Rusty Pera 528 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Pre desetak dana mi se desilo nešto, a prvi put za 27. godina koliko vozim i promenilo me unutra. Kolima se vraćao Novosadskim putem prema Beogradu po mraku, i onaj deo kod Zemun Polja, na raskrsnici gde je IVECO u poslednjem trenutku a vidim da je već kasno, automobil u punoj brzini prolazi kroz crveno. Nisam mogao da ukočim, uključio se ABS i žestokim manevrom izbegnem sudar gde bih ga odvalio bočno negde po sredini desnog boka. Uopšte mi nije jasno kako ga nisam udario, izmakao mi je za milimetar. Jebote noge mi se odsekle posle desetak sekundi, osecam kako mi trnu ruke od naleta adrenalina. I na sledećoj raskrsnici vidim Policiju, sa radarom. Uredno sede u kolima i love zločince koji voze brže od 60, mora kinta da se uzme, jeste da je auto put ali jebi ga, i jeste i nije naselje, ima ograničenje koje je nelogično, prosto svakog vuče da vozi bar 80 tim pravcem. Lepo stanem i ispričam se sa Policijom, pitaju koje vozilo, ja im kažem Opel astra srebrna metalik ali nisam mogao da vidim tablice niti vozača, a došlo mi je da mu jebem kevu samo kada bih znao ko je. I ništa... Posle razmišljam kada sednem na motor, jebote zamisli da te neko tako pokupi, ništa od tebe ne bi ostalo. U kolima imaš šanse ali na dva točka go, nikakve protiv takvih ubica. Ne da treba da se stave kamere na svaku raskrsnicu nego treba da ih stave svuda, ali baš svuda i samo da rokaju po džepu, po zatvoru, oduzimanju i trajnom oduzimanju dozvola. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 10, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kad pročitam nešto ovako ne mogu ništa pametnije da kažem nego da se nadamo da će takvu budalu stići ono što je zaslužio. Na žalost, takav će možda u sopstvena govna povući i nekog nevinog. A teško je navići se i oguglati na ovakve stvari i uvek će nam stajati knedla u grlu posle toga. Dobro je što si stao pa makar i sa policijom da se malo spustiš od adrenalina. A od priče sa njima nema vajde. Lakše je uzeti pare od zločinaca za 67 km/h nego juriti potencijalnog ubicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan strasno, svakakvih debila ima, mene su u 2 puta zaustavili bas tu zbog prekoracenja brzine jednom sam iso 83 a drugi put 90 kolima, iako je bio put prazan i prosto ne mozes da vozi 60km/h, izgleda ti ko da stojis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 10, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...<standard prica>... Ne da treba da se stave kamere na svaku raskrsnicu nego treba da ih stave svuda, ali baš svuda i samo da rokaju po džepu, po zatvoru, oduzimanju i trajnom oduzimanju dozvola. Pazi ovako prijatelju. Tvoja dogodovstina je najnormalnija situacija u saobracaju. Ja svaki dan vidim nekog da prodje kroz crveno. Jasno je da to nije u redu, ali nisu ni ratovi, tsunamiji i ostala mnogobrojna sranja na ovoj nasoj napacenoj planeti. Sto se tice kamera, extremno gledano, od njih ce da najebe samo normalan svijet (kao kolega mare gsxr750), a budalu to ne brine ni jedne sekunde. Kao de je nema. Cak i kad mu uzmes dozvolu, njega to ne tangira mnogo, ako je uopste ima. Nadam se da si shvatio sta sam htio da kazem... poz, sretan rodjendan i otvori 6 ociju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan ...<standard prica>... Ne da treba da se stave kamere na svaku raskrsnicu nego treba da ih stave svuda, ali baš svuda i samo da rokaju po džepu, po zatvoru, oduzimanju i trajnom oduzimanju dozvola. Pazi ovako prijatelju. Tvoja dogodovstina je najnormalnija situacija u saobracaju. Ja svaki dan vidim nekog da prodje kroz crveno. Jasno je da to nije u redu, ali nisu ni ratovi, tsunamiji i ostala mnogobrojna sranja na ovoj nasoj napacenoj planeti. Sto se tice kamera, extremno gledano, od njih ce da najebe samo normalan svijet (kao kolega mare gsxr750), a budalu to ne brine ni jedne sekunde. Kao de je nema. Cak i kad mu uzmes dozvolu, njega to ne tangira mnogo, ako je uopste ima. Nadam se da si shvatio sta sam htio da kazem... poz, sretan rodjendan i otvori 6 ociju. Pa prijatelju, mislim da nije normalna situacija da neko u punoj brzini prođe kroz zatvoreni semafor i ( ne daj bože ) te rastavi u parmparčad, složićeš se? Većina ljudi, znači uslovno rečeno: većina vozi i