lalajko 2022 Napisano Maj 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Možda je i dobro da nije uspeo mogla je da odleti s motora i da mlatne nekog po glavi ili nečem važnijem. Stonera, verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Možda je i dobro da nije uspeo mogla je da odleti s motora i da mlatne nekog po glavi ili nečem važnijem. Stonera, verovatno. Eto, sad će jadni Stoner voziti sa telohraniteljima. Bože kakva pickica. (Posto ja vidovit). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 3, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još da postaneš duhovit! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pritom Simonceli kako je zapoceo sezonu non stop imam utisak da je zagrizao vise nego sto moze da proguta. Jos u prvoj krivini sam pomislio da ce pasti i gle cuda,nisam dugo cekao.. Bice to vraski dobar vozac kad nauci da se obuzdava u pravim momentima,od njega ocekujem vozaca poput Lorenca iz prosle godine A trenutno podseća na Lorenza od pretprošle godine. Eto, sad će jadni Stoner voziti sa telohraniteljima. Ma jok, bolje da vozi ženu na motoru, on vozi, a ona se brani od ovih što guraju i gađa ih onim muževljevim papučama broj 68 sa roze medvedićima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam uvjereniji da ce Dovi da leti iz fabricke ekipe, tri nanosekunda posto se zavrsi sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 3, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam uvjereniji da ce Dovi da leti iz fabricke ekipe, tri nanosekunda posto se zavrsi sezona. Ma da bre, ima tako da ga lansiraju da je pitanje da li će stići da se uhvati za išta u MotoGP-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, bolje da vozi ženu na motoru, on vozi, a ona se brani od ovih što guraju i gađa ih onim muževljevim papučama broj 68 sa roze medvedićima Samo polako i Lorenzo je na Rossi-SuperSic programu pa će biti smeha bar dva dana kad uleti još jedan chicken in the cage 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Maj 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, ne dirajte mi Stonerovu zenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Хахахахахаха! Лалајко је опасно заљубљен! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan E, ne dirajte mi Stonerovu zenu! E pa sad stvarno nema potrebe za vidovitošću. Sad su se i karte otvorile! Stoner je Lalajkov vanbračni sin! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Maj 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motogp.com/en/videos/2011/MotoGP+Paddock+Girls+in+Estoril+2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 3, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će da se zalepi neki ženo-poštovalac i da te okrpi zbog sexizma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Gos´n Lalajko video je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, ja sam prvi rekao da je gospođa Stoner simpatična, tako da nemoj da upadaš u atar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 4, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dao bih 5 Stonerovih za jednu Melandrievu!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ali Melandrijeva ne drži tako dobro ... kišobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 4, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aćime. Jasno je od kud meni hrabrost da balim na tuđe žene po forumu, moja ne razume srpski. Ti boga mi čačkaš mečku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Maj 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo da znate kako je to bilo! http://www.youtube.com/watch?v=Z94hRKMMAFE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lale, zar i tebi da sređujem linkove ka YouTubeu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aćime. Jasno je od kud meni hrabrost da balim na tuđe žene po forumu, moja ne razume srpski. Ti boga mi čačkaš mečku. Moja žena zna onu staru "Pas koji laje, ne ujeda" Zezam se, ako vidi ovo, nahebao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Vi matorci ostavite ove klinke mlađima mada ima i za vas nešto u garaži ne znam koliko je matora Ingrid Capirex? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Naš domen su udate žene, a vama smo već ostavili devojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan snapshot sa HD trke Qatar samo za Lalajka Mislim da ne miriše Yamahu tako da teoretičar ima prednost 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Maj 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje sto mogu da uradim je da ti dam plusic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa901 4 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Rosija opet boli rame ili je nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...