Lug 1378 Napisano Octobar 21, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja slušam hitnu, ko nada macura i neki taxi pomoćni kanal, i po malo pmr, ima neko gradilište u blizini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 21, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Znaci obojica koristimo stanice za opasno bitne stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 21, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od YT1JB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Octobar 22, 2017 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I od YU1NY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21997 Napisano Octobar 22, 2017 Integrisan, 9497 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na upadu u temu ali ovi vasi pozdravi podsetise me na Dragoslava YU1AW po cijim sam semama i uputima nekada 2.4Ghz antene pravio, covek enciklopedija... Pozdrav Nenad . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 25, 2017 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od YT1NOS Na kojoj frekvenciji slusas hitnu? Inace Baofeng mi se pokazao i vise nego odlicno. Imam 2-3 god star uv-5r+ koji i dalje radi i 4 kom 888-s koje mi sluze za posao. Sledeca kupovina ce biti opet baofeng al sa navodnih 8W snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 168.375, fali samo nada macura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 26, 2017 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 1, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan zamal da zaboravim da treba da se pohvalim! zimus sam popravio mog CB prezidenta; kako nisam mogo da nađem izlazne 2SC sa deklarisanim karakteristikama, stavio sam neke fetove od 150 dinara, i na lažnom opterećenju daju kanda skoro punu snagu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Decembar 7, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Kolko visim na ovom forumu a tek sad vidim ovu temu. Na zalost, nisam odmakao dalje od YU1BKL al behu to lepa vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fungorv 1 Napisano Januar 23, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf uf uf 2007 jao sine moj sad citam a suza putuje, 12 godina je proslo od kad sam klice isao uzet u vrtic....da bilo je to daaaaavno evo ih sad narasali su za ne prepoznat...sta rec echolink je tada bio montiran u Rovinju na Monviu QRG 145.400Mhz ako se dobro secam...pricalu smo o svemu mladj smo bili a tvoje princeze jos nisu bile u planu evo ih sad vec su velike...vreme leti...zao mi je da sam tek sad nakon toliko godina procitao ovaj tvoj post...lepo te pozdravljam i naravno pozdravljam sve bikere kolege radio i ne radiamatere. GL DE 9A6NFG LOK JN65TB 73 Inviato dal mio SM-G610F utilizzando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И ја сам на Баофенгу УВ5р. Мењао бих га тек када испусти душу, до тада сасвим добро одрађује посао. 73 и, свакако, 88. YT1ANO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8110 Napisano Januar 24, 2018 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 73 za QSO ............ vratiste me u '80-te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fungorv 1 Napisano Januar 24, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan 73 za QSO ............ vratiste me u '80-te Si kju forti si kju forti 🤣🤣🤣Inviato dal mio SM-G610F utilizzando Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Zuba87 said: И ја сам на Баофенгу УВ5р. Мењао бих га тек када испусти душу, до тада сасвим добро одрађује посао. 73 и, свакако, 88. YT1ANO koliko ti drži baterija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Око 6-7 месеци Користим га искључиво на вежбама радио клуба за реаговање у ванредним ситуацијама. У мом друштву нема никога ко жели да се бави тим хобијем. Пприликом роњења и није баш практично користити га, те ми служи за “не дај Боже” ситуације. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 25, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Lug said: koliko ti drži baterija? Na uv5r baterija drzi ceo dan upaljena bez problema. Ja je koristim za komunikaciju sa suvozacem i posle celodnevne voznje moze svirati FM radio do kasno u noc. Pritom meni je pozitivno kod nje sto je zapustim zimi (ostavim napunjenu) i na prolece je aktiviram i nisam primetio ostecenje baterije u smislu gubitka kapaciteta. Prezadovoljan sam baofengom, doduse ja sam amater neznalica, ne koristim nikakve napredne funkcije kojih verovatno ima.. takvo je moje iskustvo sa uv5r. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan hvala za ibfo. ja imo pre 3-4 godine, i od prvog dana nije radio kako treba. potpuno puna, posle sat-dva ode na pola, i jedva izdrži ceo dan.,, tj pola dana/12 sati. prekjuče nabavih drugi, i vidim druga priča. juče sam je potpuno ispraznio(čuo sam da tako treba) i napunio i sad merimo vreme.al reko aj da vidimo kako je kod drugih primeraka iz iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма какви, не сме тако, мени држи дуже од дана. Неколико месеци чучи у ормару, укључим је, све три цртице напуњене, после 7-8 сати комуникације (више пријем него предаја) има у најгорем случају две цртице. Такође, никога другог у клубу нисам чуо да кука на батерију било ког Баофенга. Стварно не знам колико би ми држала да сам је користио два дана узастопце, али сам је само једном видео празну- тог дана када сам је купио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan П. С. Ако ти није цимање, дођи до мене, на Карабурму или у центру да се нађемо, да ти дам Јао-Бао на пар дана, да можеш да упоредиш у истим условима твоју и моју станицу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 25, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan sad ga upoređujem sa 82kom, nego nisam se tetio da ih odmah uključim oba pa nek tandrču u špajzu dok neki ne utuli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan slušam danas ceo dan hitnu na baofengu i do malopre dva moto udesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojovic 14 Napisano Mart 11, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Čačak Motocikl: imam Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Lug said: slušam danas ceo dan hitnu na baofengu i do malopre dva moto udesa. Koja je frekvencija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heldon 44 Napisano Mart 11, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crossrunner 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je trenurno najbolje od Baofenga sto se moze kupiti u Srbiji? Ili naruciti, ako je neophodno...Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, bojovic said: Koja je frekvencija? Bilp već par stranica iza, 168.375 mhz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...