gleda u semafore, staje na crveno, gleda kada prolazi kroz raskrsnicu a naročito mi kada smo na dva točka, isto većina. Znači ne mislim na sitne gluposti koje se tretiraju kao prekršaji jer to rade skoro svi. A ludake u zatvor da ne bi imali priliku da makar jedno vreme preanaliziraju smisao života. A kako da ih nahvataš? Da staviš policajca 24. sata na svaku raskrsnicu, svaki semafor? A to da nedužni uvek najebu jeste pravilo u ovoj državi jer prevashodni cilj tih kamera nije bezbednost nego uterivanje para. Ista priča sa radarom koji lovi tamo gde žive duše nema ali znak je tu, čak možda i namerno postavljen. E sad, svi u ovom sistemu su svesni da ne mogu ništa da promene, osim da se paze i otvore šestoro očiju. Neću da blatim Policiju jer su oni većinom pošteni ljudi, samo rade posao uz izuzetak kretena, naravno i njih ima. A što se tiče motorističke Policije, oni su u 100% slučajeva ekstra korektni ljudi. Pre par dana me je zaustavio i lepo se ispričasmo, samo do viđenja, sretan put. Eto tako, živ bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 10, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ...<standard prica>... Ne da treba da se stave kamere na svaku raskrsnicu nego treba da ih stave svuda, ali baš svuda i samo da rokaju po džepu, po zatvoru, oduzimanju i trajnom oduzimanju dozvola. Pazi ovako prijatelju. Tvoja dogodovstina je najnormalnija situacija u saobracaju. Ja svaki dan vidim nekog da prodje kroz crveno. Jasno je da to nije u redu, ali nisu ni ratovi, tsunamiji i ostala mnogobrojna sranja na ovoj nasoj napacenoj planeti. Sto se tice kamera, extremno gledano, od njih ce da najebe samo normalan svijet (kao kolega mare gsxr750), a budalu to ne brine ni jedne sekunde. Kao de je nema. Cak i kad mu uzmes dozvolu, njega to ne tangira mnogo, ako je uopste ima. Nadam se da si shvatio sta sam htio da kazem... poz, sretan rodjendan i otvori 6 ociju. Mislim daje ovo najpribliznije praksi obicno samo posten svet kaznjavaju dok se budale u 99% slucajeva izvlace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna grška je u ne kažnjavanju ljudi koji prave takve prekršaje(važno da radarišu na auto putu).Da se samo nekoliko takvih prekršilaca žestoko kazni uz svu medijsku halabuku broj budala bi se se sveo na minimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U svom tom sranju je najvažnije da si izvukao živu glavu, a što se kamera tiče...pa ne znam. One i ako bi bile postavljene, bile bi tu zbog nas što vozimo tuda 70 km/h. Magarčine u dzipovima sa zatamljenim staklima i u bmw-ima,mercedesima i sličnim letecim tvrdjavama nece ni registrovati. Pa ne budite naivni, jel su skoro ZAKONSKI omogućili "gospodi" koja bi trebalo da odleže u zatvoru da plate par hiljada ervica i teraj. Sve je ovo tužno, a naj gore je to što svi samo ćutimo i trpimo i zahvaljujemo se Bogu što baš nas nije budala pokupila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 10, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa prijatelju, mislim da nije normalna situacija da neko u punoj brzini prođe kroz zatvoreni semafor i ( ne daj bože ) te rastavi u parmparčad, složićeš se? ... Vidi ovdje moju kriticnu situaciju vrijednu price. Ostale nisu bile tako strasne, ali kad se desava svaki dan, onda ja to nazivam "normalno" jbga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Pa prijatelju, mislim da nije normalna situacija da neko u punoj brzini prođe kroz zatvoreni semafor i ( ne daj bože ) te rastavi u parmparčad, složićeš se? ... Vidi ovdje moju kriticnu situaciju vrijednu price. Ostale nisu bile tako strasne, ali kad se desava svaki dan, onda ja to nazivam "normalno" jbga. Znači i ti si tog dana slavio rođendan Nego osmoro očiju, jedino to. Pre neki dan proklizah na kolotrazima po mraku u Zemunu kada se ide prema hotelu Jugoslavija, nemam pojma kako nisam pao sa skutera. Nemam pojma šta je bilo prosuto, verovatno ulje ali nisam ni mogao da vidim. A imao sam prekrivku za noge i nogom pokidao žabicu koja je preko kaišića drži za plastiku dole. Posle uzmem iz kesice takav rezervni kaiš sa žabicom da je premestim. Shvatim da je čvrsta strahovito a ja je u refleksu pokidao nogom, pa ti vidi šta se dešava kada kreneš da padaš a proradi ti motorika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...