Sasa_Nis 279 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan U odlicnom stanju, sa vrhunskom dodatnom opremom, bez ulaganja. Moguca zamena za znatno jeftiniji motorcikl. Cena 5300e 064/12-86-963 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan umetnicki doprinos prodaji tvog motora. Srecno!!! Klikni na sliku za punu rezoluciju 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ima KS i koliko ide km/h ako nije tajna ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Serijski ima 178ks bez prinudnog dotoka vazduha (u voznji) u kutiju filtera. Moj Kawasaki ima power kommander i Joshimura izduv, tako da je snaga najmanje desetak procenata veca. Krajnja brzina je po testu za moj model, koji je samo 2000. radjen bez limita oko 310. Moj po satu sa dve osobe ide znatno vise od tog podatka ( po satu). Stvarnu brzinu je izmerio presretac na auto putu, ali nikada se nismo sreli da ih pitam. 33 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 8, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Bice ti zhao kad ga prodash... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga namenski za trke ubrzanja, ali prosle i ove godine nisu odrzane.Ja sam od dvanaestice glatko izgubio trku, i ocenio da je to najpogodniji model za tu vrstu takmicenja. Evo linka: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan U pravi si Boki, ali takoce bih pozeleo buducem vlasniku brze i srecne kilometre, kakve sam ja imao sa njim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lepsi uzivo nego na slikama pa sam ovu sliku morao da doradim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za jeftiniji (naravno sporiji motor) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 14, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Naravno za sporiji kad su penzioneri u pitanju, zato i vozite trke ubrzanja, vama za krivinu treba pidzama! :nanana: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Penzioneri sa vremenom reakcije 0,20 , pa ti za to vreme ne stignes da spustis stender na Varaderu. Uostalom nisam te video u kvalifikacijama na Batajnici, verovatno si kao veoma mlad dobro podojen i uspavan, pa se nisi probudio da stignes cak do Beograda. A sada ozbiljno, sutra sam kuci, pa ako mozes naidji.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam sinoc malo ovaj motor i mogu reci da je perverzan. Buduci vlasnik se nece pokajati sigurno.:takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Cena dogovor. Ponude za dogovor telefonom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan jos mesec dana.Zbog prenosa 8000din i registracije 23000din cena znatno manja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 3, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Prodaste li ovu krmacu? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Krmaca ce u zamrzivac za zimu. Veci problem je prodaja tvog muzickog instrumenta (jamahe) .Ostaje ti da za zimu naucis da sviras na njemu, posto vec znas da duvas. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 8, 2011 (promenjeno) Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan I ti i ja znamo da su i hayabusa i zx-12 krmace a voleo bi ti da imas moj muzicki instrument i laki kes u dzepu! Salim se naravno, video motor uzivo i vozio i stvarno je dobar! Sto se tice duvanja, oduvavao sam ja ovakve jos 2005 god.! Promenio Jun 8, 2011 član Vladica69 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje koje je godiste motor posto su plastike od novog modela? Da li su plastike krpljene pre farbanja? Koliko pise da je presao km ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model (nelimitirana verzija) radjenje samo 2000. Uvezan je iz Amerike 2006. Sigurno je dobar jer ja i Vladica vise od 10 god, vozimo slicne, to lako ocenimo. Moguca svakavrsta probe , provere i td.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Registracia istekla. Po novom prenos i registracija 300e. Cena dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Jun 23, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Sale aj ja i ti da se dogovorimo. 100e ODMA a ostatak na dodjem ti i tako to... na 10 godina odlozeno, bez kamate... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Motpr registrovan i preveden. Kupci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Van sezonski popust pocinje od danas, Cena - dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u nedelju u Batajnici pa ako nekoga zanima..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...