m.mitar 175 Napisano Januar 9, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,ovaj mi vise lici na Srecka,nekako je mrsav,neuhranjen... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 9, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e bre golaci sexi tema je tam na red tube nego elem,stara honda,crveni silikon strci i gde treba i gde netreba,aj sto su rasturali na pola agregat,al sto su stavili toliko silikona,e to mi nije jasno prosasili leziste spanera, zvrci lanac,nemoz ni da se naspanuje,jedva ga ispravih i uglavih na mesto,zupcenje masilo za zub,sad saga oko varenog fraj laufa...uh,,kad se ovakve durunde unistene nepaznjom pojave,dodje mi da vristim,zamolicu zidare da nerade generalne nogama...nego makar rukama.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 9, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan muka mi od crvenog silikona doduse prvo je bila briga a posle razbriga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 9, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Jao bre Bokilicu,i ti si presao u vegetarijance !Obrlatio te onaj Vlajko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 9, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa kad daju uz meso i vegetarijanski garnirung evo ak ti lakse i to smo pojeli priznajem,i po jednu medusku za krvotok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 9, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Boki,ali na ovoj slici se vidi samo salata! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 9, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan slusam i neverujem... kaze prca ovako.. prelili coveku karburatori na suzukiju....naravno kutija pozadi filtera za vazduh ima odusak,suzuki i mikuni ko suzuki...izbaci sve u kutiju,mesavinu ulja iz agregata i benzina,sve prelije pozadi kod zadnjeg tocka..majstor skida cilindre klipove pravi coveku bespotreban trosak,in za put,i za delove,i za ruke..,i na kraju balade opet prelivaju karbovi opet isti problem...opet karbovi prelivaju... i opet ce biti isto... znaci neverujem kako pojedinci ljuste ko bre koru od banane...elem predpostavka je da je sve drljavo i nogama odradjeno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Januar 9, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ко унакази овако ову Хонду? И шта јој фали? Да ли се ставља силикон на састав кућишта? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 9, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stavlja se,ali ne taj slepacki crveni...i ne po lezajevima na radilici i tako dalje.samo sa strane ka napolje,na pola nalegne povrsine ja stavljam...forch ili wurth.. abro sivi moze ...ali..... fali zupcenje,omasen spaner, fraj lauf koji se sjebo izmedju ostalog i omasenim spanerom i malo ...neznosti i par sajbni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 9, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio victor reinz obicno,zadovoljan sam sa njim.Ima reinzosil i reinzoplast... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 224 Napisano Januar 9, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi napise gde se sve stavlja taj silikon , i ako se stavlja silikon jel ide i dihtung ili ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 9, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio victor reinz obicno,zadovoljan sam sa njim.Ima reinzosil i reinzoplast... moze,odlican takodje... pa dukatista,ako je mekan dihtung nemoras...negde se stavlja negde ne,,moze i bez dihtunga da se zadihtuje silikonom...moze i funkcionise gde su ravne povrsine ...ali nevalja preterivati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 224 Napisano Januar 9, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio victor reinz obicno,zadovoljan sam sa njim.Ima reinzosil i reinzoplast... moze,odlican takodje... pa dukatista,ako je mekan dihtung nemoras...negde se stavlja negde ne,,moze i bez dihtunga da se zadihtuje silikonom...moze i funkcionise gde su ravne povrsine ...ali nevalja preterivati... Hvala na odgovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 10, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan epa da pohvalim ovog malog celavog dodouse debelog majstora,pored toliko elektricara,bokilic je uspeo da uprlja ruke i da mi pomogne da upalimo morinija...posle par mojih uzaludnih pokusaja bokilic ga danas povezao i upalio grmi moto morini bez topova celavi svaka ti cast...daj snimak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 10, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan epa da pohvalim ovog malog celavog dodouse debelog majstora,pored toliko elektricara,bokilic je uspeo da uprlja ruke i da mi pomogne da upalimo morinija...posle par mojih uzaludnih pokusaja bokilic ga danas povezao i upalio grmi moto morini bez topova celavi svaka ti cast...daj snimak ja celav sram te bilo..ja bre nisam celav nego sam prekratko osisan i nisam debeo nego sam za svoju tezinu NIZAK eve ga,sas visak struje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 10, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 10, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan a vidi nema ni kapi goriva radi na vazduh hahahha... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 44 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 11, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jedva....vidim nesto mi bilo cudno kad sam rasturao..aj sto su omasili spaner,al sto li su lancanik bregaste okrenuli kontra...to mi nije bilo jasno...elem...okrenusmo sve na svoje mesto,sad jos zupcanik frajlaufa da izmenjamo... uzupcismo je,tu i tamo 1mm gore dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 13, 2014 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidoh da si skidao hilzne, al' ako budes to radio proveri kako su klipovi okrenuti! Trougli idu ka usisu a crtica sa krugom ka izduvu!! Doduse, ova je mladja od moje, tako da ne verujem da su oznake na klipovima kod nje isto kao kod mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 14, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidoh da si skidao hilzne, al' ako budes to radio proveri kako su klipovi okrenuti! Trougli idu ka usisu a crtica sa krugom ka izduvu!! Doduse, ova je mladja od moje, tako da ne verujem da su oznake na klipovima kod nje isto kao kod mene! pa nema razloga da skidamo hilzne,cekamo fraj lauf,pa ce honda zagrmeti ponovo elem..kazu nemoze,more..ima da moze, gs500 karbovi ocisceni,.ispale gumice,kanali neotcepljeni. nivo goriva tu i tamo....i dalje problem.kad ono.. slavina za gorivo takodje pusta u vakumskom delu,zato je jadan strkljo na sve strane a mnogi se muce oko karbova a prvu i osnovnu stvar prilikom skidanja karbova ne provere.. to jest kad skidaju rezervoar usput bacis pogled i na to,caskom proveris... e sad proradio ali.......nesto cudno proveraaaaaaaa nije lepo uzupcen, naskolcila radilica prilikom montaze lanca nekom pre mene za 1 zub, uh..sad ce gu resimo malo me zabunilo,pod kompresija 0..nece vakumetri nis da pokazu ,radi jedva..mucio me par minuta,nema pa nema podkompresiju,to jes sto kaze moj druga cug kako je palio nije mi jasno,al znam sto nije mogo da se nasteluje,sad da obrusimo 1 plocicu, i resena stvar,sam da komsija ustane da ga nebudim sad u 6 i 40... p.s. izgleda mi da mi je foto aparat crko,ubuduce ako se ne popravi slikam peglom .. e a sad ce da budimo definitivno komsiju da se cimne po jedna kafica obradi plocica ventila i djihaaaa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 14, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sredismo suzanu,samo prede, kazu nemoze,more moze moze kad se pravilno uzupci,i kad su karbovi ok, crkoh skidajuci stari crveni silikon,koji se raspada,,nesmem ni da pomislim kako je u masini kad se raspadne,pun karter,ispraznih ga od govana iznutra jedva....crveni se na sve strane... a i neke male malecke,,onolicne smo sklopili neki rekose nemoze,more sta bre nemere,ima da radi ko doxa a i cb polako cb ide u parcice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 14, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ah da,,ziv je mrdaaaa sve pod kontrolom,ostra makina ah da,i auspluh smo malo dobusili sad se bar 3x lepse cuje nego onako fabricko prdalno sad je jako prdalo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 6008 Napisano Januar 15, 2014 Integrisan, 14006 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što je u miljama cajger? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 15, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi okacio video, kako se cuje makina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...