Nikola.NX650 0 Napisano Jun 27, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo neki novi ali ne znam koji,razmisljao sam Apriliu RX 50.Sta mi vi preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja preporucujem da se prvo predstavis u rubrici "Predstavljanje clanova" http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=5.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Enduro pored svog izgleda, mora da ima i malo snage i obrtnog momenta, a 50ccm sa svojih 5-10 konja ne zadovoljava nikakve enduro afinitete. O enduru ispod 125ccm nemoj uopste da razmisljas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 27, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiras da kupis enduro do 50ccm onda obavezno pogledaj Yamahu dt50, evo ti adress: http://yamaha-rodic.com/motocikli/dt50r.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 27, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj, kao sto Cope rece, batali enduro 50ccm. Ta kubikaza je nekako rezervisana za skutere. To je moj savet. E sad moj ortak je kupio Gileru enduro 50ccm, cini mi se da je RC, pa mu je stavio kit i josh neka sranja, al mnogo je to jebanja ni za sta. Lepo ti uzmi 125cc enduro, a ako josh nemas 16god. pocni da skupljas pare il uzmi squter 50cc jer isto ti dodje squt i taj enduro!!! A DT je zakon, samo 125cc!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Prvo: red je prvo da se predstavis Drugo: Izbor je poprilican, mislim da imas ove zastupnike u Srbiji Aprilia RX 50 CPI Supercross 50 Derbi - tu je izbor poprilican, cak ima i hard verziju, svi se zovu Senda, ali oznake su drugacije (X-race R, X-Treme R, DRD Racing R, DD Pro R) Gilera RCR 50 Enduro Malaguti XTM Peugeot XPS Track 50 Yamaha DT 50 R Cijene su (posto planiras novi) od 2.000 do 3.500 eura. Aprilia mi je najljepsa. U principu, mislim da je svejedno koji, jer se nece dugo zadrzavati na njemu (pozejeces jace i vece) tako da se izbor prakticno svodi na to ko ce ti ponuditi najbolje uslove kupovine i koji je najbolji serviser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...