kole24 1044 Napisano Februar 3, 2020 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima časova u okviru obuke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Предвиђено је да обука траје 6 недеља. Наравно, ако неки пут нисте у могућности да се појавите, нема везе. Још нису почели да стрељају за недолазак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Februar 3, 2020 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih, verovatno, neki put bio u mogućnosti da dođem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Њима је свеједно, али теби није. То кошта нешто, излазак на полагање око 2000, сама обука исто тако нешто 1000-2000. У интересу ти је да из прве положиш 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Februar 3, 2020 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam te odmah i pitao, jel ću da položim iz prve? Nego ti ne razumeš ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хоћеш, ако будеш био на 70% предавања и обратиш пажњу на то што причају. Није нуклеарна физика, али се треба подсетити неких ствари из школице. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Februar 12, 2020 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da li SENA SMH5 moze da se upari sa bilo kojoj drugom Senom? Koristi li je neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan On 1/30/2020 at 8:30 AM, Zille-nbg said: Niko nista ne pise vec duze vreme. Bese aktivna tema kad mi je crkla BF82 par dana posle kupovine i nista. Nego ajd sad, hocu opet da pazarim, pre svega mi trebaju 2 stanice, u kompletu ili ne (kontam da je jeftinije u kompletu). Najviše će se koristiti za boravak u prirodi i zajebanciju kada se putuje sa vise vozila. Znaci, iz vaseg iskustva neke preporuke. Naravno treba da budu sto bolje, sa sto vecom autonomijom baterije, sto vecim dometom i sto manjom cenom Pa pucajte... uzmi UV5R, ja imam obe, a najčešće nosam peticu, iako sad imam i rezervnu bateriju za 82ojku, sećaš se možda, uzo sam je od tebe, ako se dobro sećam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daaa, secam se. Videcu, ali verovatno ce biti uv5r. Nervira me malo tastatura u 4 reda, ali prezivecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan UV5R, velika prednost, lako dostupan VFO mod, ko voli da da može brzo da skače po frekvencijama, nameravam da kupim još par komada, meni taj model najlepši radio od svih baofenga, čista klasika, onako kako ja to zamišljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje moto-headset za kacigu sa PTT tasterom za UV-5R? Kupio bih dva komada. (znam da ima na aliju i kod kineza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Februar 16, 2020 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naručio dva komada još početkom decembra. Nije još ništa stiglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato i pitam. Ne bih da se majem sa kinezima. Ako nekome vise ne treba ili ima par viska neka ponudi. (znam da je skoro jedan kolega prodavao svoje komplete ali sam kasno video) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 17, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Немојте узимати те са кабловима. На превише ствари пазимо возећи мотор, не треба нам још и то. Имате коју страницу иза бежични који сам купио и показао се сасвим ок. Не прекида, нити се лоше чује. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Februar 17, 2020 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Zuba87 je napisao: Немојте узимати те са кабловима. На превише ствари пазимо возећи мотор, не треба нам још и то. Ponavljam se ali... u džepu 4G, wifi, BT, PMR i još oko glave long-range BT... možda je praktičnije, ali sigurno nije zdravije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Потпуно сам сагласан, али у таквом свету живимо и ту нема помоћи. Ако ја пређем на жице, хоће ли престати развој 5Г и вратити мобилну телефонију на 2Г? Ако носим жице, хоће ли остатак људи у аутобусу или згради престати да ме зрачи својом технологијом? Не може се мимо света. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Februar 18, 2020 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Zuba87 je napisao: Ако ја пређем на жице, хоће ли престати развој 5Г и вратити мобилну телефонију на 2Г? Nije poenta u nekom kao otporu prema tehnologiji, poenta je da sve više ljudi ne priča direktno na mobilni jer im smeta - fizički. Ako te glava zaboli to nije filozofska rasprava 4G ili 5G, već glavobolja. To što lično možeš da uradiš je da ne držiš radio predajnik blizu mozga. Da je dobro, sigurno nije, sad koliko, neka svako proceni za sebe. Ne bih se ni uključio u priču da ti nisi rekao da batalimo slušalice sa kablovima jer nam skreću pažnju. Samo sam hteo da napomenem da kabal ima razlog zašto se koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има разлог, измишљен је пре бежичног преноса Не спорим ни у једном тренутку да то све није здраво. А ово сам рекао да узмете одмах бежичне јер ове сметају много, Аца @Astral је после сат времена ношења почупао све и одустао од комуникације. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav , ima li ko na prodaju antenu za CB - stanicu , nesto povoljno po mogucstvu mobilnu sa postoljem na magnet... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не знам да ли ти је повољно да платиш киселу када се нађемо да ти дам? Магнетна је, не могу тврдити да имаш неки огроман домет са њом, али бар је сигурно да је боља од фабричке. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan kisela se ne pije na prazan stomak , pa ako nisi vegan placem i pljesku sa svim dodatcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5782 Napisano Februar 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nepravilno! Pravilno je: Sa svim dodacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan sa sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, banebeograd je napisao: kisela se ne pije na prazan stomak , pa ako nisi vegan placem i pljesku sa svim dodatcima Ти си луд, 3 те антене су коштале мање од пљеске без прилога Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5782 Napisano Februar 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Otkud tebi Deki CB antene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...