Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA FZS 600 FAZER 2003

Recommended Posts

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Ti si druze uradio isto kao i ja,imao sam TA 98god koji sam prodao pa posle toga sam kupio izuzetnog Fazera,jedina razlika je to sto se ja vise nikad se ne vracam na enduro ali svako ima svoje zahteve i zelje inace ovaj Fazer vrhunski izgleda,pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

hvala drugar na lepom komentaru....a najgore je sto prodajem-menjam motor i u sebi zelim da se nista ne desi...vec nekako da skupim novaca pa da kupim jednog transa il africu pride...

• U prolazu, 74 postova

ok...posle dosta vremena ...evo i cena....3300 bez kofera i nosaca...3500 sa koferom i nosacem....uradjen servis sve tip-top i nova zadnja guma (dogovor)...kilometraza prava nekih 32000km,stanje besprekorno....nepadan,nefarban...ako je to nekome uopste bitno....posto se svi loze na lesheve po extra cenama....nisam u fazonu da refundiram svaki dinar...nego sam PO MENI realan...ima svega na trzistu,izvolte...za ove pare ima i noviji da se kupi...ne trebaju mi komentari....

• U prolazu, 74 postova

malo refresh-a ... cena dole na 3300 takav kakav je...nova guma,kofer,nosac...servis,zadnje plocice...sve i dalje tip-top, km stanje je 33000km....zamena sa mojom doplatom za F800GS...to bi mi najvise prijalo :)

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

To je najbolje godište za karburatorski Fazer: najveći rezervoar, dobri farovi, širi retrovizori, niže nožice suvozača za udobniji položaj - sve super. Zbog toga mislim da modeli posle 2001. godine pružaju više i vrede bar nekoliko stotina jevreja više (za isto stanje i kilometražu) od starijih modela kockastih farova.

Mislim da je ovakav putni motor šteta uzeti bez kofera i nosača.

Kilometraža ispada tačno 4 hiljade km po sezoni, za putni motor. :)

• U prolazu, 74 postova
:zdravo: mozda tad nisam imao para da doplatim i nije bilo drugog odgovarajuceg motora... a hteo sam da se vozam tokom sezone...al,nebitno...nije tvoje da razumes...a ja cu vec da ga-se slikam :)

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Yamaha fazer 600 2003.

otišla lutkica.....novom vlasniku sve naj,naj...da uživaju zajedno...može LOCK :takoje:

Hvala erneste stvarno je lutka, takav ce i ostati nadam se. Svi su odusevljeni. Sad imamo 3 fazera u drustvu sve razliciti modeli

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja