bmb985 70 Napisano Decembar 3, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: Kazes da si sirio zadnju felnu, i sada je ona opet od 16 cola??? Gde i od cega nalazis gumu 180? I zar nije bilo lakse da si nabavio neku 17-ticu? A i sa gumama bi bilo neuporedivo lakse... Felna je prosirena i ubaceni su falcevi od felne 17cola tako da jeste 17-ica. Znaci sa 130/80-16 na 180/55-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Decembar 3, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, vidi se da je ulozeno u njega poprilicno..cena bagatela. Nadam se da je skroz ispravan, ako jeste, svaka cast za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 3, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za koji "sport" je ovaj motor namjenjen? Ako je u trci za "najsiru gumu na vasaru", mislim da treba jos truda da se ulozi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Decembar 3, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Za koji "sport" je ovaj motor namjenjen? Ako je u trci za "najsiru gumu na vasaru", mislim da treba jos truda da se ulozi. Ma kakav sport,najbitnije je bilo da lepo izgleda u odnosu na tadasnju konkurenciju. Moras imati u vidu da je prerada odradjena pre 10god kad su se unajvece vozili motori 90-ih godina.Za to vreme bio je dosta atraktivni od njih a pritom i unikat. Kad pogledas da za te pare imas motor 125ccm ovo je i sada dobar izbor,jedino neznam u kakvom je stanju. Kod mene je bio kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 3, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da se malo uključim. Evidentno da je uloženo dosta truda i novca. Ja sam to vozio 1990 i 1991, ne pitaj kako sam uvezao, i za to vreme je bio "mrak" , a ni sada se ne bih postideo. Meni se ipak sviđa izvorni izgled,stvar ukusa. Žao mi je što nemam više slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 4, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imao gore pomenuti motor,i mnogo lepo sam se navozao sa njim! Sa svojih 75 KS je jako lepo isao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...