Manda 13 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat Gile je resio da se odvoji od motora u koji je ulozio blizu 3000 evra, pa reko da mu izadjem u susret i postavim oglas ovde. Dakle u pitanju je Yamaha SR500 1980 godiste. Licno sam prisustvovao preradi i mogu mirne duse da kazem da nikada nista divljije i ludje nisam video. Motor ubrzava od 0 do 120 bolje od mnogih motora sa duplo vecim kubikazama, a maximalna brzina je 150 kmph (mogao bi i vise da nije laganog rama). Mehanicke promene/modifikacije (svi delovi su narucivani iz kataloga): - U masinu ubacena nova radilica sa lezajem - Karike, prva specijala - Ispolirana glava motora - Did lanac bregaste - Pogonski lanac DID 530 professional - JT lancanici - Vodjice ventila - Flatslide tunning karburator Mikuni Corp 36mm - KN filter - Kompletna elektrika masine zamenjena (akumulator stavljen veci, od 12 ampera) - Nov set lamela - Nov set opruga za korpu kvacila - Tunning CDI manipulator - Prednje kocnice (dupla kandza, 8 klipova) od Suzuki GSXRa 1100 (popularna uljara, moj bivsi motor Smiley ) - Komplet novo zadnje vesanje - Komplet novo prednje vesanje Kozmeticke promene/modifikacije: - Rezervoar rucno pravljen/varen, inspiracija dosla od rezervoara u obliku mrtvackog sanduka, popularni DEADCASE TANK - Rucno pravljene aluminijumske rucke - Prednji far od TRAKTORA 550 dinara placen - Isecen rep i spusten - Tablica izmestena sa strane na masivnom nosacu - Ogoljen motor potpuno, kao sto se vidi na slikama - Rucno pravljen lonac po popularnom modelu SUPERTRAPPa - Rucno pravljen Zbar volan, sa dodatnim ojacanjima u uglovima - ThermalTech wrap traka od azbesta za granu - Rucno pravljene produzene komande, sa dodatnim ojacanjima - Pancirna kociona creva - Rucno prekrojen prednji blatobran sa ojacanjem za viljusku - Oblik sedista promenjen - Svi srafovi na masini i sasiji su zamenjeni novim prohromskim imbus srafovima Motor registrovan, BEZ IKAKVIH ULAGANJA. Cena fixno 1000e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10710 Napisano April 25, 2011 Hronični Motociklopata, 7418 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan i u ovo je blizu 3000 eura ulozeno? 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan 1000 evra za motor koji ne može da prođe tehnički..? Na šta je otišlo 3000 evra? 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nista ruznije u zivotu nisam video,od ove skangale. 26 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Absolute amazing edit 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan zajebavas??????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda se zeznuo za neku nulu, hteo je reci 30 evra? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para trazi tvoj brat za ovu alu,zivo me zanima ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan A dal imas originalne delove za vratiti na motor (rezervoar, sediste, korman, auspuh, zmigavci). SR500 je mnogo lep motor (bar meni) i pokusavao sam da iznadjem neki radi selidbe sa sr250 na 500. Ali ovo ne lici na SR500. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav motocikl je covek upropastio!!! Ako imas sve originalne delove ja sam kupac!...zapravo sada vidim da je ram secen...Nisam kupac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i u ovo je blizu 3000 eura ulozeno? Mozda je u ovo sediste usiveno 3 'iljade evara... 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su sacuvani originalni delovi bilo bi dobro vratiti ih na mesto posto je originalni SR motor klasicne lepote. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ce sa ovim oglasom da ispadne zezanje kao sa onim trajkom od 10.000eura. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavljač ga je tako koncipirao Moj brat Gile je resio da se odvoji od motora u koji je ulozio blizu 3000 evra, pa reko da mu izadjem u susret i postavim oglas ovde. Dakle u pitanju je Yamaha SR500 1980 godiste. Licno sam prisustvovao preradi i mogu mirne duse da kazem da nikada nista divljije i ludje nisam video. Motor ubrzava od 0 do 120 bolje od mnogih R-ova sa duplo vecim kubikazama, a maximalna brzina je 150 kmph (mogao bi i vise da nije laganog rama). - Rezervoar rucno pravljen/varen, inspiracija dosla od rezervoara u obliku mrtvackog sanduka, popularni DEADCASE TANK Ja inače preferiram lične kreacije u odnosu na konfekciju a i ratbike fazon ali ne mogu da se suzdržim na evidentan manjak ukusa i višak samopouzdanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo auspuh ili cevka od usisivaca? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 25, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan au kakva serpa...naopako...ja bih realno trazio 3000e da mi neko plati samo da mi ovo udje u dvoriste 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan au kakva serpa...naopako...ja bih realno trazio 3000e da mi neko plati samo da mi ovo udje u dvoriste Mislim da isuvise jeftino prodajes svoj ugled ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Kome se ne svidja ne mora ni da komentarise. Motor ide stravicno brzo, koci jos bolje, ko ga proba videce. Customizovan je po neuobicajnom stilu koji ne ukljucuje oble plastike i hrom (sto voli vecina ljudi), ali kao takav, pouzdaniji je od polovine motora koji izgledaju kao da su juce izasli iz salona. Ako cemo o ukusima, meni se povraca na pola motora danasnice, kada vidim pederske boje, sjajne, zaobljene i KRTE plasticne maske i slicno. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 26, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Druže, mom motoru treba 3.5 sek do 100km/h. Moj motor je sporiji od R motora. Da li je ta Yamaha brža od mog motora? Mislim ipak ima 30ks, glupo je da napišeš da je brža od 1000ccm R-a.. Poštujem stil ali na ovim slikama se ne vidi 3000e? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zezajte coveka bas mu je motor COOL ...da je moj i ja bi trazio 2000 evra pa bas vredi ...ovakve lepe linije i drazesna kontura ...STA BRE VI ZNATE STA JE NOVI PIKASO BRAVO CARE .. PS..mada mislim da je nekom bilo dosadno za praznik ??????? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 26, 2011 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Najvise mi se svidja rezervoar, bas je sanduk... ko kupi ima da se usreci. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da je imao u dzepu 3000 evra kad je poceo sa ovom kreacijom,a kad je zavrsio nije ih vise imao pa je ustanovio da su mu sve pare otisle na monstruma 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sto na ovoj gvozdjanoj kocki(rezervoaru )bar malo var ne brusnu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto na ovoj gvozdjanoj kocki(rezervoaru )bar malo var ne brusnu Jes' pa da narusi koncepciju i da sva energija iscezne u nepovrat... Sto ga vise gledam to manje vidim Znaci prava umjetnost! P.S. Za "Ovo" su u Titovo vreme 'apsili! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...