srka 2 Napisano Octobar 18, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prodavnice ok su, ali servis im je kretenski... Jako su neodgovorni... A i navodno su "zagubili" moj auspuh(yoshimuru tri-oval) koji sam odneo na poliranje... U mojim ocima su jako nisko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Octobar 18, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prodavnice ok su, ali servis im je kretenski... Jako su neodgovorni... A i navodno su "zagubili" moj auspuh(yoshimuru tri-oval) koji sam odneo na poliranje... U mojim ocima su jako nisko... Čitajući komentare, a i iz neposrednog iskustva... izgleda da je sve do prodavaca. Mislim da je korisno reći da li je prodavnica u BG ili NS... čisto da procenimo dal da idemo ili ne... a i da pohvalimo konkretnog prodavca koji je ljubazan pa da mu napravimo veći promet (ako ima procenat od prodaje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Octobar 29, 2007 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa Markosom u Beogradu i Novom Sadu je prilicno lose.Strasno su neljubazni. Cene manje-vise i nisu bitne,ali bar kad mi neko uzima pare neka to uradi pristojno. Medjutim,ovi iz Kikinde su me vrlo prijatno iznenadili.Ljubazni,hoce da pomognu,salju postom, nisu skupi...Kao da nisu jedna firma.Mozda ovi u Bg i NS imaju mnogo posla,pa malo na ivici sa zivcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan ako ste vi ljubazni s mjima,i oni ce biti ljubazni s vama. ok desi se nekad da nisu u elementu...to se svakome desava. znam ih sve tamo jako dobro,i uvek su spremni za saradnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da smo mi kupci a oni prodavci onda onaj deo sa "ako ste vi ljubazni s mjima,i oni ce biti ljubazni s vama" nikako ne pije vodu. Kupac nije uvek u pravu, ali brate ja svaki put kad sam otisao tamo imao sam osecaj kao da ih smaram. Prvi put kad sam bio tamo sam kupio zadnju gumu za Suzukija i bio sam ubedjen da sam dosao u samouslugu jer mi se "fini" decko obratio tek kad sam prisao kasi i rekao sta zelim. Bio je jako fin kad sam mu davao pare Drugi put sam samo razgledao pa sam posle par minuta izasao iz radnje a isti taj tip mi se nije ni obratio (osim onog zdravo kad sam usao) Treci put sam kupio dve kacige i isti taj tip se ponasao kao i kad sam kupovao gumu Moram jedino da pohvalim drugog prodavca koji se jadan izlomio od finoce kad sam bio sa drugaricom da ona kupi kacigu. neznam jedino da li se izlomio zato sto je ona bila kupac ili je i i nace takav E kad sam pre par nedelja bio da kupim kacigu, tu sam zakljucio da sam imao i previse zivaca za njih jer se opet taj isti konj ponasao opet na isti nacin . Pa koji ja onda k*** da im ostavljam pare tamo? Jel oni zive od para svojih musterija ili mozda ide suprotno? E lepo ja necu kupiti kod njih kacigu nego cu ako treba otici i do Beograda ili gde god treba a znam dosta ljudi koji tamo vise ne zele ni da pridju. Takvo poslovanje im je bas pametno, pa nek teraju tako i dalje...gomila prodavnica se zatvara svaki cas a kod njih je vidim vecito "guzva" pa mogu tako da se ponasaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan jbg,problem je u prodavci :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Novembar 30, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ni kod nas (u Bg-u) neces bolje proci sto se prodavaca tice.Najbolje da menjas firmu tj. sto dalje od Markosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni kod nas (u Bg-u) neces bolje proci sto se prodavaca tice.Najbolje da menjas firmu tj. sto dalje od Markosa. Ne znam o cemu ljudi pricate ??? Ja sam kod njih letos kupio kacigu, ljudi se polomise dok nisu nasli ono sto meni odgovara. Jos par puta sam svracao da kupujem neke sitnice i tad su biil korektni. Danas sam se castio jaknom IXON, covek krajnje korektan, cak je danas bio i popust 10%. ;D ;D ;D Dal sam ja imao srece ili ste vi naisli na jedan od onih dana, ne zanam. ??? U svakom slucaju po meni su OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demza 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Slavonski Brod, HR Prijavi odgovor kao problematičan Kvragu.. Pozelim doci u Srbiju i prodavati Apriliju kad citam ovakva iskustva ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Decembar 12, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dođi. Pa kad vidiš šta te čeka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demza 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Slavonski Brod, HR Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dođi. Pa kad vidiš šta te čeka... Masa ljudi koja sa lovom u ruci ceka na otvaranje novog ducana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Decembar 12, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dođi. Pa kad vidiš šta te čeka... Masa ljudi koja sa lovom u ruci ceka na otvaranje novog ducana? Možda...ali ima i čika koji ima da ti zavrću jajca za te pare... al to je tek na kraju. Ako ti ostane nešto od čika na granici, u bankama poreske uprave, lokaldžija, tržišne inspekcije. Ajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jbg cesto idem u markos u bg-u.za sad sve pozitivno,jednom sam preko dva sata probao skoro sve sto sam mogao,isao u wc...dobio neki reklamni materijal i tri okvira za tablicu,raspricao se sa prodavcem.....jbg ne znam za vasa iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demza 0 Napisano Decembar 13, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Slavonski Brod, HR Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dođi. Pa kad vidiš šta te čeka... Masa ljudi koja sa lovom u ruci ceka na otvaranje novog ducana? Možda...ali ima i čika koji ima da ti zavrću jajca za te pare... al to je tek na kraju. Ako ti ostane nešto od čika na granici, u bankama poreske uprave, lokaldžija, tržišne inspekcije. Ajde... Ajde, kod vas bar znas tko sto hoce Ovdje nemas pojma kako to da na kraju nemas novaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarket 0 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan juce sam kupio jasknu u markosu ekstra sam prosao DIABLO kratka sa postavom 10 000 imao sam popust 16 % za taj dan bili su ok prema meni sigurno zato sto nije sezona a i gazda je bio u radnji sve u svemu opet cu kupovati kod njih cena kvalitet srazmerno ocekivanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Decembar 20, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo kod njih pre par dana IXON-ovu tank torbu i potkapu.Prvo sam ih jedva nasao,utrcao u radnju onako nervozan oko 10 do 6, (a inace,oni rade do 6),gde me je ljubazno docekao neki lik kratko osisan,od nekih 30 i kusur god.,a ja ga onako besan s vrata pitao da li su mogli na nekom splavu na Dunavu da otvore radnju?On tu kao tuc,muc,izvolite,ja kazem sta mi treba,on skine 1 od 2 modela torbi koje su imali u ponudi (je*em ti takvu ponudu),poce da mi objasnjava,chita etiketu,otvara zatvara,sve krajnje ljubazno.I,poshto mi je dotichni proizvod odgovarao,nisam hteo da muchim sebe i da gledam ostale modelE ;D,i reshih da uzmem...Onda mi je dao i katalog,objashnjavao mi je neshto oko kishnih odela koja imaju,enduro jakni,doshli na temu potkape,pa sam i to pazario,smarao sam ga nesto za GSX-R 1000 K7 oko koga sam balavio,moj kum je ishao u krug mobilnim i slikao kacige,a lik je i dalje ostao krajnje prijatan i fin,iako mu je isteklo radno vreme...Znaci,zasad su u kategoriji "OK".Sto ne znaci da ce vecno tu i ostati ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 20, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jbg cesto idem u markos u bg-u.za sad sve pozitivno,jednom sam preko dva sata probao skoro sve sto sam mogao,isao u wc...dobio neki reklamni materijal i tri okvira za tablicu,raspricao se sa prodavcem.....jbg ne znam za vasa iskustva Ja sam kod njih u NS kupio par stvari. Sprej za lanac, kaciga .... i poslednje sto sam kupio je okvir za tablicu letos 08.08.2007. mi je prodat zadnji artikal koji cu ikada kupiti u Markosu pre cu motor zapaliti nakon sto mi je prodavac prodao okvir za tablicu. Kada mi je rekao da ima i da kosta e sad vise nemogu da se setim negde izmedju 100 i 200din. Pomsilih e dobro je imacu okvir bez reklame kad baja vadi njihov reklamni ram ja kad se nisam slogirao i jos mi ga naplacuje, davao mi i racun al ga po obicaju nisam uzeo i sad mi je krivo sto ga nisam uzeo i skenirao da vam ga svima ovde pokazem. Mene u markusu mogu da vide jedinoi ako mi poklone GSX-R 600 i obezbede besplatan servis, sto znaci NIKAD VISE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan 'biga...dok ima ovaca,bice i chobana..! Tako ti je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio ponovo u Markosu (brat me naterao ) ali ovaj put moram priznati da je bilo pozitivno ali sam ovaj put upao kod prodavca kod kog je drugarica kupila kacigu i koji je bio OK. Kupio sam okvir za tablicu za 120dinara i na njemu pise SUZUKI i manjim slovima MARKOS ali je ok, nije upadljiva reklama. Kupio i sprej za lanac... Nego, gledao sam pantalone i jakne...brat je probao skoro sve jakne a prodavac je svo vreme bio OK i pomagao nam je i vise nego sto sam ocekivao. Ovaj put im dajem dobru ocenu Ovaj prodavaci je sasvim OK i nemam zamerke. Definitivno imaju problem sa onim drugim porodavcem, decko je uzasan i neznam otkud uopste radi takav posao sa takvim stavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonja 1 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Markosu servisiram motor i kupila sam tri kacige,sprej za lanac...Nikada nisam imala nikakvih problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam prvi put usao u tu radnju, rekao sam sebi NIKAD VISE! Usao sam i drugi put i sada vise ne moram sebe da ubedjujem da nemam razloga da zaboravim da ta firma postoji. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Beogradska radnja skroz ok, korektni, ne smetaju previse dok gledas, hoce da pomognu i popricaju o opremi. Dali mi i popust na jaknu, skroz sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze da su se popavili ali ja sam tamo potrosio preko 50000 crvendaca i nikada se nisu potrudili ni malo. Sve preko k ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Beogradska radnja skroz ok, korektni, ne smetaju previse dok gledas, hoce da pomognu i popricaju o opremi. Dali mi i popust na jaknu, skroz sam zadovoljan. Da ti nisi bio u subotu u Markos-u u bg-u? Ishli dva drugara i ja gledali gume! Imaju zimsko snizzenje I Dunlop Qualifier im je oko 9k dinara. Sasvim ok cena. Pogledali josh neke delove za skutere i motore. Malo razocharani nekim kineskim lamelicam za GSXR-a. I rolnicama marke RMS. Ali dobro barem ih imaju. Ocena: dobar 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Beogradska radnja skroz ok, korektni, ne smetaju previse dok gledas, hoce da pomognu i popricaju o opremi. Dali mi i popust na jaknu, skroz sam zadovoljan. Da ti nisi bio u subotu u Markos-u u bg-u? Ne, neki radni dan bese, utorak ili tako sta. Normalno su se ponasali, momak je bio voljan da mi doda svaku jaknu da probam, patalone takodje, kratko se ispricali za sta jakna jeste a za sta nije. Nisam ni ocekivao previse, mozda mi je i zato ok. Izvolite-hvala, cena je XXX dacemo vam popust pa cete platiti YYY primaju karticu, sto me je ustedelo setnje do bankomata .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...