Djordjino 254 Napisano Jul 9, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ti si druze uradio isto kao i ja,imao sam TA 98god koji sam prodao pa posle toga sam kupio izuzetnog Fazera,jedina razlika je to sto se ja vise nikad se ne vracam na enduro ali svako ima svoje zahteve i zelje inace ovaj Fazer vrhunski izgleda,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugar na lepom komentaru....a najgore je sto prodajem-menjam motor i u sebi zelim da se nista ne desi...vec nekako da skupim novaca pa da kupim jednog transa il africu pride... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ok...posle dosta vremena ...evo i cena....3300 bez kofera i nosaca...3500 sa koferom i nosacem....uradjen servis sve tip-top i nova zadnja guma (dogovor)...kilometraza prava nekih 32000km,stanje besprekorno....nepadan,nefarban...ako je to nekome uopste bitno....posto se svi loze na lesheve po extra cenama....nisam u fazonu da refundiram svaki dinar...nego sam PO MENI realan...ima svega na trzistu,izvolte...za ove pare ima i noviji da se kupi...ne trebaju mi komentari.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan malo refresh-a ... cena dole na 3300 takav kakav je...nova guma,kofer,nosac...servis,zadnje plocice...sve i dalje tip-top, km stanje je 33000km....zamena sa mojom doplatom za F800GS...to bi mi najvise prijalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 9, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan To je najbolje godište za karburatorski Fazer: najveći rezervoar, dobri farovi, širi retrovizori, niže nožice suvozača za udobniji položaj - sve super. Zbog toga mislim da modeli posle 2001. godine pružaju više i vrede bar nekoliko stotina jevreja više (za isto stanje i kilometražu) od starijih modela kockastih farova. Mislim da je ovakav putni motor šteta uzeti bez kofera i nosača. Kilometraža ispada tačno 4 hiljade km po sezoni, za putni motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan fala drugar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan neki veci enduro....sheme,varijante...doplate...tante za kukuriku.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Septembar 1, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan jbg-a kad sam ti nudio lovu nesi teo sad ga -se slikaj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mozda tad nisam imao para da doplatim i nije bilo drugog odgovarajuceg motora... a hteo sam da se vozam tokom sezone...al,nebitno...nije tvoje da razumes...a ja cu vec da ga-se slikam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan doplata je spremna....kombinacije razne...prednost BMW Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir27 33 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj moj tdm ako te interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao...lep je.....al ja pokušavam nekako da dođem do "propelera" plavo-belog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan otišla lutkica.....novom vlasniku sve naj,naj...da uživaju zajedno...može LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan otišla lutkica.....novom vlasniku sve naj,naj...da uživaju zajedno...može LOCK Hvala erneste stvarno je lutka, takav ce i ostati nadam se. Svi su odusevljeni. Sad imamo 3 fazera u drustvu sve razliciti modeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...