Jump to content

Moto Zajednica

Prvi motocikl

Recommended Posts

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: Yamaha AeroX

Kao prvo, pozdrav svima. Ja sam Marko Gavrilovic iz Kragujevca i uskoro planiram da kupim svoj prvi motor. Razmisljao sam o kupovini Tomosa ATX-a 50cc. Imam samo 500e, pa mi se to cini idealno za "prvi motor" . Zeleo bih da cujem vase misljenje o tome, predlog etc. Nadam se lepom druzenju, jos jednom, pozdrav!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Kao prvo, pozdrav svima. Ja sam Marko Gavrilovic iz Kragujevca i uskoro planiram da kupim svoj prvi motor. Razmisljao sam o kupovini Tomosa ATX-a 50cc. Imam samo 500e, pa mi se to cini idealno za "prvi motor" . Zeleo bih da cujem vase misljenje o tome, predlog etc. Nadam se lepom druzenju, jos jednom, pozdrav!

Za pocetak super :takoje: Tako se postaje pravi Biker :zdravo:

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

16 godina je uslov za polaganje i Am i A1 kategorije. Znači, ako nemaš nikakvu dozvolu, možeš da razmišljaš i o polaganju za Am i o kupovini nekog kineza od 125 kubika, ako si do sada vozio nešto na dva točka.

• U prolazu, 31 postova

16 godina je uslog za polaganje i Am i A1 kategorije. Znači, ako nemaš nikakvu dozvolu, možeš da razmišljaš i o polaganju za Am i o kupovini nekog kineza od 125 kubika, ako si do sada vozio nešto na dva točka.

Videcu za sad neki kroser do 50kubika, kasnije kada budem skupio nesto cash-a, videcemo neki ozbiljniji bike. U svakom slucaju, hvala svima na predlozima, postovacu i dalje u ovoj temi pitanja/razmisljanja pa nemojte LOCK.

Pozdrav !

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ja sam tražio za svog klinca (12 godina) motor sa brzinama od 50 kubika i na kraju mu kupio APN-6. Znači, veoma je mali izbor takvih motora, ako ne računamo Apriliju RS50 i slične, koje nisam hteo da kupim jer je mali. Čini mi se da kinezi nemaju nijedan motor sa brzinama od 50 kubika. Znači, ATX nije loš izbor i uvek može da se popravi za male pare.

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600 N

Ja sam tražio za svog klinca (12 godina) motor sa brzinama od 50 kubika i na kraju mu kupio APN-6. Znači, veoma je mali izbor takvih motora, ako ne računamo Apriliju RS50 i slične, koje nisam hteo da kupim jer je mali. Čini mi se da kinezi nemaju nijedan motor sa brzinama od 50 kubika. Znači, ATX nije loš izbor i uvek može da se popravi za male pare.

ATX je super izbor za tu kintu i mislim da moze lep primeraik da se pazari. Odrzavanje je jako jeftino. Moj ortak je kupio pre 15 god i jos mu traje, jedino sto je po svojoj zelji stavio motor od apenka zbog hladjenja.

• U prolazu, 31 postova

Naleteo sam ovde u kgu na ATX. 1989 god. skoro radjena generalka, novi delovi, kao nov kaze lik. Cena je 350e? Sta vi mislite o tome?

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600 N

Pa cena nije losa, ispipaj ako mozes koje je delove ugradjivao. Ako i ima nekog ulaganja, delovi za njega nisu skupi, mada bi lepo bilo da naletis na bajk bez ulaganja.

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Vozio sam ATX (2001god) 2god odlican motoric za pocetak ja sam imao cilindar od APN-a zbog hladjenja.

Prodao sam ga za 450e bez ikakvih ulaganja cak sam znao i vlasnika (bio sam lenj da ga prevedam na sebe) pa je to radio covek koji je kupio od mene.

Obrati samo paznju ko je vlasnik i da li mozes da ga nadjes da bi moga da prevedes motoric zbog reg od nove godine.

P.S. Delovi su jako jeftinii odlican je ako neko oce da se uci da majstorise jer je sve krajnje jednostavno.

• Podržavam 1

• U prolazu, 31 postova

I tako, posle nekog vremena stigla je masina. Yamaha aerox 1998 godiste. Novi delovi, motor ide kao sasav. Sutra stizu slike :)

• U prolazu, 31 postova

Hvala, jos samo sutra od sabajle da namestim km/h ne prikazuje mi koliko idem, a sajla je u redu. Videcu ako ne namestim da odem do nekog servica pa sta oni kazu.

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36

vec? 1nanana.gif pa skoro si kupio ovaj. Ako ti se svidja motor i ako je u dobrom stanju menjaj,ali da znas da ne ocekujes nesto preterano od njega,ipak je to 50 ccm,ide max 100 na ravnom(koliko ja znam) vrv vise trosi,kratke brzine. Ali ako volis motor sa brzinama i ako ti ne smeta nesto od malo pre pomenutog,sto da ne 0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja