mrgud555 0 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskusto je veoma lose u Solunu sto se tice moto opreme,bio sam pre mesec dana kada sam se vracao sam mora,obisao sam celu Karamanli ulicu i veoma sam se pokajao,cene su previsoke i tada nije bilo snizenja a nije ni neki izbor,konkretno Dainese opreme tako da ti ne preporucujem...Ako posetis Karamanli prenesi tvoje iskustvo..pozdarv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 8, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan da osvezimo malo temu... idem za Greciu na morence pa me zanima da li ima nekih novosti za prodavnice moto opreme... konkretno Solun... ne mora sajt ali ulica ili reon bi znacio... pozz EDIT : hhehehe na ciji post naleteh dok sam googlao Acime brate svuda te ima aj raspisuj se inace cu odmah po upravi da raspalim http://www.fz6-forum.com/forum/greece/31731-moto-shops-thessaloniki.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Apex 13 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd-Skopje Motocikl: Yamaha XJR 1300 Sp Prijavi odgovor kao problematičan konkretno Solun... ne mora sajt ali ulica ili reon bi znacio... Ulica Lagkada, prva levo posle Holiday Inn na Via Egnatia. Na samom pocetku sa leve strane nakon 100 m pocinju radnjice, mada ne bih preporucio nikome takav poduhvat. Cene su im iste ili mahom od 15-30 % vise nego u Beogradu, a uzasno su neljubazni. Usli smo u prilicno snabdevenu radnju sa suprugom da bi kupili prakticki sve od opreme za dvoje, pocevsi od kacige, jakne, pantalone i ostalo, ali njihova uzasna neljubaznost je uradila svoje. Prodavacica nije htela da digne svoje cenjeno dupe da bi donela broj veci, odgovarala da i ne a njen pogled je bio kao da smo joj upravo pobili psa Srecom po nas u Mass company smo dobili 15% popust na skoro 2000 eura, a ja sam iskoristio i povrat pdv-a. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, Ima sanse da uhvatim poslednje zrake sunca i toplo vreme u poslednje dve nedelje Septembra. Idem u Grcku-Halkidiki tacnije. Moje pitanje je dali ima nekih dobrih radnji u tom delu? Cuo sam za neko mesto ili outlet blizu Soluna. Svaka pomoc je dobrodosla. Puno hvala Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pretrage ne bi bilo na odmet http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/28116-motooprema-u-solunu/page__view__findpost__p__500581__hl__solun__fromsearch__1 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/6617-moto-oprema-solun/page__view__findpost__p__105068__hl__solun__fromsearch__1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala ovo postaje zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravi ostala mesta, gledaj samo Solun, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravi ostala mesta, gledaj samo Solun, Samo ni Solun nije vise kao sto je bio, a i inace ono sto valja kosta, a nesto je i skuplje nego kod nas pa obrati paznju! avgust2011... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u ulici Odissey ali je to uličica sa puno radnjica i servisa za motore koja ima svega i svačega. Kada sam tražio ono što sam poručio, slali su me od radnje do radnje...na 50 C..tako da sam se razočarao i zaboravio . Konkretno sam našao Yamaha radnju gde sam i kupio neke delove, koje sam pre toga poručio preko mail-a. Zovu se MATAKOS, ulica je Legkada broj 120. Lepo im pošalješ mail sa onim delovima koji te interesuju (poželjan je Yamaha art.nr.), oni ti odgovore sa cenama i . Evo primera; Trebao mi je tacho gear za obrtaljku... Kod nas su mi tražili 60 eura, 10 dana rok isporuke Tamo je 11,3 eura ...Tako da sam za 60 eura, koje sam trebao dati ovde, kupio punu kesu delova i to original Yamaha. Toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih dobrih moto radnji u Solunu, i da li je tamo jeftinije nešto od robe? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16895 Napisano Jul 26, 2012 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš celu temu, bila ranije, potraži. Generalno nije ništa jeftinije. Oprema, ne delovi (za delove u konkretnim slučajevima može da bude druga priča). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan ima u jednoj ulici u blizini zelez.stanice jedno 10-tak radnji prodaju se polovni i novi delovi,mislim da su nesto povoljniji nego kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2979 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam nesto konkretno da napisem ali oba prethodna odgovora su na mestu. Ako ces delove, pravo u tu ulicu ( nalazi se iznad kvarta sa autodelovima) a ako ces opremu to je rastrkano po celom gradu u vidu velikih radnji i nista nije posebno jeftinije osim ako ne naletis na popuste i rasprodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da uskoro idem na more i da nameravam par dana provesti u Solunu, da li može neko da me uputu ili da adrese radnji sa moto opremom, prvenstveno garderoba. Ili neki oulet, bilo kakva informacija bi mi bila od pomoći. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konstantinou Karamanli ulica , nastavlja se na Egnatia kad ideš za Halkidiki.Šetaj i gledaj ima dosta radnji.Poz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ...a mozes i da koristis pretragu, jer tema o prodavnicama u Solunu ima bar pet, ako ne i vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi čoveku linkove možda se ne snalazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10116 Napisano Septembar 8, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dobro snabdevenu prodavnicu moro opreme u Solunu?Trenutno sam u Grckoj, pa d vidim ima li nesto interesantno po pristupacnim cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 8, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.de/search?q=site%3Abjbikers.com+moto+oprema+solun&oq=site%3Abjbikers.com+moto+oprema+solun&aqs=chrome..69i57j69i58.8909j0j7&sourceid=chrome&es_sm=91&ie=UTF-8 Tanko i skupo, ali pokušaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 8, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan http://bjbikers.com/pretraga/?q=moto+oprema+u+Solunu+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za dobro snabdevenu ne znam ali onaj jedan put koji sam bio isli smo neim bulevarom , mislim da da je ovaj sto ide kroz sredinu grada Egnatia , i bilo je 10ak radnji ali su bile kao nase recimo , znaci nista veliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 9, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da se bulevar zove Egnatia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10116 Napisano Septembar 9, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Nasao nekoliko radnji. Sto valja to je i skupo, uz malo cenkanja usteda 20-30€ . Uzeo zeni pantalone Dainese, valjda nisu kineske a i da jesu donro su. uradjene. Dosta za ovaj put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 2, 2014 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Dainese, Shoei, itd, ima svega po malo a i na sajtu ima da se vidi trenutno stanje na lageru.Kupio Dainese jaknu, cipele, rukavice 2 para, ne daju taxfree račun ali zato možeš da se cenkaš do mile volje :)Radnja se lako nalazi, posebno iz pravca Halkidikija ili sa RingRoad-a http://www.megastockbazaar.gr/default.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Februar 10, 2015 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Naiđoh na ovu temu pa da dodam da dobro snabdevenih moto prodavnica, a što je jos važnije ima ih na jednom mestu dovoljno, locirane su u blizini glavne železničke stanice Thessaloniki, Egnatia ulica pa desno, i levo, sve je u krugu od 100m (obeleženo crvenim kvadratićima po sećanju od letos u kojima sam ja bio)... Inače u tom kraju su i prodavnice autodelova, uglavnom rinfuzna roba, ali ih u tom krugu ima bar dvadesetak + dve javne kuće, tek da ne zalutate. :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...