Jump to content

Moto Zajednica

Kad te hoce - hoce

Recommended Posts

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Pre neki dan, moj drugar se vracao sa puta. Zazvoni mu mobilni telefon i on, kako nije mogao da ga dohvati, otkopca pojas i javi se. Iza njega je isla saobracajna policija u kolima, pretekne ga i zaustavi. Tri prekrsaja odjednom. Nije vezao pojas (5000din), razgovarao sa mobilnim (5000din.) i nagazio punu liniju (30000 din i 7 negativnih poena). Srecan dan.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Naročito volim kada idem iza nekoga ko mili, pa kada ga jedva preteknem zbog gužve ustanovim da je neki deda ili žena. Em i onako ne zna da vozi, tj. vozi kao usporen snimak, em priča mobilnim. Voleo bih da više kažnjavaju zbog toga (pričanje mobilnim, usporavanje saobraćaja).

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Eee, to mi se dešava bukvalno svaki dan. Ide, mili, sačekam malo prostora da preteknem, on/ona zaševrda, onda moram da ih izbegavam, kočim... Naravno pričaju telefonom, gnjave i šetaju levo-desno. Samo je pitanje kad će i da pokupe usputni trofej, nekog od nas na motorima. I sad treba da mi ga bude žao? To što je nagazio punu liniju - mogao je da oduva motor da ga je preticao dok on mili i raspojasava se. Što ne kupi slušalice ako nema za plavi zub? Kojih bre 7 kaznenih poena?! Telefon u buljsona pa na vibraciju, da promasira prostatu i da se oseti užitak! Nego šta nego kazna!

• Podržavam 7

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

Eee, to mi se dešava bukvalno svaki dan. Ide, mili, sačekam malo prostora da preteknem, on/ona zaševrda, onda moram da ih izbegavam, kočim... Naravno pričaju telefonom, gnjave i šetaju levo-desno. Samo je pitanje kad će i da pokupe usputni trofej, nekog od nas na motorima. I sad treba da mi ga bude žao? To što je nagazio punu liniju - mogao je da oduva motor da ga je preticao dok on mili i raspojasava se. Što ne kupi slušalice ako nema za plavi zub? Kojih bre 7 kaznenih poena?! Telefon u buljsona pa na vibraciju, da promasira prostatu i da se oseti užitak! Nego šta nego kazna!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Za te pare je mogao da iznajmi limunzinu da ga vozi a on gleda tv i :Mina: normalno se javi na tel,panduri ga nebi ni videli :jee:

Pa koliko je ljudi na takav ili slican nacin ugrozeno?

• Podržavam 1

• Ne silazi, 7451 postova
  • Motocikl: TDM 900

Pre neki dan, moj drugar se vracao sa puta. Zazvoni mu mobilni telefon i on, kako nije mogao da ga dohvati, otkopca pojas i javi se. Iza njega je isla saobracajna policija u kolima, pretekne ga i zaustavi. Tri prekrsaja odjednom. Nije vezao pojas (5000din), razgovarao sa mobilnim (5000din.) i nagazio punu liniju (30000 din i 7 negativnih poena). Srecan dan.

Tesko povredjen motociklista:

U noci izmedju cetvrtka i petka, doslo je udesa motocikla i automobila. Iz za sada nepoznatih razloga, motocikl se velikom brzinom ''zakucao'' direktno u automobil koji je dolazio iz suprotnog smera. Motociklista je hitno prebacen u urgentni centar sa teskim telesnim povredama. Vozac automobila je vidno potresen, govoreci da je samo uspeo da vidi far motocikla i da se sve jako brzo izdesavalo i da jos uvek soku. Istraga ce utvrditi okolnosti pod kojima se desio stravican udes.

"Svaka slicnost sa ljudima i dogadjajima iz stvarnog zivota je slucajna!"

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 248 postova

Da ne očekuješ možda da ga bodrimo,i da samo tako nastavi,da pljujemo policiju koja ga je NEOSNOVANO zasustavila i naplatila kaznu,jer je on SAMO odvezao pojas i SAMO spustio glavu i prešao u drugu traku (nagazio belu - nebitno) i potencijalno ubio nekog motociklistu koji nije očekivao da mu $#%% predje u traku i izazove čeoni sudar i smrt na mestu?!

Trebamo da ga podržavamo da nastavi da pravi VELIKE prekršaje kojim ugrožava i NAŠU bezbednost i bude potencijalni ubica?! NE!

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Jbg i nije mu bas pametan potez da se tako ponasa u saobracaju. Mada i vecina nas motorista kada vozimo kola pravimo slicne greske. A sto se kazni tice posteno ih je zasluzio.

• Zainteresovan, 570 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Mora da je bio mnogo mnogo bezobrazan kad je dobio tri kazne... ili je naleteo na pandura koji apstinira dugo :lol:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 396 postova

Baš kad hoće onda hoće.

Da ne pominjem da skoro svakodnevno viđam gospodu iz policije koji daju svetli primer ostalima da ne vezuju pojaseve, neki od njih imaju vezan pojas iza prednjeg sedišta. Čak sam neke i skoro uslikao. Obojica napred nisu imali vezane pojaseve.

post-4165-0-83310300-1304946054_thumb.jpg

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

Ma pusti policiju,oni mogu i na crveno.Svedok vise puta,mili hvata ga crveno on po gasu upali rotaciju prodje i uspori i ponovo po starom,cak sam dva puta to video na pruznom prelazu.

Parkiraju gde hoce obicno na autobuskim stajalistima,zaustavljaju gde nesmeju i tako dalje(sve je po duznosti i naredjenju)dok neko ne naje.. a onda. . .

Njima na dusu,nego mislim da su kaznili decka ok.Ali postavlja se pitanje hoceli kazniti i dete gospodje iz policije? :takoje:

Sori za off...

• Svrati ponekad, 248 postova

Baš kad hoće onda hoće.

Da ne pominjem da skoro svakodnevno viđam gospodu iz policije koji daju svetli primer ostalima da ne vezuju pojaseve, neki od njih imaju vezan pojas iza prednjeg sedišta. Čak sam neke i skoro uslikao. Obojica napred nisu imali vezane pojaseve.

Hajde mi reci gde ti vidis da su nevezani? Kroz ono zadnje staklo vidis? Lol

P.S Moj post nije imao veze sa kritikom policije,vec sam samo naglasio da necu da podrzavam spustanje glave i telefoniranje u voznji.

• Svrati ponekad, 396 postova

Baš kad hoće onda hoće.

Hajde mi reci gde ti vidis da su nevezani? Kroz ono zadnje staklo vidis? Lol

P.S Moj post nije imao veze sa kritikom policije,vec sam samo naglasio da necu da podrzavam spustanje glave i telefoniranje u voznji.

Nisu bili vezani a vidi se i na slici.

A obaška za priču mobilnim telefonom, kakve samo gluposti ljudi prave sa slušalicom u ruci.

Kupiš bre handsfree pa pričaj kao čovek sa slobodnim rukama.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja