Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan gde da nadjem rumunsko?...prvo moram regler... Kad kupis regler posalji meni stari.. (Mehanicki original MZ-ov regler moze da se steluje) Elektronski mislim da je oko 15e kod Gabora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kupi dobar akomulator (kod mene ja Varta 12V 12 Ah) a posle regler,možda može i tvoj regler da se sredi ali mora kod autoelektričara,ali ponavljam akomulator je bitna stavka - u stvari svi delovi su bitni za dobar i dugotrajan rad. Hvala na ponuđenoj pomoći i ja ništa ne radim samo perem delove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kupi dobar akomulator (kod mene ja Varta 12V 12 Ah) a posle regler,možda može i tvoj regler da se sredi ali mora kod autoelektričara,ali ponavljam akomulator je bitna stavka - u stvari svi delovi su bitni za dobar i dugotrajan rad. Hvala na ponuđenoj pomoći i ja ništa ne radim samo perem delove pa verovatno mora kod elektricara,do utorka nista jer tek je tada plata...cak nemam vise ni kap goriva... toliko stvari da se kupe,a toliko malo para Sumi Zmajcek,pre nego je zajebavao,cim upalim motor,davao je tako dobru struju da sa praznim akumulatorom gorelo svetlo,migavci i sirena...sad nece,...ima nesto sto ga zajebava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa nemora da znaci al moz da bude da ti je od "tako dobre struje" i stradao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ne znam...na regleru su ova dva kontakta koji otvaraju i zatvaraju strujno kolo dosta iskrzani i vidi se stari... ali stari regler ima 4 prikljucka za zice,a elektronski regler ima 5...kako to povezati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ti reci napamet ali svaki kontakt je obelezen .I na starom i na novom regleru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 18, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa ne znam...na regleru su ova dva kontakta koji otvaraju i zatvaraju strujno kolo dosta iskrzani i vidi se stari... ali stari regler ima 4 prikljucka za zice,a elektronski regler ima 5...kako to povezati? ima 5 stari nego ti nisi video... peti je za masu on je braun boje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan aj vidite sa rumunima da li oni to mogu da dostave jednom mom uceniku u temisvar, on dolazi jednom mesecno za bc. ostalo je prosto ko bob... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Hoću i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci najmanje 4-5 lelektro paljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi pravili 6v i ja bih...ovako nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 19, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam i ja ako moze na etz 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 20, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Djenka , vidim da imas 12V/12Ah koliki je to akumulator, gde si ga smestio? Moj od 9Ah taman se spakovao u leziste! Ajd napisi dimenzije i koliko je para kostao!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Djenka , vidim da imas 12V/12Ah koliki je to akumulator, gde si ga smestio? Moj od 9Ah taman se spakovao u leziste! Ajd napisi dimenzije i koliko je para kostao!? Ja akomulatore kupujem na metar koliko mesta toliki akomulator.kad sam juče pošao da kupujem MZ-a moj akomulator sam poneo za svaki slučaj ali je ostao kod mog ćaleta u jugo (a ćale ostao u Kačarevu kod sestre na par dana),ostao i rezervoar i desna dekla i rezervno sedište (doteraće ćale kad dođe iz posete familiji).Čim se ćale bude vratio slikaću i akomulator na licino mesto.Kad kupujem probam u prodavnici i najveći koji stane na predviđeno mesto kupujem a koštao je 3700 ili 3900 dinara (nemam vremena da tražim račun idem da pakujem motor) Inače akomulator je Varta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan hehe resio sam problem...levi kontakt reglera sam malcice priljubio uz mrdajuci kontakt i sad puni boze puni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan hehe resio sam problem...levi kontakt reglera sam malcice priljubio uz mrdajuci kontakt i sad puni boze puni eto!! proveri da ti masa nije zardjala... ona je skroz levo, braon zica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije nije...evo svratio sam do Djenke,pozajmio mi sajlu gasa dok mi ne stigne nova...odlican motor pazario za male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 20, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan nije nije...evo svratio sam do Djenke,pozajmio mi sajlu gasa dok mi ne stigne nova...odlican motor pazario za male pare A ovamo nema plata 12 meseci, strajkujemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to vec ne znam mozda covek ustekao neki kes... ali mi se dopada taj MZ koji je uzeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodo covek krsa, pa kupio masinu, samo je malo zakasnio za Gazdaricu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan konacno plata leglo je u rezervoar 10 litara goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 23, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam danas novu iglicu karburatora i postavio je izmedju 2. i 3. podeoka tako valjda fabricki...dao mi je Djenka da probam njegov stari rezonantni auspuh i radi tiho i lepo,ima dosta snage i lepo ubrzava...ovaj moj stari se raspao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuu...danas sam probao na otvorenom putu sa djenkinim rezonantnim...auuu aktastrofa.....za 25km mi potrosio skoro 2 i po litra benzina...u 5. brzinu nece da ubrzava...xD ....otvorio sam stari auspuh,i sredio ga...probacu sa njim. sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuu...danas sam probao na otvorenom putu sa djenkinim rezonantnim...auuu aktastrofa.....za 25km mi potrosio skoro 2 i po litra benzina...u 5. brzinu nece da ubrzava...xD ....otvorio sam stari auspuh,i sredio ga...probacu sa njim. sutra E sad si kako ti ono reče Šumiju: Sumi ti ko da si Arabski princ,pa imas izvore nafte Šumi ovaj te je prešišao sa potrošnjom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 24, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan vala bas.. jebt moj nikad moije toliko torsio, ni kad je bio sjeban... e vala svaka ti cast!! ja danas vozi emzu samo sa krivinom auspuha ala se dereeeeeeeeeeeee jao ekstraaaaa, samo sto nema dobro sagoravanje.. I da se zahvalim Đenki za krivinu auspuha!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...