cunami 62 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan kad se udje u bac, ima tabla koja upucuje ka vajskoj, tamo ima par skretanja pa se nadam da bi domacini trebali znakovima da nas upute jer je po meni tesko objasniti. od baca ima nekih 10-ak km. ako gresim neka me domacini demantuju jer mislim da nema nekog smestaja, mozda ima privatnog, ima restoran i kafic. Slabo poznajem te krajeve od Novog Sada gde se ide da se stigne u Bac i Vajsku? J.... kad uvek vozim auto putem NS-SU u ove male krajeve skoro da nisam nikad ni zalazio Evo ovako prijatelju! Postoje dva puta iz Novog Sada za Bac! Jedan je:N.S-Rumenka-B.Petrovac-Silbas-Parage-Ratkovo-Selenca-Bac! Drugi je:N.S-Veternik-Futog-Begec-Celarevo-B.Palanka-Obrovac-Tovarisevo-Bac! E sad,posto planiras skelom da predjes.Isle su skele do Futoga i do Begeca.Ne znam koja trenutno ide ali koja god znaci da ti ovaj drugi put vise odgovara! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan kad se udje u bac, ima tabla koja upucuje ka vajskoj, tamo ima par skretanja pa se nadam da bi domacini trebali znakovima da nas upute jer je po meni tesko objasniti. od baca ima nekih 10-ak km. ako gresim neka me domacini demantuju jer mislim da nema nekog smestaja, mozda ima privatnog, ima restoran i kafic. Slabo poznajem te krajeve od Novog Sada gde se ide da se stigne u Bac i Vajsku? J.... kad uvek vozim auto putem NS-SU u ove male krajeve skoro da nisam nikad ni zalazio Evo ovako prijatelju! Postoje dva puta iz Novog Sada za Bac! Jedan je:N.S-Rumenka-B.Petrovac-Silbas-Parage-Ratkovo-Selenca-Bac! Drugi je:N.S-Veternik-Futog-Begec-Celarevo-B.Palanka-Obrovac-Tovarisevo-Bac! E sad,posto planiras skelom da predjes.Isle su skele do Futoga i do Begeca.Ne znam koja trenutno ide ali koja god znaci da ti ovaj drugi put vise odgovara! Pozdrav! Sad znam gde je Bac i Vajska nema problema.A za tu skelu prema Futogu znam isao sam sa njom u Futog na skup jedne godine. Ma snacu se vec zahvaljujem se svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tasobc 0 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Brcko RS Motocikl: Suzuki Savage LS650 Prijavi odgovor kao problematičan al ga ti komplikujes kobaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan al ga ti komplikujes kobaja Jebiga druze kad ocu sve da obidjem Sata cu kad volim druzen je i skupove A imam te 4 nedelje odmora pa se raspamatim gde bi i sta bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan nece biti guranja bice mesta za sve napravicemo dva kampa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 30, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Idem da vidim ima'l ikog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 30, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan vreme za sada idealno! vetar duva, sunce sija,... obecava! ovo ce mi biti prvi susret da idem autom, ali iz cistog razloga jer ide vise nas.... vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan prijatelji,bio danas u Bacu na motoskupu.pasulj je do jaja hehehe a tek onaj ljuti uuuuu sunce ti,pa vredelo je samo zbog toga ici hehe bila luda predstava stantmena na kvadu i kawi.svaka cast Vitezovi,vidimo se dogodine...ako kojim slucajem nenaleti opet taj pasulj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...