Jump to content

Moto Zajednica

NE SME SE VISE OVAKO!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 150 postova

Ma svi smo mi iz ivanjice :)(eto me u nedelju tamo konacno malo da se odmorim)

Kiro ako je istina to sto si rekao za audi i za koliko konja ima ....brate...sta reci vise...to je dovoljno....

a i brate kada majka kupi cerki skuter, dobra u skoli i tako to...najezim se...pa nije to bicikl po Bogu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ok provalio sam oba lika koja su....to je stvarno tuzno...a jos tuznije je da taj malisa koji ne ume da obrise dupe je i prosle god vozio tog istog passata na kupaliste gore i nismo mogli da prodjemo od njega(iz ne znam kog postovanja nisam izvadio palicu i olomio kola)..ali dobro...uzmem i ja ponekad da se suzdrzim :). Ma tuga sta se desava u manjim mestima...tako da beogradjani :))))

Burn rubber, not your soul!

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

Momci, odoste u OFF, nije da nekoga branim, ali zamislite kada bi svi članovi foruma pisali ko u njihovom gradu pravi prekršaje, ko brzo vozi, ko nema položeno itd. ovaj bi forum bio trač-forum i ne verujem da to nekoga interesuje. ako ste vi zainteresovani za tako nešto, sedite uz kaficu i raspredajte do mile volje, a ovde svojim predlozima dajte doprinos bezbednosti u saobraćaju.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Pk brate, u pravu si, ali samo dajemo primer, da vide ljudi sta se sve desava...Ja imam milion predloga ali mi treba neko ko ce to da saslusa...

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Yamaha FZX 750

brate, u pravu si!!!!

koji je to djole iz cacka poginuo? mislis na malog 90to god? cuo sam za to...

ne paze ljudi... sada su brzi motori dostupni svima...

i ja sam hteo da kupim mzejca ali nikada nisam vozio motor sa brzinama i nisam lud da ubijem nekoga... drzacu se bt-a!!!

pozdrav!!!

Izvini rogec u pravu si. Ali sto rece kiro nazalost predloge nema kod da slusa :(((((((

El nino decace jeste nas problem, da policija radi svoj posao kao sto ne radi nikako nebi smeo neko ispod 18 godina da sedne u kola a kamoli u kombi... Bas me zanima kako bi ti bilo da te je taj pokupio sa 220km/h..Umesto sto hateujes nas sto volimo da budemo bezbedni uradi nesto opstekorisno iliti ne ulazi u temu...

Ne Slash, Djole sto je vozio Repsolku.Imas tu temu u Crna hronika.El nino naravno da je nas problem.Prvo to su sve potencijalne opasnosti na putu a drugo to pokazuje kako radi nas policija.A da je manje ljudi bez dozvola na motorima, da je vise kaciga, da je vise kazni za divljanje sigurno ne bi bilo ovoliko mrtvih...

Upravo sam uklonio dve moje poruke u kojima sam pominjao izvesne ljude iz Ivanjice, koji su se u tim porukama prepoznali (iako ja nisam nikoga imenovao) i mnogo se uvredili.Razlog zasto sam to ucinio: ljudi o kojima sam pisao su inace moji ortaci i nisam imao nikakvu nameru da njima napakostim niti da ih uvalim u neprijatne situacije.Jedini razlog zbog kog sam to pisao je da bi ljudi shvatili kakvo  je stanje kod nas na drumu.Eto, obrisao sam poruke jer ne zelim ni sa kim da se svadjam niti da me bilo ko mrzi, inace ovu temu sam i otvorio  da bi pomogli ljudima.Izvinite na malom OFF-u.Toliko.

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

VOZACKA NEKULTURA. Fino su dati primjeri iz Ade i podrzavam Quassar sto veli da se mora to iskustvo iskoristit i prenijet se na druge prostore, posto izgleda od policije i drugih organa nema ljeba.

crno je kad vidis toliko motorista a nidje opreme na njima, a jos je crnje kad vidis stranca koji je krenuo iz neke daleke Britanije ili Francuske(totalno nebitno) kako lezi na sred ulice nepokretan, motor mu zabijen po sred auta jer je vozac auta mislio "ko ga jebe, neka uspori malo ja sam jaci" i sjebo ga skroz ni krivog ni duznog tako sto mu je izletio iz sporedne ulice.

opet se vracamo malo i na skolu voznje kroz grad, ili medjugradska voznja... OBAVEZNO duga svijetla upalite, obratite paznju da ste vidjeni u oba retrovizora i masinu u velike obrtaje i da vas cuju, pa neka se i uplase pa se skrajnu udesno, ako treba nastupite i agresivnije jer drugacije, na ovom dijelu Balklana, niko nas ne sisa 2%.

ovo se uglavnom NE odnosi na civilizovanije zemlje po zapadu  jer je motorista vidjen i postovan, pa uporedo s tim je ponasanje nas na 2 tocka sasvim normalno. ovo pricam sve iz iucnog iskustva

• U prolazu, 2 postova

Ne, momci, gresite, to uopste nije vas problem. To sto oni voze bez vozacke i sto nemaju 18 god. to je sve njihov problem. Ne dao Bog, ali ako se to obije nekom o glavu, obice se njima, a ne vama. vi nosite kacige, postujte propise, jer tako i treba, propisi su samo za nase dobro, a ako neko odstupa od propisa, nije na nama da ga pljujemo i ogovaramo.

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Ne, momci, gresite, to uopste nije vas problem. To sto oni voze bez vozacke i sto nemaju 18 god. to je sve njihov problem. Ne dao Bog, ali ako se to obije nekom o glavu, obice se njima, a ne vama. vi nosite kacige, postujte propise, jer tako i treba, propisi su samo za nase dobro, a ako neko odstupa od propisa, nije na nama da ga pljujemo i ogovaramo.

Evo citam i ne mogu da verujem.  ???

Da li si siguran da ce se samo njima obiti o glavu? Vidim jesi. Ali tako ces misliti dok nekome koga ti poznajes ili tebi (sto, naravno, ne zelim nikome), izleti neka budala sa malo godina, malo iskustva, puno bahatosti i previse zelje za dokazivanjem. I sta onda? Mislis da nas sva oprema koju nosimo uvek stiti? Da, ali samo do neke granice. Jednostavno, zar moram da razmisljam o tome da li je ispred normalan vozac ili vozac ubica.

Lepo kazu, nosi uvek lanac sa sobom. Nikada ne znas kada ce ti trebati.

Pa da, nosi lanac a posle kukaj sto bajkere bile los glas...A i sta ti vredi lanac ako te neko izlomi kolima i unisti ti motor koji si cuvao ko oci u glavi...Oprez i cetvore oci otvorene jer ako se sam ne cuvas niko te ne cuva.Al aj necemo u off.

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Ne nosim ni ja lanac jer me nervira kada zvecka a i dok ga izvadim, ohladicu se. ;D

Oprez i cetvore oci otvorene jer ako se sam ne cuvas niko te ne cuva.Al aj necemo u off.

Jedino i pravo resenje...

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

Krenem jutros na posao i cekam semafor na uglu Kralja Petra i Dusanove. Upali se zeleno ja krenem da skrenem levo kad iz pravca Dusanove prema Kalisu proleti 407 kroz crveno. Nije bilo dramaticno posto sam tek krenuo i video sam ga. Ja krenem za kolima (ionako idem u tom pravcu, auto skrene opet levo u Rige od Fere ja za njim jer idem na Obilicev Venac pa mi je svejedno. Posle 100 metara uzbrdo auto se parkira. Ja stanem i unutra zena. Pitam je da li je svesna da je prosla na crveno, vidim da zna o cemu pricam i da me je videla, spustila prozor i ne izlazi iz kola.

Odjednom pocne ona da se dere u fazonu ko sam ja, sta mislim. Ali ne otvara prozor. Ja sklonim motor u stranu, uzmem srafciger i ladno (bilo 9 ujutru) joj probusim dve prednje gume. Mislim se sada ces da zapamtis kada si prosla na crveno.

Da nije pocela da kenja ne bi nista uradio, ovako mi je stvarno pao mrak na oci. Stoka neodgovorna!

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Ja sklonim motor u stranu, uzmem srafciger i ladno (bilo 9 ujutru) joj probusim dve prednje gume.

A jesi ih bar malo ''cepio'' postrance, da ne moze da ih okrpi...???

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

mislim da nema krpljenja. stvarno nisam nasilan, uzasavam se toga ali mislim da mnogi samo razumeju sta rade samo kada snose posledice. bolje da menja gume nego da nekog ubije.

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Yamaha FZX 750

mislim da nema krpljenja. stvarno nisam nasilan, uzasavam se toga ali mislim da mnogi samo razumeju sta rade samo kada snose posledice. bolje da menja gume nego da nekog ubije.

pa mozda si malo preterao,ali svejedno si postupio odgovorno...

samo je ispalo u njenim ocima da si neki siledzija i da bi nju napao da je otvorila prozor , ili ne daj Boze izasla iz kola ;D

Ne mogu da verujem da neko moze namerno da prodje na crveno...Ako si brate..."Buuusiiiiiii xa xa xa xa xa BUUUSIIIII"  :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja