zrale 1 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad/Rumenka Motocikl: Honda XRV750 Africa Twin, Derbi Senda RX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrecem ovu temu u zelji da izgalsamo najbolji enduro motocikl ikad napravljen, ali ne gledano iz danasnje perspektive nego iz vremena kada je motocikl nastao, tipa da ne ubrajamo u negativne strane neku savemenu elektroniku u stare modele!!!! Pisite vase predloge, licna iskusva, kritike, pohvale, itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Maj 27, 2011 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema od toga nista, oko toga ce tesko svi da se slozimo. Neki od najboljih: Honda: Africa, XR600, XL600 Suzuki: DR350 Yamaha: XT600, TT600 Ostali proizvodjaci po meni nemaju proizvod koji spada u grupu najbolji i legendarni enduro motori ili su tu motori suvise novi, pa nisu stigli da dokazu svoj kvalitet kroz neku duzu eksploataciju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 27, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR 650 SE (od 1996-) Fenomenalan motor, kod nas (u Evropi) vrlo redak, jedan od najcescih izbora za adventure putnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tema u startu neozbiljna...enduro motor je shirok pojam. Vec u prvom postu vidim afriku i tt kao opcije...slicnost kao honda shadow i R1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 27, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, budi precizniji zbog nemogućeg upoređivanja baba i žaba, premda zna se da je najbolji motor na svijetu at 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrale 1 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad/Rumenka Motocikl: Honda XRV750 Africa Twin, Derbi Senda RX50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio na neke hard enduro, cross motore, nego na putne endurace, koje ako zatreba mogu da sidju sa puta!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan onda ve ti vecina reci AFRIKA....mada ja mislim da cagiva elephant bolji motor za klasu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Maj 27, 2011 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti kad ne bi terao uz ku**c ne bi bio gavrolini 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan aca-pn imas + od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 27, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji je DR350. Zato ga i prodajem da kupim DRZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Maj 27, 2011 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan DRZ jos ima da guli i da se dokazuje kako bi stao rame uz rame sa ostalima sa spiska sto se tice pouzdanosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 27, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Malo li je 11 godina proizvodnje? Toliko se i DR350 proizvodio. Izluđuje me što u Srbiji ne možeš naći DRZ-a. Što je najgore, neće/ne mogu ni da ga uvezu... novog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 27, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan R100GS PD http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.bmbikes.co.uk/photos/schemephotos/R100GS%2520PD%2520Classic.jpg&imgrefurl=http://www.bmbikes.co.uk/schemepages/schemeparisdakar.htm&usg=__ExwiDoAAMpOGseEW3TPa1QacvdU=&h=396&w=478&sz=32&hl=en&start=0&sig2=xdUKPiTLQHmvs4pI0ZisGg&zoom=1&tbnid=ZbyC6beI65W6SM:&tbnh=158&tbnw=196&ei=yfrfTaL8Koresgb_88G-BQ&prev=/search%3Fq%3Dr100gs%2Bpd%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1360%26bih%3D653%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1072&vpy=92&dur=3072&hovh=204&hovw=247&tx=160&ty=89&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:4,s:0&biw=1360&bih=653 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan R100GS PD http://www.google.co...iw=1360&bih=653 nemoj, ko boga te molim.....nemoj bmw-ja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 27, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od samog nastanka enduro klase, na primer da racunamo "modernije" doba od recimo sredine '80tih na ovamo, ima tu mnooogo dobrih motora i glupo je porediti ih. U medju vremenu se enduro raslojio na pod kaste i svaka od njih je dobila vrhunske motore u klasi, enduro je sirok pojam u danasnje vreme. Mene poslednjih godina vise privlaci dual-sport, putujes, trpas krivine (operes nekog eRa usput) svratis do Kepe, preores neke njive i livade, popusis pljugu na nekom vrhu sa pogledom, prodjes kroz mirisna polja, potok, predjes par hiljada i vratis se kuci sa osmehom i ispunjen zadovoljdstvom. To je za mene predstava modernog enduro motora, da mogu svuda i da ne postoje prepreke, takmicarski tripovi me ne interesuju niti cu da vozim vrhunski motor tipa 490rally, mnogo zulja bulju ! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Od samog nastanka enduro klase, na primer da racunamo "modernije" doba od recimo sredine '80tih na ovamo, ima tu mnooogo dobrih motora i glupo je porediti ih. U medju vremenu se enduro raslojio na pod kaste i svaka od njih je dobila vrhunske motore u klasi, enduro je sirok pojam u danasnje vreme. Mene poslednjih godina vise privlaci dual-sport, putujes, trpas krivine (operes nekog eRa usput) svratis do Kepe, preores neke njive i livade, popusis pljugu na nekom vrhu sa pogledom, prodjes kroz mirisna polja, potok, predjes par hiljada i vratis se kuci sa osmehom i ispunjen zadovoljdstvom. To je za mene predstava modernog enduro motora, da mogu svuda i da ne postoje prepreke, takmicarski tripovi me ne interesuju niti cu da vozim vrhunski motor tipa 490rally, mnogo zulja bulju ! Bas tako,imas plusic Imao sam hard enduro(Aprilia rx125) i imacu je nekad opet za oranje. Dual-sport masine su za za mene vrhunac industije motociklizma.Kao 3u1,samo sto ovde ima Xu1.Ja moju trandzu slozim uz ibarsku 120-150km/h.Obram je kao r-a po krivinama,pa posle toga kao super moto,e onda odem na Goliju da vidim da l' ima snega,pa po blatu,pa reli po makadamu...tamo-vamo i posle dva dana opet niz ibarsku i kuci na pranje i uvece kuliranje sa devojkom po gradu kao da nista nije bilo!A bulja i ruke na mestu.Nikakvi zuljevi,nikakvi bolovi...Opustenoooo A najdraze mi je kad idem,idem asfaltom i vidim na karti da ima neki putic preko planina.Ne mora sve magistralom. Tako da moj glas ide Hondi XL600V 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Maj 28, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan bmw, gs serija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan 690 superenduro , xr650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2989 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan BMW F800GS The BEST! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sad čitam ,tema je stvarno ok ,vidim pišu momci koji znaju ,voze ,osete od MX do SM a i STVARNO ako pričamo O enduri pogledajmo samo DAKAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Jun 4, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan skoro ste ih sve pomenuli, samo ste izostavili najboljeg ! `KTM Adventure` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jun 4, 2011 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, legendu ste zaboravili... XTZ 750... E , sujeto bajkerska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakanovic 0 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda dominator nx650 barem meni licno naj bolje lezi .............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...