Jump to content

Moto Zajednica

3. Moto GP Estoril, Portugal

Recommended Posts

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

Ne vidim zasto bi balerine i primadone u Motogp-u bile izuzete od laktanja,razmene farbe itd.!

Dobar je Sic da ostali vozaci ne zaborave kakvim se poslom bave ( i zasta su placeni) ... LM,nemam nista protiv Sic-ovog ponasanja na stazi.

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 13031 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ne vidim zasto bi balerine i primadone u Motogp-u

Radi se o tome da postoje samo dvojica koji se laktaju a to su Buljaš i njegov klon. Ostali umeju da preteknu i bez toga.

• Podržavam 4

Uuu, krenulo je dosta brzo. Biće najbrže do sad do kraja sesije (kažem ja a ne mora da znači).

EDIT: izgleda da je počelo da kaplje tu i tamo

Edit2: K.A. najbrži Ducaati za sada na 8. mestu

Sic spustio ispod 38

• Podržavam 2

UUh kakvih 5 min. na kraju. Šteta što je Sic zveknuo bilo bi još zanimljivije.

Rossi fenomenalan 9. (sekundu i nešto iza Lorenza :nanana: )što mu je po suvom i maksimum reklo bi se ali ako ga usere sutra pa padne kiša... a oće 100%.

Prva četvorica su tu neđe. Mala razlika.

• Podržavam 3

• Ne silazi, 6561 postova
  • Motocikl: konzerviran

Lepo Sic. nema sta.....ali ako i dalje nastavi da pada posle fenomenalno odvezenih krugova.....kakvog to smisla ima???

Malo sam dremkao,nisam bes pazio sve vreme,pa mi i nije jasno sta su sve to probali:svi pomalo.

Pred kraj su se malo probudili,ko i obicno i mislim da su stvari legle na svoje.Za Lorenza se zna da mu je ovo jedna od naj,naj staza,pa je to i pokazao.

Neverovatnu prednost koju Stoner akumulira u prva dva sektora,na neki volseban nacin uspe da izgubi u 3. i 4..Uopste ne deluje tako smireno i nasmejano kao obicno.Mislim da bi ipak trebalo malo da spusti loptu i zaboravi prepucavanje sa Valentinom,jer mu to ocigledno odvlaci paznju.

Bice sigurno interesantno.....jos ako pocne i kisa.....

E sad malo da vidimo speedway moto2 :staa2:

• Podržavam 2

Nego Bmr27 šta bi od one tvoje nezaboravne: "Lorenzo šta je uradio prošle godine, uradio je"? Misliš i dalje da je samo imao sreće i dobar tim s jakim sponzorima a da će ove godine da ga duva?

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 366 postova
  • Motocikl: Nema :,-(

Ma i ja navijam pre svega da trke budu zanimljive , da ih svi vozači završe živi i zdravi . Volem i kada malko kliznu naravno da bude bez povreda i kada se prepucavaju ko je kakav, neki su mi dragi neki malo manje ali im svima skidam kapu jer su ipak u vrhu Svetskog motociklizma. Međutim ovi moji su naloženi ,a ja sam "lala" volem da podjebavam pa kad na to dodaš par ladnih piva eto zabave za sve :lol:

• Podržavam 4

Ljudi, jel gledate Moto2? Nemoguće predvideti ishod. Ako bude suvo sutra biće nezaboravno.

• Podržavam 3

• Vlasnik sajta, 5370 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

A buljašu poslušao si me i otvorio još jedan nalog ili si doveo dečka da u pauzi malo udarate minuse. Samo napred, da ponovim 100, 200, 300, 400, meni je sve jedno.

Sto se cimas oko toga? Sto se vise cimas, sve ces mu vise biti interesantan. :)

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Mani psihoanalizu, ostavi to profesionalcima. Sto se trke tice sutra pobedjuje Stoner, ne zato sto navijam za njega, nego se vidi da je spreman i bezobrazan za direktne duele, kako recima tako i na stazi.Kengur vise ne respektuje ni za njevga nekad strasnog Rosija, a kosmonauta mora dobiti zbog bodovne razlike. Za Sica znamo, Pedrosa nedovoljno oporavljen, dakle Stoner.

Ma ja se sve nadam izaći će zeka iz grma ali izgleda da ga potcenjujem.

Nego da se vratimo na temu. Vremenska prognoza nepovoljna. Ujutru možda malo sunca a od podne kiša. Na sreću skoro da češće greše nego što pogađaju pa možda i bude suho. Više zbog moto2 nego zbog ovih naoružanih elektronikom od po par miliona eura.

• Podržavam 2

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Stromcina

Najobicnija, najklasicnija satelitska antena. Na SPORT 1 (DSF) sa Alexom Hoffmanom (ex GP1) prenose sve treninge, od Petka, Subote, nekad i Nedeljni jutarnji trening, do trke u Nedelju, sa sve novostima i dogadjajima za vikend. Jest na nemackom al nekosta NISTA, a 3 dana GP-ja... Eto

Najobicnija, najklasicnija satelitska antena. Na SPORT 1 (DSF) sa Alexom Hoffmanom (ex GP1) prenose sve treninge, od Petka, Subote, nekad i Nedeljni jutarnji trening, do trke u Nedelju, sa sve novostima i dogadjajima za vikend. Jest na nemackom al nekosta NISTA, a 3 dana GP-ja... Eto

Koji je to satelit? I ako znaš azimut osnovnog pravca da ne šram po nebu.

• Podržavam 2

• Drug član, 3618 postova

Šta kažete za Rossia? Juče je pratio Stonera, a danas Simoncellia, i to dobrih nekoliko krugova. Ne verujem da će se Hondi previše svideti njihovo prijateljstvo.

Dugačak je pravac, nadao se da će da izvadi fleku u zavetrini. Mislim da mu je bolje bilo da prati nekog od koga ima manji zaostatak.

Meni je bilo intersantno da su i Rossi i Stoner u trenutku kad je pretila kiša a oni bili na 13. i 6. mestu, sedeli u garaži. Da je počelo da pada tu bi i ostali.

• Podržavam 2

• Ne silazi, 6561 postova
  • Motocikl: konzerviran

Sve nekako govori da ce da rokne kisa,medjutim blizina okeana sa sobom nosi i izuzetno veliku nepredvidljivost.

Asvalt u Estorilu je poznat po tome da i kada je suv ne obezbedjuje neki poseban grip,a kad je mokar takav ostaje duuugo.Plus znaju da se formiraju potocici koji su uvek spremni da te iznenade.Kao i u Jerezu pod znakom pitanja je izdrzljivost guma,narocito ako bude "sareno".

Kazu da je u startu odbacena "tvrda" guma,kao apsolutno neupotrebljiva.Ova druga bi,ako bude bilo suvo,mogla da se skuva,kao i na prethodnoj trci.

Ne znas prosto sta je gore.

Warm-up bi mogao da bude od velike v(l)aznosti,ako se vremenske prilike bitno promene.Mislim na gore.To je kao i uvek prilika da se set-up popravi,mada to nekada i nije tako jednostavno.Najgora ce varijanta biti ako krenu "kao" po suvom pa na pola menjaju spravu.Onda hebo lud zbunjenog.

Interview posle QP-a:

Rossi razočaran, imao je problema sa prednjim krajem koje nisu mogli da reše, kiša bi mu odgovarala ali bi po suvom mogli da nauče nešto o motoru. Ni reči o ramenu.

Spies bla, bla, zadovoljan, jedva čeka da prođe Estoril pošto mu se ne leži staza a ove koje dolaze su mu do 00

Stoner veoma zadovoljan, više race pace-om nego kvalifikacijama, krenuli u jednom smeru - nije išlo, krenuli u drugom i sve leglo na svoje mesto. Imao je samo jednu gumu za kvalifikovanje ali nije uspeo da izvuče max jer je pogrešio par puta.

Ova trojica prvih srećni i zadovoljni, Sic misli da je imao brzinu za pol poziciju i da nije pao sve bi možda bilo drugačije... a možda i ne bi.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 127 postova

@ to crank

Kao sto sam vec rekao sezona je tek pocela!

A sto se tice mog misljenja o Lorenzu-takvo je kakvo je i ne menjam ga!

Navijam za svog favorita i ne upustam se u forumska prepucavanja!

Uzdravlje!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja