Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, samo napred što se mene tiče Pa normalno, kad nisi vidovit, vidovitost je osobina Stonerovih navijača. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam na MotoGp website Rossijeva taktika trke u Estorilu više nego ispravna i veoma logična, meni potpuno jasna a to će biti i na sledećim trkama dokle god ne bude mogao da povuče napred Startovao iz trećeg reda veoma dobro i sada prva krivina malo gurka malo podmetanje motora i eto njega na pola prvog kruga na poziciji 4. Verujem da to ne zna niko bolje od njega da uradi. Dalje... Kako i on sam kaže imao je solidan ritam da drži tu poziciju a da je iko pokušao da ga obiđe teško da bi to uradio jer je veoma dobar na kočenju gde olako može da ide na izguravanje tako da ništa od toga. U principu njega je u trci mogao da obiđe Dovi i Spies jer su tu negde sa vremenima da sa takmiče ali Rossi igra na kartu kasnog i preciznog kočenja bez pardona da se podmetne ako zatreba. Takođe sam uveren da je iko to i pokušao da bi ga ovaj davio kao zmija žabu sa idejom da protivnik negde pogreši dokle god se ne odlepi na bezbednu daljinu. Ne znam da li grešim ali ako bi zamneili uloge da je tokom trke umesto Lorenca bio Rossi i da ga Pedrosa obišao 5 kruga pre kraja ne bi se tako lako završilo. Da neko ne shvati pogrešno Lorenco je odvozao zaista odlično ali imam utisak da u toj situaciji Rossi iako bi znao da je Pedrosa brži na sve načine bi svojim metodama pokušao da ga omete sve dok može da ga dohvati. Po meni taktika na svom mestu dokle god nema prljavih kontakta zašta on nema pardona jer se u bodovima to nigde ne prikazuje niti vidi. Trka kao trka malo dosadna a prvoj dvojici svaka čast na vremenima. Stoner se malo pogubio u prvom krugu jer ga je Sic zatvorio u prvoj krivini a posle toga se ispred njega i prevrnuo ali kako god da okreneš nije imao ritam prve dvojice već je u proseku gubio 0,2-0,3 sec. To što je Lorenco izgubio prvo mesto ne umanjuje njegov kvalitet i poštenje kada kaže da je gurao koliko je mogao, tako je bilo na Estorilu ima još mnogo trka da se vozi. Nadam se da je sada malo jasnije da Honda ipak nije dominantan motor i da nije bolji paket od Yamahe a verujem da je sve izazvano Stonerovim brzim krugovima na testiranjima i kvalifikacijama u prve dve trke što je on uostalom radio i sa Ducatijem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 2, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, samo napred što se mene tiče Pa normalno, kad nisi vidovit, vidovitost je osobina Stonerovih navijača. Evo i ovaj pobrljavio. Pa pojaviće se neki novi Rossi nemoj da padate u očaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan to crank, ali ti ne volis Rosija. Ima li neki post gde ne pljujes njega ili njegove navijace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 2, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan to crank, ali ti ne volis Rosija. Ima li neki post gde ne pljujes njega ili njegove navijace. Ima na prethodnoj strani jedno 4 - 5 postova. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako nekako instalirao sam drugi komp. Aj da pojasnim sta hocu da kazem. Da obrazlozim vecina ljudi koji su skupljaci pogleda po ulicama .. vidi mi papuce i cvidze gucci su na R1 , pokusavam da nadjem rec koja to opisuje... oni koji koji nerazlikuju klip od klipnjace fake motorasi.. manekeni uglavnom su na ZX-u i R1 mogu da slikam redom po gradu ako treba .. neznam kako da opisem ali mislim da shvatate sta hocu da kazem . Kad posetis neki susret imas motorase i manekene .... 1000 puta vidis idiota pali gumu ispred svih , siluje usi drugih pucanjem ... urnise gumu do topljenja pogledas facu i motor i vidis debila i R1 i naravno odmah posle je ugasi i imas ogromnu fleku ispod jer je lik bolid. Tako i kod nas na miseluku tako i svuda do sada gde sam bio ako nije Yama onda je Kawa . Nisam primetio da ljudi koji vole svog ljubimca to rade tj po faci vidish jel motoras ili maneken. Nisam nikada video da neko to radi sa Afrikom ili Tenere, Varaderom ili tako to , uglavnom su neki napucani likovi samo sa cvidzama:)isto tako i sa dukcem je uvek bilo i bice.... mislim da shvatate sta pokusavam da kazem. ako nista drugo YOUTUBE- R1 il nijedan sve govori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Milky,ne kudi konja kojeg nisi jahao ps. inace postovi su strasan off na temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan necu vise obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 2, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako nekako instalirao sam drugi komp. Aj da pojasnim sta hocu da kazem. Da obrazlozim vecina ljudi koji su skupljaci pogleda po ulicama .. vidi mi papuce i cvidze gucci su na R1 , pokusavam da nadjem rec koja to opisuje... oni koji koji nerazlikuju klip od klipnjace fake motorasi.. manekeni uglavnom su na ZX-u i R1 mogu da slikam redom po gradu ako treba .. neznam kako da opisem ali mislim da shvatate sta hocu da kazem . Kad posetis neki susret imas motorase i manekene .... 1000 puta vidis idiota pali gumu ispred svih , siluje usi drugih pucanjem ... urnise gumu do topljenja pogledas facu i motor i vidis debila i R1 i naravno odmah posle je ugasi i imas ogromnu fleku ispod jer je lik bolid. Tako i kod nas na miseluku tako i svuda do sada gde sam bio ako nije Yama onda je Kawa . Nisam primetio da ljudi koji vole svog ljubimca to rade tj po faci vidish jel motoras ili maneken. Nisam nikada video da neko to radi sa Afrikom ili Tenere, Varaderom ili tako to , uglavnom su neki napucani likovi samo sa cvidzama:)isto tako i sa dukcem je uvek bilo i bice.... mislim da shvatate sta pokusavam da kazem. ako nista drugo YOUTUBE- R1 il nijedan sve govori Ako ti ovo gore napisano nije izvestaj iz Estorila ne razumem razlog pisanja posta i kakve veze ima sa GP 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 774 Napisano Maj 2, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li nacin da se ovih dana odgleda repriza trke na nekom kanalu ili na nekom sajtu posto zbog prvomajskog uranka nisam stigao da gledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 2, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li nacin da se ovih dana odgleda repriza trke na nekom kanalu ili na nekom sajtu posto zbog prvomajskog uranka nisam stigao da gledam? Opravdan razlog! Imaš na "linkovi za trke", Cyber okačio, link. Ja nikad nisam uspeo da skinem te torrente ili šta li su već ali ako ti umeš tamo ćeš naći. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 2, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati sa post GP testa u Estorilu: # 1. Simoncelli M.San Carlo Honda Gresini...1:36.211 # 2. Lorenzo J.Yamaha Factory Racing..........+0.105 # 3. Stoner C.Repsol Honda Team.................+0.391 # 4. Crutchlow C.Monster Yamaha Tech 3......+0.639 # 5. Rossi V.Ducati Marlboro Team.................+1.171 # 6. Edwards C.Monster Yamaha Tech 3........+1.199 # 7. Spies B.Yamaha Factory Racing.............+1.210 # 8. Dovizioso A.Repsol Honda Team............+1.249 # 9. Hayden N.Ducati Marlboro Team.............+1.252 # 10. Pedrosa D.Repsol Honda Team.............+1.468 # 11. Aoyama H.San Carlo Honda Gresini.......+1.821 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li nacin da se ovih dana odgleda repriza trke na nekom kanalu ili na nekom sajtu posto zbog prvomajskog uranka nisam stigao da gledam? I ja ceo dan pokusavam bezuspesno da nadjem negde snimak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda toliko teško otići na www.isohunt.com i otkucati: motogp estoril 2011 http://isohunt.com/torrent_details/291589249/motogp+estoril+2011?tab=summary Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 2, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi li probao ovaj Cyberov link iz "linkovi za trke"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Udjoh na ovaj Acimov,voza me svuda osim na trku,te lokator,te torent,te svasta nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi su izgleda potrebni časovi informatike i/ili engleskog Imaš veliki plavi link Download .torrent http://ca.isohunt.com/download/291589249/motogp+estoril+2011.torrent Da bi skinuo torrent, treba ti neki torrent klijent, recimo Micro Torrent: http://www.utorrent.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja sam kamiondzija,teram prikolicu u rikverc gde hoces ,a tek motore sto popravljam ,hvala na objasnjenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan No problemo, šalim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,krenulo je,hvala Acime.Ma salim se i ja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 774 Napisano Maj 3, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li nacin da se ovih dana odgleda repriza trke na nekom kanalu ili na nekom sajtu posto zbog prvomajskog uranka nisam stigao da gledam? Opravdan razlog! Imaš na "linkovi za trke", Cyber okačio, link. Ja nikad nisam uspeo da skinem te torrente ili šta li su već ali ako ti umeš tamo ćeš naći. Hvala jos jednom,torrent radi kako valja,spremam se da odgledam trku Nije valjda toliko teško otići na www.isohunt.com i otkucati: motogp estoril 2011 http://isohunt.com/torrent_details/291589249/motogp+estoril+2011?tab=summary Iskreno da ti kazem najmanje sto sam ocekivao jeste da cu juriti Moto GP trke po torrent-ima Zato sam i pitao,jos uvek se uhodavam na ovaj forum EDIT: drago mi je sto mogu da izmenim poruku kako bih prokomentarisao trku,a pritom izbegao dupli post Pedrosa - svaka cast! Izgleda da mu "manjak" od stotinak grama titanijumske plocice stvarno pomaze. Takticki vrlo dobro odigrano,cekao je sam kraj trke kako bi izasao na celo i produzio ka cilju Lorenco - rutinski odvozana trka,nemam nista da zamerim. Pedrosa je bio brzi sto se na kraju i pokazalo Stoner - nahh,nikad ga nisam nesto preterano voleo,ali sam od njega ocekivao vise. Iskreno me je blago razocarao svojom voznjom,po meni je vozio kao da mu jurenje titule nije u planu Doviciozo - Bravo! Vozio je vrlo dobro i na kraju vrlo hrabro prosao Rosija. Nemam zamerki za njega Rosi - meni tragicar iako sam iskreno zadovoljan. Vidi se da se radilo da Dukcu i to dosta,ali je potrebno jos dosta vremena na stazi kako bi se Rosi prilagodio Dukatiju i kako bi se elektronika Dukatija prilagodila Rosiju Edvards - sta reci za veterana osim da je odvozao rutinski I za kraj sam ostavio Spiza kao vozaca koji me je najvise iznervirao.. Em je vozio kao da nije u fabrickoj ekipi em je mogao da pokupi i Hejdena koji se trudi da ostvari kakav takav rezultat. Ajd' sto je pao,pade i Simonceli zbog hladnog pneumatika,ali je onakva voznja daleko ispod onoga sto on moze. Jedva cekam Le Mans Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se složio da je Doviciosovo preticanje bilo nešto posebno, jer je bilo na pravcu, a tu i nije potrebno neko veliko umeće, već jaka mašina i nepažnja onog drugog. Takođe se ne bih složio da je Rossi bio tragičar ove trke, to je pre Simoncelli. Četvrto ili peto mesto, isto mu dođe, jer do podijuma i tako nije mogao. Spies je nekoliko puta izletao, tako da me ne čudi da je na kraju izleteo sa staze, samo me čudi da niko na startu nije video da alat stoji zakačen za motor, ne znam gde je ona devojka sa kišobranom gledala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se složio da je Doviciosovo preticanje bilo nešto posebno, jer je bilo na pravcu, a tu i nije potrebno neko veliko umeće, već jaka mašina i nepažnja onog drugog. Aćime, Dovi bi popio pedalu sigurno da je išta pokušao sa Rossijem jer nije toliko bio brži po vremenima da bi mogao da pobegne i da mu bude van domašaja. Sa Rossijem ako si mu na dohvat ruke ne možeš da se voziš. Što se tiče jake mašine svih 25 krugova Dovi nije uspeo da mu priđe na pravcu što može da se vidi i po max brzinama Rossija. U principu Dovi što je uradio je bio pokušaj koji je uspeo a uspeo je jer je bolje odvozao parabolicu, malo zavetrine i eto koja stotinka. Da je ranije sa njegovim tempom ušao u duel sa Rossijem pričali bi 2 dana kako ga je ovaj nasamario. To svi oni tamo znaju a više njih je osetilo na svojoj koži kako je kada ti je Rossi za leđima iako nije brži krene polako da kljuca i čeka da pogrešiš uključujući duel motor na motor. Dva takva primera odmah što pamtim Motegi 2010 duel sa Lorencom ili Laguna Seca duel sa Stonerom Dovi bi isto prošao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 774 Napisano Maj 3, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se složio da je Doviciosovo preticanje bilo nešto posebno, jer je bilo na pravcu, a tu i nije potrebno neko veliko umeće, već jaka mašina i nepažnja onog drugog. Takođe se ne bih složio da je Rossi bio tragičar ove trke, to je pre Simoncelli. Četvrto ili peto mesto, isto mu dođe, jer do podijuma i tako nije mogao. Spies je nekoliko puta izletao, tako da me ne čudi da je na kraju izleteo sa staze, samo me čudi da niko na startu nije video da alat stoji zakačen za motor, ne znam gde je ona devojka sa kišobranom gledala Nisam ni rekao da je nesto posebno,ali sama krivina i nije najbolja prilika za preticanje - pogotovo kada hoces da prestignes coveka koji zna svako zrno peska na stazi. Ono sto je pokusao je bilo na blef (ili srecu,kako kome draze) i na kraju se ispostavilo kao dobar potez. Posto za Rosija navijam od kad je napustio Hondu za mene jeste tragicar. Zato i dajem subjektivno misljenje,a ne objektivno Pritom Simonceli kako je zapoceo sezonu non stop imam utisak da je zagrizao vise nego sto moze da proguta. Jos u prvoj krivini sam pomislio da ce pasti i gle cuda,nisam dugo cekao.. Bice to vraski dobar vozac kad nauci da se obuzdava u pravim momentima,od njega ocekujem vozaca poput Lorenca iz prosle godine Btw kakav alat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Maj 3, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neki zaljubljeni mehaničar je zaboravio nekakvu alatku na volanu u okolini kočnice koju je on bezuspešno pokušavao da skine. Možda je i dobro da nije uspeo mogla je da odleti s motora i da mlatne nekog po glavi ili nečem važnijem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...