hayabusa zakon 27 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo duže vreme u Srbiji....dakle, oglas je aktuelan, nova Busa mi je stigla, šteta da ova stoji....moguć svaki dogovor!!! PP, SMS, 061 149 71 36 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jun 30, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan jedan me ubeđuje da su motor hayabuse ugradili u neki helikopter...mislim šta reći...!!! Licno sam video avion koji ima motor od R1 diodare, cak i kvacilo i cajger!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 30, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo duže vreme u Srbiji....dakle, oglas je aktuelan, nova Busa mi je stigla, šteta da ova stoji....moguć svaki dogovor!!! PP, SMS, 061 149 71 36 Da li si pomišljao da ga oglasiš na mobile.de ? Imao bi veliko tržište, a neko plače za takvom busom, ne zna gde da je kupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nije loša ideja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan 'Aj'mo jludi..skoro pa rasprodaja...odlican motor za za svaki dogovor... PP, SMS, 061 149 71 36, mail: auvgusta@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman za svaki dogovor...PP, SMS, 061 149 71 36, auvgusta@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. . .Cena jos dole. . .3400 Eu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. . .Cena jos dole. . .3400 Eu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi što se plašite...motor ne ujeda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1705 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 999 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo izgleda, ja cu mozda biti za mesec/dva ovde u Srbiji neko vreme i razmisljam da li da pazarim nesto, mada me iskreno interesuje koliko je registracija za 1100+ ccm, mozda je glupo, ali znam da je bila (ranije) tipa 500e osim ako ja nisam nesto pomesao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pomešao, po novom je maksimalni porez na upotrebu motornog vozila za motocikle 10 hiljada dinara, što će reći da će ti za Hayabusu biti veća registracija za cirka 3-4 hiljade od neke hiljadarke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1705 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 999 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nisam znao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam registraciju po "novome" u aprilu platio, sve zajedno sa uslugom agencije, jer nisam mogao da se smaram po redovima, 29.000 DIN, SVE!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je! I vredi svaku paru! Evo, idem da opljackam neku postu nesto, i ako se vratim kupujem! Sta da ti kazem, ja ne mogu skuter od 1000e, nov bukvalno, Suzuki da prodam... :S Nema se para, niko... samo ne odustaj, idi malo u inostranstvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Druze sve mi je jasno. . . Kriza je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Druze sve mi je jasno. . . Kriza je. jel i dalje aktuelan oglas? jel imas sediste za suvozaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Sebi sam zadao za cilj da prestajem da menjam motore kad stignem do Hayabuse a konkretno ovaj primerak je izvanredan ! Srecno s prodajom....valjda ce naici neki ovakav kad skupim i ja pare )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...