Gile_Extremeboy 7915 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kineski oklopi, Kako i gde se mogu nabaviti? Na eBay se krecu cene od 250-500e ali sa postarinom i carinom ono izlazi duplo skuplje. Kako se mogu uzeti povoljnije, da li ima neki dobavljac u srbiji ili okolini? Radi se o ABS plastici, nije polijester. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 14, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan iz mog iskustva sa ebay delovima iz kine (za kola), a i drugih, u većini slučajeva završna obrada je veoma niskog kvaliteta......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne vidis sa ovima sto kupuju i donose robu se eBay? Dvojica se reklamiraju na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pretraga Gile, pretraga, već drugi put šaljem ovaj link: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61455-a-u-t-o-c-o-m/page__view__findpost__p__1050144 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko o tome.. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne radi, evo kliknuo sam i kod mene radi. Firma Autocom iz Beograda prodaje oklope, ovo je link iz "Moto berze" na ovom forumu. Pokušaj da klikneš OVDE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Maj 18, 2011 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Opet ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je u međuvremenu sakrivena, ne znam zašto, možda nije plaćena reklama. Ja je vidim kao moderator. Ništa, rekao sam vam firmu pa potražite kontakt u "Iskustva sa prodavnicama" ili izguglajte broj telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 18, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan To je neki podforum samo za vlast forma...moderatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, imamo temu sa cenovnikom delova po bud zašto cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5303 Napisano Maj 18, 2011 Integrisan, 12995 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, imamo temu sa cenovnikom delova po bud zašto cenama Blago vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Može preko veze i za Budiste, mislim za one što stanuju u Budi Javi se kada budeš dolazio u BG, ako ne možeš da dođeš do mene, bar da ja skoknem tamo da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...