đunta 4180 Napisano Jun 9, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan djunta ti si se kotrljao do pola nizbrdice Da ne bi tebe, otišo bi niz celu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj kako nisam krenuo, neko napisao da se bez rolbarova ne kreće i ja ga poslušao, a nije napisao da za ljute XT-jeve to ne važi. Nego svi nešto AT - ST a XT-jci vidim ćute i cepaju svoje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo šta da se prepiremo i dokazujemo. Ko je krenuo, taj se bez greške i vratio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 9, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj kako nisam krenuo, neko napisao da se bez rolbarova ne kreće i ja ga poslušao, a nije napisao da za ljute XT-jeve to ne važi. Nego svi nešto AT - ST a XT-jci vidim ćute i cepaju svoje . Zestoko si pogresio... i ja sam bio u fazonu da stavim cevi ali za XT je ovo slab zalogaj :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan hehehe... to "zamnom" je dovelo do ovoga Uploaded with ImageShack.us Nije to bilo obicno samo "zamnom", vec: "zamnom !! Veoma bitano za suzbijanje nesigurnosti i podstrek za nastavak momcima koji su do tada imali par nezgodnih situacija. Bravo Kvarni ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj kako nisam krenuo, neko napisao da se bez rolbarova ne kreće i ja ga poslušao, a nije napisao da za ljute XT-jeve to ne važi. Nego svi nešto AT - ST a XT-jci vidim ćute i cepaju svoje . Zestoko si pogresio... i ja sam bio u fazonu da stavim cevi ali za XT je ovo slab zalogaj :) :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 10, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma bice jos prilika, ne znam sta li spremaju za goch, dal ce i tamo biti nekih lajt varijanti posto ocigledno jos nisam dorastao ni brzoj grupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sjajna vezba za balans je "osmica" stojeci za blato ? Mikko, koja je vezba za onu lastu u reci? Jel moze i na Tasu da se vezba ili mora bas neka reka? :lol: 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ma bice jos prilika, ne znam sta li spremaju za goch, dal ce i tamo biti nekih lajt varijanti posto ocigledno jos nisam dorastao ni brzoj grupi Na Goču i na Stolovima su putevi za nijansu bolji. Nema onih kanala po sred puta, nema blata u trajanju od 10-20 km već više blatnjavih deonica od par desetina do par stotina metara. Jedino što je podloga dosta oštrija i tvrđa. Okačiću danas neke fotke kad dodjem kući čisto da stvorite sliku terena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan počastio nas i pilot Bane jednim klipom http://www.youtube.com/watch?v=kNrqXRnrFQ0 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 10, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan sjajna vezba za balans je "osmica" stojeci za blato ? Mikko, koja je vezba za onu lastu u reci? Jel moze i na Tasu da se vezba ili mora bas neka reka? :lol: Ma moze i na Adi ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 10, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bitno samo da se veDZba!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 10, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Asocijacije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aca je savladao italijansku tehniku 1:50 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ova potočić nasa ekipa prelazi žmureći 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 10, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali ja umem da ronim sa otvorenim očima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 10, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma sledeći put obavezna oprema, uz brile, i maska za ronjenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali ja umem da ronim sa otvorenim očima. Tebi upisan izostanak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 10, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali ja umem da ronim sa otvorenim očima. Tebi upisan izostanak. Eeeeee, ali gledaću da nadoknadim već kod Ugca u Kraljevu, ili najkasnije na Grad brdu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 10, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Bice tu jos toga u medjuvremenu, ali za sad nek ostane tajna. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, ali gledaću da nadoknadim već kod Ugca u Kraljevu, ili najkasnije na Grad brdu. Ekipa iz Kraljeva se veceras okupila i napravila rutu koju cemo u nedelju da isprobamo i vidimo prolazna vremena, a onda odlucimo da li je oko 100km (90% offroad) dovoljno ili da produzimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, ali gledaću da nadoknadim već kod Ugca u Kraljevu, ili najkasnije na Grad brdu. Ekipa iz Kraljeva se veceras okupila i napravila rutu koju cemo u nedelju da isprobamo i vidimo prolazna vremena, a onda odlucimo da li je oko 100km (90% offroad) dovoljno ili da produzimo produžuj bar za 50% :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, ali gledaću da nadoknadim već kod Ugca u Kraljevu, ili najkasnije na Grad brdu. Ekipa iz Kraljeva se veceras okupila i napravila rutu koju cemo u nedelju da isprobamo i vidimo prolazna vremena, a onda odlucimo da li je oko 100km (90% offroad) dovoljno ili da produzimo produžuj bar za 50% :jee: Mnogo je kume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nije, nije, otvoren je put, moze da se pegla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 11, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom, izvidnica ide u nedelju pa javljamo kako je prolazno vreme. Vec postoje plugin-ovi za 30, 50, 70+km... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...