DuleMCSE 164 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan O tom bivsem superlight-u je prica u prethodnom i mnogim drugim postovima u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka te zdravo sluzi! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni drzace Ja sam uzeo bas rasparcan motor. Jbg, koliko para - toliko muzike. Jel mozes da slikas i posalji mi sliku u PP da vidim kako izgledaju ti drzaci pa cu ili da ih napravim ili da ih kupim... Nenenenenen nije rasparcan vec uradjen kako se biivsem vlasniku svidjalo :-). A i sto kazes za te pare samo skuter si mogao da izmes i to ne keeway vec neki jdndjdjdnddsj 50 ccm eksks :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno! Jos bitnije je da je vlasnik ispao covek - a to je osobina koja je kod nas izumrla zajedno sa dinosaurusima Uzeo sam perfektan motor! Nemam ni jednu zamerku! Mozda ako je i imao neki defekt fizicki, to je nesto bezveze. Najbitnije je da je masina odlicna! Presla je 3.000km od juna ove meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Puce mi staklo na posudici za kociono ulje, sta da radim? Jel pase i od nekog drugog motora? Ili jel mogu nekako to da popravim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Dvodinarka ili 50 eurocenti gurneš u rupu i zalepiš silikonom, nije estetski ali radi posao-na mnogo motora već tako uradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorim onaj ooklopcic i sa unutrasnje strane stavim paru i zalepim ? Jesam dobro razumeo??? A mogu neko staklence debelo okruglo od rucnog sata na primer??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Octobar 30, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Spolja, skines zeger oskigurač koji srzi staklence, stavljas silikon na obod pare a onda ubacujes sa silikonom napred ka zlebu na čantrici za ulje. (PS-sad se setih nešto- probaj još ovo-na osiguračima kućnim-onim koji se šrafe u čauri osigurača, onde gde se stavlja umetak tj keramički osigurač ima okruglo staklence koje drži jedan feder u vidu 7/8 kruga od žice, proveri njegov prečnik možda bude odgovaralo-pored tog staklenca postoji rupica gde možeš probnom lampom da proveris da li je osigurač ispravan i ima na njemu struje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 30, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, cu probam, slikam i javljam!!! Stavda radim sa zadnjom viljskom ima luft jedno 5milimetara??? Moram da vas smaram sa mnogo sitnica dok ga ne zavrsim ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Skineš centralni šraf koji ide kroz viljušku, imaš tu dve plastične biksne, premeriš njihovu dužinu, premeriš prečnik rupe i premeriš prečnik šrafa i napraviš kod strugara dve bakarne biksne, staviš litijumsku mast i teras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, saug mi se sam od sebe podize u toku voznje, odnosno, ona polugica se podigne i onda moram da je spustim da se ne bi ugasio. Nesto mislim da je to od vibracija. Jel moguce da se ta polugica olabavila ili nesto slicno - mada ja pod prstom ne osecam njenu olabavljenost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi se to desavalo nikada!!! Moze biti od vibracija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skineš centralni šraf koji ide kroz viljušku, imaš tu dve plastične biksne, premeriš njihovu dužinu, premeriš prečnik rupe i premeriš prečnik šrafa i napraviš kod strugara dve bakarne biksne, staviš litijumsku mast i teras Hvala druze, nadam se da nije problem sto vas smaram za moje cokocalo a nije superlight al su slicni pa kapiram da znate! Vamo gde je tema za skystar nema niko da pise!!! Os me prihvatite ;-)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Novembar 6, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko vidim skoro su isti svi kinezi. Razlikuje se tu i tamo po neka sitnica, ali u sustini - to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Decembar 12, 2014 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim drugare,evo vec sam sest mjeseci u kanadi i uskoro se vracam doma.Prvo kaj budem napravil je da posjetim svojeg spartanca koji spava u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da jos uvek nisu toliko niske temperature, mozes i malo da ga provozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Decembar 13, 2014 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Bome imas pravo Dule,mogel bi koji krug da napravim prije snega ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li vam motori trose ulje i na koliko km dolivate ako trose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Januar 19, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Не , прешао 32.000 км Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Raspravljao sam sa drugarom nesto o tome i covek me totalno zbunio. Kaze mora po malo da trosi. On doliva po casu ulja na svake 2-3 hiljade. Meni je presao isto kao tebi, 32.000 i nikada nisam dolivao ulje, pa sam pomislio da je mozda potrebno zameniti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Januar 19, 2015 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan 15k km i 1 l ubacim 1 l istočim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedan review za sve koji se razmisljaju o kupovini Kiwija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Februar 3, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam pre nego da ga kupim. Covek je sve lepo objasnio. Sto je najbolje, potpuno realan pogled na motor. Takodje i komentari su mu veoma iskreni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano April 30, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se nadju lamele za superlighta 150? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...