alexanto 4685 Napisano Maj 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege Maxiskuteraši i svi oni koji se tako osećaju, kao što najavih, došlo je vreme da sa tastature pređemo na dela. Dakle 19. juna u Žablju organizujem okupljanje ljubitelja maxi skutera. Plan je sledeći: Okupljanje u centru Žablja u lepom parkiću od 10 do 11 sati. Potom sledi grupna vožnja do dvorca Fantast u okolini Bečeja a usput bi se provozali i po obali stare Tise u okolini Čuruga. Povratak u Žabalj kod mene kući do 14 h na ručak (ništa specijalno) i druženje, ćaskanje, razmenu iskustava...Razlaz - kad kome godi. Vaše je samo da ponesete dobru volju i goriva u Vašim ljubimcima. Dakle zovem Vas kod sebe u goste da se okupimo, upoznamo i družimo. Nema nikakvog učešća i kotizacije. Naše okupljanje će biti praćeno od strane mojih kolega snimatelja i fotografa koji će sve to zabeležiti a ja izmontirati i poslati svakom učesniku po dvd sa skupa. Na samom okupljanju možemo odrediti dalje smernice delovanja Maxi Scooter Cluba. U narednih par dana kontaktiraću sve kolege koje su se prijavile u temu Maxi Scooter Club, što preko PP, što preko mobilnih. Naravno i svi ostali su dobrodošli. U ovoj temi možemo postaviti i spisak zainteresovanih učesnika okupljanja kao i dogovarati sve detalje vezane za okupljanje. Postoji mogućnost da okupljanje proprati i neka novosadska televizija ako nas bude u nekom solidnom broju (da ne cimam ljude zbog dva-tri motora). Ako bude interesovanja možemo i odštampati majice Maxi Scooter Club sa našim nick-ovima ali o tom po tom... Dakle temu o okupljanju imamo pa izvol'te... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Alexa druze, veoma lepo od tebe, a lepo zvuci i odlazak do Dundjerskog tj Fantasta da se malo ozive neke lepe uspomene Mislim da je to super tura i nadam se da ce naici na veliki odziv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešo druže, drugi kako - tako a ti nemoj da se usudiš slučajno da NE dođeš!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam,podrzavam i nadam se da cu i prisustvovati skupu, iz kg-a nas ima bar 2 maxija koji vec duze vreme planiramo obilazak severa srbije pa evo lepog povoda ne smem sa sigurnoscu da potvrdim dolazak zato sto ima jos dosta do skupa ali javljamo se za potvrdu cim se priblizi taj dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Maj 29, 2011 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam maksi ali bih voleo da dodjem ako je gazda rad da me prima u goste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da još nisi vratio natpis skuterista ispod avatara ali ti si naš, tako da - dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 29, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi ti lud znaš li ti koliko ja mogu da pojedem , dolazim makar morao da stopiram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan ja nedeljom neradim nikada a koliko mi se cini da je 19 nedelja ne bi bilo lose posto se alexanto potrudijo da organizuje prvo sakupljanje maxi skuterasa i ja bi trebao to da ispostujem dal imo ko iz uzickog kraja da je rad i raspolozen sa svojom makinom za putovanje do zablja. jedino u slucaju loseg vremena bi mogao da odustanem 600km po kisi nije bas malo za moju malenkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 29, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skuterash, al otac mi zhivi u Churugu, ako budem taj vikend kod njega svraticu na sok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu - najverovatnije se vidimo, ali potvrdiću 7 dana ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 29, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja. Mislim da cu da dodjem. Samo kisa da ne zajebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da cemo moci da dodjemo,potvrdjujemo ako dolazimo neki dan pre.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan jedan predlog ljudima koji zive dalje i koji moraju da "prevale put dugacak", sigurno ce biti jos zainteresovanih ljudi u obliznjim mestima pa se organizujte i pretvorite to sve u jos jednu dobru bleju i zezanje... ja i dva tri drugara sigurno dolazimo pa ako ima jos ljudi iz Bg-a koji su za akciju nek mi se jave slobodno na PP i eto dogovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto, da li su pozvani gosti iz inostranstva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo dobro (i korisno po organizatora) da polako pravimo spisak eventualnih učesnika. Biću slobodan da postavim spisak sa ovo ljudi što se prijavilo za sada. Svako neka koriguje po svom nahođenju, a kolege koje se nisu još prijavile slobodno neka se ubace u spisak. Par dana pre okupljanja kontaktiraću prijavljene da mi potvrde dolazak. Dakle da krenemo: 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto, da li su pozvani gosti iz inostranstva ? Mislim da je pametno prvo okupiti domaćih u pristojnom broju...Svakako bih voleo i Osiječani da dođu! (ako si na njih mislio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa024 5 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Piaggio X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan Posto pratim, da se i ja ubacim na spisak 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che 11.Nesa024 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja nadovezem.....ali necu da baksuziram da pricam da je sigurno..... 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che 11.Nesa024 12.Bugiman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan a da.....i svako ko bude prolazio pored Pojata posto se ja tu ukljucujem na auto put naravno ako budete planirali auto put.....da se dogovorimo da se nadjemo u isto vreme da idemo zajdeno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan dacu sve od sebe da dodjem ali necu se upisati na spisak da ne izbaksuziram nesto do tada ,ali svakako pazljivo pratim razvoj dogadjaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 29, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел могу да налете неки ликови који немају скутер?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan DzOkS - svašta pitaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Idem i Ja 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che 11.Nesa024 12.Bugiman 13.novaklazovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Greškom sam izostavio broj 7 pa sad ispravljam spisak 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 7. mungos 8. panta_kg 9. motor_che 10.Nesa024 11.Bugiman 12.novaklazovic 13. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan iz uzica za sad dva komada najverovatnije samo kisa da nezezne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...