. Doduše, na istom zasedanju su izglasali i to da se iz gradskog budžeta izdvoji $2.000 da se plati preduzeće za umetničku konzervaciju da napravi studiju kako da se mozaik skine a da se ne ošteti. Unajmljeni stručnjaci (iz Los Anđelesa) su obišli mozaik u utorak, i napravili nekoliko testova. Došli su do zaključka da je čovek koji je mozaik instalirao – znao šta radi. Nije zalepljen lepkom za most, kako su mislili, već je napravljen specijalni sistem kačenja baš za taj most u tačno potrebnoj veličini; da je mozaik ušrafljen u zid i – izgleda zabetoniran. Dakle stavljen je tako da će biti jako teško da se ukloni. Nekoliko lokalnih preduzeća su se dobrovoljno javili da plate troškove skidanja mozaika i ponudili da se mozaik postavi na njihovim zgradama gde bi i dalje bio dostupan javnosti. Ostaje da se vidi šta će se desiti... Ja sam otišao danas da vidim mozaik i da ga uslikam specijalno za BJB Foto sekciju, i mogu vam reći da je prelep. Ako ti političari i dalje budu insistirali da se skine, stvarno su moroni i treba ih na sledećim izborima izbaciti iz fotelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Jun 10, 2011 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Toliko buke oko..... "grafita"? Kod nas bi to po kratkom postupku - debeo sloj boje i cao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Jun 10, 2011 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna "zanimljiva".Vrabcu bas i nije zanimljiva ali prica kako se desilo jeste. Mozda sam vec pisao o ovome al'se ne secam. Daklem,prosle godine kad sam kupio Kawu u BG raspalio ga po auto-putu da vidim kol'ko ide... Primetio sam u jednom momentu nekoliko vrabaca i ucinilo mi se da sam zakacio jednog ali nastavio sam dalje. Padala je i kisa pa sam posle dan-dva resio da operem motor,negde ispod grana sam video pero,izvucem ga(jedva) a ono vrabac al' bez glave!!?? Setim se incidenta sa vrabcem na putu! Opet posle nekoliko dana odem do Jancoola i tu padne detaljno zagledanje motorina,opet ja vidim pero i iscackam ga grancicom kad ono ispane "ovo" sa slike. Glava se vozila nekoliko dana,a bila je zaglavljena izmedju grane i motora pa je malo i opecena! Meni je ovde posebno zanimljiva sila koja se izdesavala pa je vrabcu iscupana glava sa kicmom,u delicu sekunde! Rip pilence! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 10, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan moram da potrem ovu vrapchechu tragediju..... vrabac ispred duff-a :"ne gledaj moju hranu!!!" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...