Jump to content

Moto Zajednica

Sabac (25.04.2011)

Recommended Posts

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

Danas sam tek cuo za ovo,ali nisam znao o kome se radi.Sad usao na bjb i vidim o kome je rec.Nisam momka poznavao licno,ali sam ubedjen da me je zvao dok sam prodavao moj motor i nudio mi u zamenu nekog audija 100-ku.Nisam siguran da li je rec o tom momku,ali znam da mi je rekao ime i prezime da ga nadjem na fb i pogledam slike audija na njegovom profilu.Ostalo mi u glavi prezime Obadic,tako da sam se sad zaprepastio iako ga nisam nikad upoznao,strasno je.Ako sam pomesao izvinjavam se.

Iskreno saucesce porodici i prijateljima. R.I.P

Edit.Golf po reg.tablicama bi rekao da je iz Bogatica,ali nije mi poznato ko je vlasnik

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: KTM SMC 690 R

Danas sam tek cuo za ovo,ali nisam znao o kome se radi.Sad usao na bjb i vidim o kome je rec.Nisam momka poznavao licno,ali sam ubedjen da me je zvao dok sam prodavao moj motor i nudio mi u zamenu nekog audija 100-ku.Nisam siguran da li je rec o tom momku,ali znam da mi je rekao ime i prezime da ga nadjem na fb i pogledam slike audija na njegovom profilu.Ostalo mi u glavi prezime Obadic,tako da sam se sad zaprepastio iako ga nisam nikad upoznao,strasno je.Ako sam pomesao izvinjavam se.

Iskreno saucesce porodici i prijateljima. R.I.P

Edit.Golf po reg.tablicama bi rekao da je iz Bogatica,ali nije mi poznato ko je vlasnik

jeste imao je do pre mesec ipo-dva audija 100

• Bad Boy, 169 postova
  • Motocikl: Zx6r

RIP.kad ce vec jednom da se opamete i da shvate da nisu jedini na putu da,ima i i drugih ucesnika u saobracaju!zbog jedne budale ode mladi zivot,koji nemoze da se vrati,i njegovo "izvinite nisam ga video" ne znaci nista Markovoj porodici.pocivaj u miru druze.(iako te nisam poznavao).

• Podržavam 1

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Zao mi je sto je poginuo, mojih je godina :'(

Golf mi ne deluje preterano ostecen, pa kontam da nije bile velika brzina bajkera... Jel imao sta od opreme? :neznam:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja