Jump to content

Moto Zajednica

pegavi 18

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu pegavi 18

  • Rođendan 18.12.1959.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Obrenovac

pegavi 18's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Potreban mi je far , dvostruki , sa dve kocke i zadnja svetlosna grupa , stop i pozicija za HONDU CBX 750 F , iz 1986. godine . Ako neko ima ili zna nekoga ko ima , molim vas javite mi na tel . 0641237802
  2. Potreban mi je far , dvostruki , sa dve kocke i zadnja svetlosna grupa , stop i pozicija za HONDU CBX 750 F , iz 1986. godine . Ako neko ima ili zna nekoga ko ima , molim vas javite mi na tel . 0641237802
  3. Kupio si pravi motor.
  4. Prijateljici se malo zuri da proda da proda , pa je spustila cenu na 200-250 evra. treba se cuti sa njom za pravu cifru.
  5. Simonceli ce se smiriti kad bude zakacio Rosija . Doktor , kao njegov moto guru, koga je Sic izgleda zajebao po bezobrazluku , ce se samo tad opametiti. Rosi je znao pre dve sezone u Laguna Seki , da sa Stonerom vozi na ivici ubistva , ali ne i da predje granicu . Stoner je tad popustio , valjda nije mu stomak tog momenta nije bio spreman da prevari Rosijevu kolicinu odlucnosti za pobedom , da ne kazem bezobrazluka.Rosijeva velicina je u tome sto zna i da se izvini , kao pre dve trke Stoneru.Simonceliju to fali, da shvati , da i onih ostalih 15-16 ludaka na stazi imaju istu tu zelju za pobedom , ali ne po bilo koju cenu . Samo "Doktor" moze da ga izleci.
  6. Zaboravio sam da napisem velicinu . Konbinezon je br. 50.
  7. Moja prijateljica prodaje DAINESE jednodelni plavo - beli konbinezon . Kaze da ga je bikvalno dva puta obukla , a mislim i da nije ni mnogo star.Cena je negde 300-350 evra , ali pozvote i proverite.Tel 0631873043 Gorica
  8. Prodajem polovnu Michelin Macadam 50 , gumu dim 130/70-18 u solidnom stanju , sa sarom dubine 4 mm. Cena 2500 din. + ppt 0641237802
  9. Treba uvesti na susretima , za svakih 10 plasticnih casa donesenih nazad , pola piva. Stim da svako moze da donese u cugu sam tih 10 kom. , ili 20 kom. Zeznam dali je to dobra ideja , ali nesto sigurno treba probati , jer ovo je svuda veliki problam.
  10. Sva cast Gojku i momcima iz kluba WARRIORS .Bice valjda jos ovakvih zuraja. Samo je pivo bilo mnogo hladno.Zezam se , bilo je super.
  11. Ja uopste nemam nameru da "postanem bajkerka", niti da izigravam pacenicu na zadnjem sedistu R-a..... Zasto je cudno ako devojka ili zena voli ovo prevozno sretstvo na drugaciji nacin.... Moja jedina zelja je da naucim da vozim sto korektnije...nisam se prikljucila ovde da bi me neko "vozio".... Jednostavno uzivam da citam putopise...ima jos dosta interesantnih tema i zaista sam mnoge stvari naucila listajuci ove stranice...istina da sve to treba doziveti i to mi je jedna od vecih zelja..... Nezelim da ti odgovorim na ovo "drzi se zadnjeg sedista...i zivot ce ti biti lepsi.....a tek /..nije motor za zene"????? Nadam se iskreno da vecina nedeli tvoje misljenje.... nadam se da ces upoznati i drugacije devojke od onih sa kojima si se do sada druzio pa mozda promenis misljenje..... Bilo je i pitanje odakle sam....Beograd Hvala svima na dobrodoslici... Svaka ti cast na ovom. To su misli i reci prave bajkerke, koja zna sta hoce .Ja sam uveren da ces ti jednog dana ipak sesti na bajk , sa rukama na guvernalu . Mozda tu bude i podizanje na zadnji . Zivi bili pa videli. Dobrodosla.
  12. Ustvari, samo ženske i primamo A mi zenske ocemo i muske!!! Nisi razumela Gojka .To je muska zurka sa obilnom kolicinom zenksih gostiju.To je zelja .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja