Arakis 5959 Napisano Maj 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...zatim smo se lepo družili a pojedinci su bili čak i raspoloženi za zezanje ležeći na onim krevetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...mi ne bi bili BJB akcijaši da se očas ne dogovorismo da ovu lepu akciju nastavimo kaficom u restoranu Venecija u Zemunu ...samo pazi, mis'm kad nam je i to bilo malo a znamo da je najlepši sladoled na trgu u Sremskim Karlovcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...pazi kad se ni tu zaustavili nismo...Temerin, Fruška Gora i čuveni vidikovac... ...Stvarno, predivna akcija davanja krvi, hvala svima koji su bili deo jedne ovakve humane akcije...a nama što nikad nije dosta kilometara pod dupetom i samo tražimo dobar razlog za akcijašenje i druženje stvarno smo nenormalni, le l' da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan ... ...Stvarno, predivna akcija davanja krvi, hvala svima koji su bili deo jedne ovakve humane akcije...a nama što nikad nije dosta kilometara pod dupetom i samo tražimo dobar razlog za akcijašenje i druženje stvarno smo nenormalni, le l' da? Jeste, ja pito jel ima kakav program, vidim da se društvo osulo i reko ajd i ja, da ne ispadne da grupašim sa , drugi put vikajte. I propustih pokazivanje prve pomoći što mi baš krivo, iako je bilo najavljeno na forumu, nije bilo naznačeno na licinom mestu. I kad će mo dobiti elitni smajlić, TA, il da koristimo . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem ovde sa par reci.... Pravila sam guzvu jer krv nisam mogla da dam,pogledala korisnu pokaznu vezbicu za povredjenog motociklistu i zapamtila sve sto su pokazali i rekli.... A evo i par fotkica sa ovog prelepog druzenja... i da...prelep osecaj je biti na celu kolone sa jos jednim zenskim vozacem.... ZENE VOZACI RULES ! Okupljanje malo druzenja Nasa mnogobrojna pratnja koja je obezbedila prolazenje kroz sva moguca crvena svekla -cool osecaj a tu smo se i mi malo druzili jel treba da pisem ko je ko? Moje sivo magare medju velikima RAzmisljanje-da li da dam ovim krvopijama malo krvi Ne znam ti ja tu nista-nemoj mene da pitas dubokoumno razmisljanje i pogled u daljinu spontana slika druzena-sa jednim pozerom ja i popsy spremamo se da krenemo i stiemo na trg Najjaca fotkica cika Skube koji sa osmehom pokusava da pobegne sa fotke Sad malo pokaznih vezbi ovih mladih dama... Ko nije gledao ili slusao ja mu mogu demonstrirati vezbu koju sam pomno pratila A tu imamo i hrabre koji su dozvolili da ih bockaju...mislim iglom Toliko od mene.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 16, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti 1 + zato sto ne znam nista! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 16, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ...mi ne bi bili BJB akcijaši da se očas ne dogovorismo da ovu lepu akciju nastavimo kaficom u restoranu Venecija u Zemunu ...samo pazi, mis'm kad nam je i to bilo malo a znamo da je najlepši sladoled na trgu u Sremskim Karlovcima Ma genijalci ste! @ đunta.....slobodno koristite ovog........... što nosi moje ime dok ne dobijete svog....ne ljutim se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti 1 + zato sto ne znam nista! Pa realno tako izgledas...slegnuo ramenima-ona te ispitivacki gleda i tu se iznad tvoje glave pojavljuje oblacic u kome pise "Ne znam ja nista" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jel će bude . c ...pazi kad se ni tu zaustavili nismo...Temerin, Fruška Gora i čuveni vidikovac... .. @ đunta.....slobodno koristite ovog........... što nosi moje ime dok ne dobijete svog....ne ljutim se.... Izvini, al oklagija diktira sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 16, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ...pazi kad se ni tu zaustavili nismo...Temerin, Fruška Gora i čuveni vidikovac... ...Stvarno, predivna akcija davanja krvi, hvala svima koji su bili deo jedne ovakve humane akcije...a nama što nikad nije dosta kilometara pod dupetom i samo tražimo dobar razlog za akcijašenje i druženje stvarno smo nenormalni, le l' da? Svaka vam čast I kad će mo dobiti elitni smajlić, TA, il da koristimo . Ak je u pitanju Transalp, ondak niste pratili temu sa smajlići. Tamo negde oko 22. Aprila ili pak KLIKNI OVDE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne stajem u kancelariju tako da nisam vido, a i nema ga među ostalim, a nema nekog ni približnog za poslugu. Mora da pravim protest.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 16, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti 1 + zato sto ne znam nista! Pa realno tako izgledas...slegnuo ramenima-ona te ispitivacki gleda i tu se iznad tvoje glave pojavljuje oblacic u kome pise "Ne znam ja nista" Ma sve je cool, bez brige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 16, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su učestvovali u ovoj akciji DDK. Pošto sam vozio poslednji u koloni, imao sam zadovoljstvo da nas gledam iz nešto drugačije perspektive. Dva reda kaciga, kao pod konac. Pozavideli bi nam mnogi kojima je vožnja ili hodanje u uređenoj koloni, posao. A priznanje za disciplinu tokom vožnjne smo dobili i od saobraćajne policije. Nego... dok su jedni išli na Frušku goru i peli se na vidikovac, drugi smo napravili vožnjicu preko Beške i Krčedina do Slankamenskih vinograda pa smo prirodno završili u Slankamenu na ribljoj čorbi tik iznad Dunava. Morali smo da se okrepimo posle iskrvarenja Dakle, topla preporuka za riblju čorbu ako neko bude išao na tu stranu. Kafana je odmah ispred bolnice u Starom Slankamenu. Nepromašiva je, sva je od kamena i cigle i ima kule po krovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego... dok su jedni išli na Frušku goru i peli se na vidikovac, drugi smo napravili vožnjicu preko Beške i Krčedina do Slankamenskih vinograda pa smo prirodno završili u Slankamenu na ribljoj čorbi tik iznad Dunava. Morali smo da se okrepimo posle iskrvarenja A ja mislio, žuriš u Labos :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 16, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Svi negde isli a niko nije zvao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 18, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan bio danas da dam krv,zao mi je sto se nismo druzili u subotu ali eto reko i uradio pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 18, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...