Jump to content

Moto Zajednica

Azerbejdzan 2007 - caspian sea tour

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 436 postova

Da li neko zna na kom kilometru od Beograda se tacno nalazi omv na auto putu Bg-Nis u pravcu Beograda ??

Ona je prva i pravljena je da bude tacno na pola puta kroz Srbiju, da mogu stranci da dotoce u "ono" vreme. Autoputa.

140km od Beograda

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Da li neko zna na kom kilometru od Beograda se tacno nalazi omv na auto putu Bg-Nis u pravcu Beograda ??

Ona je prva i pravljena je da bude tacno na pola puta kroz Srbiju, da mogu stranci da dotoce u "ono" vreme. Autoputa.

140km od Beograda

Mislim da je pre na 100-110 kilometara od Beograda. Posto sam rodom iz Krusevca (200km od Beograda), znam da je ta OMV pumpa na tacno pola puta, par kilometara gore dole.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

140km od Beograda

Mislim da je pre na 100-110 kilometara od Beograda. Posto sam rodom iz Krusevca (200km od Beograda), znam da je ta OMV pumpa na tacno pola puta, par kilometara gore dole.

Motel Star Hrast je na 100 km od Beograda a pumpa na 105-110

140km od Beograda

Nemoj da mislis i da meni verujes pogledaj na karti i na njihovom sajtu. Daj da ne zbunjujemo coveka treba mu informacija!

Niste me razumeli .. OMV na pravcu za Beograd od Nisha ?..  ;D

p.s. a owa na prawcu za Nish je tachno na stotom km.

OMV se prostire na obe strane autoputa... :)

Pre OMV-a (kad ides iz Nisha) imas MOL pumpu (nekih 130-140 kilometara do Beograda), pa mozes i na to da racunas. Vodi racuna kad izlazis iz Grdelicke klisure (ako tim putem ides), jer imas veliku prazninu izmedju Jugopetrol pumpe na izlasku iz Grdelicke klisure do sledece pumpe koja je tek na naplatnoj rampi kod Nisha...

Stari hrast je na stotom kilometru od Beograda, a dve velike prve napravljene OMV pumpe su jedna preko puta druge na pola puta izmedju Jagodine i Cuprije. Od Jagodine do Cuprije ima 7 kilometara. Ako ne mislis na taj OMV izvinjavam se.

Hmm, ni ja nisam sad siguran da mislimo na isti OMV...  :-\

A mapa OMV pumpi je tako losa i zamrljana....

Q2tvu_kartasrbije2bq3.jpg

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Niste me razumeli .. OMV na pravcu za Beograd od Nisha ?..  ;D

p.s. a owa na prawcu za Nish je tachno na stotom km.

OMV se prostire na obe strane autoputa... :)

Pre OMV-a (kad ides iz Nisha) imas MOL pumpu (nekih 130-140 kilometara do Beograda), pa mozes i na to da racunas. Vodi racuna kad izlazis iz Grdelicke klisure (ako tim putem ides), jer imas veliku prazninu izmedju Jugopetrol pumpe na izlasku iz Grdelicke klisure do sledece pumpe koja je tek na naplatnoj rampi kod Nisha...

Tnx .. samo pokusavam da pronadjem najbolji "meeting point" za nekolicinu entuzijasta koji bi zeleli da nas docekaju na powratku  ;D

Zaprawo siguran sam da postoji samo jedna jedina OMV pumpa u pravcu Beograda samo ne znam tacno gde,pa samim tim ne znam kako da objasnim ljudima na kom iskljucenju da se okrenu na auto-putu ...

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Svako jutro u  biltenu AMSS govore da se neke naplatne rampe renoviraju tako da ti izlazi sa autoputa ne rade i to:

Skinuto sa AMSS sajta:

Na naplatnoj stanici Aleksinac zbog radova na modernizaciji saobraćaj je potpuno obustavljen, a uključenje i isključenje za Aleksinac i Soko Banju se vrši preko naplatne stanice Aleksinački rudnici. Takođe i naplatna stanica Vodanj, ne radi zbog radova, na auto putu E-75 Beograd-Niš, pa preporučujemo korišćenje izlaza kod Kolara. Radova ima i na naplatnoj stanici Mali Požarevac, gde je saobraćaj samo usporen.

Ok .. OMV pumpa izmedju Svilajnca i Velike Plane iz pravca Nisa za Beograd bitje "meeting point" za eventualno nalazenje sa nama i voznju do Beograda. Datum je za sada 29 novembar ako sve bude u redu sa Bugarskom vizom ... ukoliko ima zainteresovanih mogu da kontaktiraju Mikku ili Cheha radi detaljnijih i preciznijih informacija .. pozdraw  ;D

Ok .. OMV pumpa izmedju Svilajnca i Velike Plane iz pravca Nisa za Beograd bitje "meeting point" za eventualno nalazenje sa nama i voznju do Beograda. Datum je za sada 29 novembar ako sve bude u redu sa Bugarskom vizom ... ukoliko ima zainteresovanih mogu da kontaktiraju Mikku ili Cheha radi detaljnijih i preciznijih informacija .. pozdraw  ;D

Ubode ga k'o prstom u nosu :-[ ja cu moci jedino da vam mahnem iz kamiona ako vas vidim posto idem na Kopaonik bas tog dana. Lepo se vi vratili!

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Samo mala ispravka, pumpa je izmedju Lapova i Markovca :)

misliš da im doneseš lance i šalove?  ;D

Josh smo u Istanbulu .. Imamo "manjih" problema sa Bugarskom vizom tako da josh uwek ne znamo tachan datum dolaska ...

Chim dobijemo wizu postawicu info. tachno gde i kad ... pozdraw  ;D

• U prolazu, 32 postova

Ma jok, da im spremim caj i vrucu rakiju za dobrodoslicu.

Josh smo u Istanbulu .. Imamo "manjih" problema sa Bugarskom vizom tako da josh uwek ne znamo tachan datum dolaska ...

Chim dobijemo wizu postawicu info. tachno gde i kad ... pozdraw  ;D

Ok, ne zurite.Pozdrav

ok .. problem sa wizom je resen .. prekosutra krecemo za bg ..

dakle ..nedelja 2. decembar u 15h. meeting point OMV pumpa na auto putu Nis - Beograd u pravcu Beograda

.. ta pumpa bi trebalo da se nalazi otprilike 100 km od Beograda

Ukoliko ima zainteresowanih da nas dochekaju i ewentualno prowozaju zadnjih 100 km sa nama na owoj nasoj turi dobrodosli su ..

Na pumpi cemo biti oko sat wremena ne bi li sacekali nekoga ko bi hteo da dodje a ewentualno kasni ..

064-1160674 je Mladenow (kontakt) telefon za swaki slucaj .. Ukoliko se ne pojawimo do 15.20 zowite nas .. mozda imamo neki problem usput  ;D

pozdraw ..

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Za one koji dolaze iz pravca Beograda... prođemo pumpu, okrenemo se na izlasku kod Lapova, pa nazad na OMV.

(slika 1)

Nego... za one koji ne ljube autostradu, šta mislite o slici broj 2?

post-203-1287899211398_thumb.jpg

post-203-12878992114528_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja