Jump to content

Moto Zajednica

4. Moto GP, Le Man Francuska

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Kako mislis da postane sampion, ako bude prolazio kroz box ili lizao sljunak? Razumijem da mora biti borbe, ali ne da budes potencijalna napalm bomba na stazi. Ja bih prije rekao da mu se moze, nego da je samo glup.

Kombinacija ta dva.

Da, samo da su mu pritegnuta 00 na vrijeme, tuki bi uopste dosao u priliku da izigrava majmuna. A ovako mu se popustalo ne znam zbog cega i sta se dobilo. Zasto mu onda sljedecu trku ne dozvole da izadje sa maljem, pa udri do zore?! Da li i dalje ima onih koji tvrde da sam pogrijesio kad sam rekao da je paksu?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1440 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Ja bih ovde rekao da Italy duo SuperSic i Rossi nisu nimalo glupi, oni samo obilato koriste mogućnost da budeš preagresivan i bezobrazan vozač jer sa druge strane sve se pripisuje u nešto što se zove Racing incident što se dešava u žaru borbe i nigde nema neke tačne definicije gde je ta granica i kakve sankcije idu posle toga.

Rossija sam spomenuo ovde jer on koristi iste metode pogotovo od momenta kada je dobio i timu klinca Horhea koji je počeo da ga pobeđuje.

Da bi ikako ostao onaj stari Rossi morao je da pokrene rezervni plan B koji može da pomogne u ostvarenju cilja.

Za sada u sezoni 2011 "Two chicken in the cage" (Stoner+Pedrosa)

Ja bih rekao da je sledeći Lorenco ali se iskreno nadam da sa ovim mora da se prekine na neki način

I šta bi na kraju 2 chicken in the cage a SuperSic uze lepo bodove isto onoliko koliko Rossi kada je srušio Stonera iako ovaj drugi incident izgleda blaži ali je veoma riskantna vožnja

Pogledajte gde je Rossi sada sa bodovima, veoma dobar sa obzirom na mesto koje mu sada realno pripada

Što se tiče Le Man trke najviše je prosperirao rekao bih Rossi i vozio je veoma korektno ali kada pogledaš koliko je to sec iza pobednika to je da se naježiš

• Podržavam 1

• Drug član, 3618 postova

Problem u celoj priči oko kažnjavanja Marca Simoncellia je verovali ili ne Valentino Rossi. Zbog Valentina Marco neće biti kažnjen. To je potpuno jasno nakon jučerašnje konferencije za štampu. Zna se da su njih dvojica odlčni prijatelji u privatnom životu i Valentino će ga sigurno pokriti.

Znate li da MotoGP vozači komisiju za sigurnost zovu 'mala italijanska mafija', koja izgleda služi svrsi samo vozačima koji je čine? U Italiji se dodatno podgrejala atmosfera što je Andrea Dovizioso pristupio vozačima koji su se bunili protiv 'opasne' vožnje Simoncellia i tako izdao svoje zemljake koji čine 'vozački' deo komisije za sigurnost. Faktički imamo grupu od 12 vozača (koji se kolega Aćime slažu sa Stonerom) i ostatak koji ne može da podnese Simoncellia, a usput da tako kažem i nije baš nešto oduševljena Valentinom. Nicky Hayden se retko upliće u bilo kakve bitke i čini se da je uzdržan.

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Napokon nadjoh trku :) izvoli kolega: http://rapidserbia.c...210609&start=10

wrh link!!!

EDIT : sine , ipak nije wrh :)

evo ga torrent a torrent je wrh :)

Includes: pre race review, riders interviews. track info,

review of qualifying, grid line up and walk, the FULL RACE.

http://www.demonoid.me/files/details/2634659/012908106135/

ps. Upravo ga skidam ... ima seedera ko sase... d.load 200kb/s...

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Nemam ja ništa protiv stonera spdzlla, ali jednostavno je ove godine previše arogantan, gori je od Lorenza u najgorim danima. Za njega je Lorenzo ove godine veoma simpatičan i fini dečko, poput Pedrose.

Simptomatično je da ljudi koji se ne trkaju i nikad se nisu trkali znaju šta je trkanje a šta nije. Ne znam da li da ti otkrijem tajnu ali Senna je bio neviđena pederčina.

Ovde se moram sloziti sa tobom to crank, ali u to vreme Senna je imao jednog Mensela koji ga je dva puta opalio zbog njegovog trkanja. Na zalost u Moto Gp nema Mensela da pridje Simoncelu i da mu da jedno dve tri vaspitne. Tako da sve ostaje na upravi Moto Gp da ga kazni. Ali posle onog obaranja u 250 cini mi se Bautiste na pravcu, kad covek zamalo ne pogibe, nista nije preduzeto, ne verujem da ce biti i sada mada bih voleo.

Ali interesantno je da Rossi na neki nacin ipak branio Pedrozu u komentaru, a kritikovao Simoncelija.

Moj utisak je da je smirivao stvari u smislu 'ništa strašno se nije desilo'. Možda grešim, rekao je:

”For me, I think this time, Simoncelli was too hard, maybe it was a bit too aggressive, as Dani had no room to make anything. I think it’s also a mistake because at that part of the race Simoncelli arrive strong so maybe instead of overtaking Dani under braking, he could overtake him on the next lap.”

Plus je na konferenciji za štampu dodao da bi pored Simoncellia trebalo da bude kažnjen i Lorenzo zbog onog manevra nad Doviziosom. Dobar je, kada god može opali po protivniku :lol:

• U prolazu, 9 postova

Simonceli ce se smiriti kad bude zakacio Rosija . Doktor , kao njegov moto guru, koga je Sic izgleda zajebao po bezobrazluku , ce se samo tad opametiti. Rosi je znao pre dve sezone u Laguna Seki , da sa Stonerom vozi na ivici ubistva , ali ne i da predje granicu . Stoner je tad popustio , valjda nije mu stomak tog momenta nije bio spreman da prevari Rosijevu kolicinu odlucnosti za pobedom , da ne kazem bezobrazluka.Rosijeva velicina je u tome sto zna i da se izvini , kao pre dve trke Stoneru.Simonceliju to fali, da shvati , da i onih ostalih 15-16 ludaka na stazi imaju istu tu zelju za pobedom , ali ne po bilo koju cenu . Samo "Doktor" moze da ga izleci.

• Podržavam 1

Nemam ja ništa protiv stonera spdzlla, ali jednostavno je ove godine previše arogantan, gori je od Lorenza u najgorim danima. Za njega je Lorenzo ove godine veoma simpatičan i fini dečko, poput Pedrose.

Ma znam da nemaš Aćime. Šalio sam se. Nisam mislio ništa loše.

Ja nisam video ali sam pročitao oko tog incidenta Stoner-DePuniet

Iz toga što sam pročitao radi lepog ponašanja Stoner treba da bude kažnjen što je i urađeno a šta ćemo sa dečkom koji češe ja*a u Racing liniji?

Ja mislio da je to opasno ali kad direktor trke misli drugačije onda mi ispred malih ekrana nemamo pojma

• Podržavam 1

Rossi zna i da se izvini , kao pre dve trke Stoneru.Simonceliju to fali, da shvati , da i onih ostalih 15-16 ludaka na stazi imaju istu tu zelju za pobedom , ali ne po bilo koju cenu . Samo "Doktor" moze da ga izleci.

Rossi se jeste izvinio ali sa šlemom na glavi da sakrije svoje folirantsko lice u momentu izvinjenja.

To je bila njegova moralna obaveza ali je to uradio opet na perfidan način, nije skinuo kacigu a dovukao je kamere pred dečka koji je bio već u civilki gde nije mogao da sakrije nijedan pokret svoga lica

Ne verujem da će ikada Rossi-SuperSic doći u takve preagresivne duele-moje mišljenje

Prostora ako si brži ima samo je pitanje koliko poštuješ onoga koga treba da obiđeš

• Podržavam 1

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Pa naletece i Rosi na Simoncelijevu voznju, on je postao drzak prema svima, ali ne verujem ni da ce ucitelju ostati duzan. A mislim da je to Rosi ukapirao, zato je za pocetak i lagano ukorio Sic-a.

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

Simptomatično je da ljudi koji se ne trkaju i nikad se nisu trkali znaju šta je trkanje a šta nije. Ne znam da li da ti otkrijem tajnu ali Senna je bio neviđena pederčina.

Elem, ti, Cyber, virtualni trkač, znaš bolje od Rossi-a i Spies-a (koji je ono nazvao "dum move") da je sve bilo u redu i da je jadni Sic dobio kaznu zato što ga 12 drugih pičkica koje voze balerinskim stilom tužakaju. Dovoljno je opasno i teško da se trka bez iživljavanja. Sic-ovo ponašanje je najbolje okarakterisao Dovizioso: samom sebi pravi najveće probleme. GLUP JE KAO KURAC. A to je neizlečivo.

Nisam sirio pricu uopste oko toga da li je potez glup ili ne. Da ne zvuci kao da ti se pravdam ali potez je bio veoma glup i nepromisljen! Nije ni prvi ni poslednji kojji je napravio glupavu gresku. Obilazenje sa spoljne strane pri onoj brzini moglo je da se zavrsi na dva nacina. Da Pedrosa ne uspravi motor vec da pokupi i Sica ili da se uspravi i nabode kocnicu.

to Crank,ti moras malo da iskuliras zivce ili uzmes neki lekic da se smiris kad si na forumu. Nazivati nekoga virtualnim trkacem je za nekoga mozda uvredljivo,znas. Najbolje da svi cutimo a ti kao iskusni samo komentarises.

Dovi je u pravi u vezi Sic ponasanja ali bolje da radi na samom sebi jer je smesan kao crtani

• Podržavam 5

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Svi vozaci HRCa zasluzuju ozbiljan razgovor sa poslodavcem. Ako se ne uozbilje jos ce ih u ovom mini Honda kupu pobediti Ducati. :zbunjen:

• Podržavam 3

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ja sam to rekao još posle Katara. Oni sami ima da se pokolju jer ih mnogo ima (četiri). I što je još žešće, svaku trku naizmenično po jedan padne i na kraju Lorenzo ima najviše poena uz, u principu, prosečnu vožnju.

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Panasonic 89.

Da l bi bio ljubazan da nama slabije upućenim objasniš kakva si ti to vozačka veličina (gde si vozio i šta si osvojio) kad si toliko stručan i daješ sebi za pravo da čoveka kao što je pokojni Senna nazivaš pederčinom?!!

• Podržavam 8

• Pažljivo prati, 630 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

to crank, on 16 May 2011 - 09:27 AM, said:

Da l bi bio ljubazan da nama slabije upućenim objasniš kakva si ti to vozačka veličina (gde si vozio i šta si osvojio) kad si toliko stručan i daješ sebi za pravo da čoveka kao što je pokojni Senna nazivaš pederčinom?!!

Iskreno i ja bi volio da nam to objasniš. Čitao sam ovaj forum jer su mi bili interesantni komentari svih na njemu i različiti navijački profili, al iskreno od sad neću jr nema smisla. Ako neko misli da je toliki ekspert pa treba onda da otvori sopstvenu stranu pa polako nek objasni kakva je situacija u moto sportu. Nekorektno nema šta.

• Podržavam 6

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: BMW S1000RR

Ako smem da se ukljucim, Simonceli smatra da je svima poznata reputacija koju ima i prosto ocekuje da mu se svi sklone sa puta. Osim toga veoma je samouveren jer je u najvecem broju slucajeva on izlazio kao pobednik. Njegova korpulentna gradja u odnosu na druge vozace mu u tome pomaze. Jednostavno, sitniji vozaci u guranju nemaju nikakvih sansi da izadju kao pobednici. On je mogao da je hteo da zadrzi spoljnu stranu krivine, koja je u svakom slucaju i brza i da vozi paralelno sa Pedrosom. Sledeca krivina je bila desna i tu bi on bio sa unutrasnje strane, plus imao bi brzi izlaz iz prethodne krivine u kojoj se i dogodio kontakt,

• Podržavam 2

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: BMW S1000RR

...Rosijeva velicina je u tome sto zna i da se izvini...

Ne secam se da je se ikada izvinuo Seteu za ono izguravanje sa staze...:takoje:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 666 postova

Rossi se izvinjava samo onima koji mogu da ga pobede :aha: i to sa kacigom na glavi :lol:

Istina. I veliki je prijatelj sa onima koji ne mogu da ga ugroze, a kada postanu ozbiljni konkurenti prijateljstvo pada u vodu. Tako je bilo sa Seteom, tako će biti i sa čupavim. Samo polako. Jedino ako Simončeli ne bude ozbiljan igrač 2012. (kada je, po meni, Rosijev zadnji voz i sve u Dukatiju će biti podređeno njegovoj tituli).

A što se Simončelija tiče, ja ne mogu (i ne želim) da mu zaboravim onaj lakat Aojami. Ako je neko fer igrač, to je Hiroši Aojama, ali to nema veze za super-velikog-zauveknajboljeg Simončelija.

• Podržavam 1

Haha, Stoner strah i trepet! :moto3:

Pravi strah i trepet. Vidiš da je počeo i da udara. A ti se samo smej pa kada te neko bude udario u rame na auto putu setićeš se šta si ovde pisao :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja