aca-pn 6451 Napisano April 24, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KDX220, 1998 godiste u dobrom stanju. 220cc, 37KS, 104 kg. Nove gume, lanac i lancanici, bez ikakvog ulaganja - sipaj i ori Od dodatne opreme ima Renthal guvernal i aftermarket sediste (nize, sire i udobnije od fabrickog). Ovo je fakticki kros motor sa signalizacijom potrebnom za registraciju. Uz motor ide i rep sa nosacem tablice koji je skinut. Cena 1500 eur. na ime. Kontakt tel. 060 0569 836 Vladan ili 064 255 96 26 Aca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano April 30, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, cena podlozna dogovoru 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 9, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1300 eur Hitno !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Video i probao motor . Evo kakvi su utisci . Posle 5 min voznje : OSMEH OD UVA DO UVA . Znaci bukvalno nema sta se ne moze uraditi sa ovim motorom . Nisam bio ljubitelj 2t masine dok nisam probao ovaj motor . Lepa stvar sto moze da se registruje , a i sam motor je u veoma dobrom stanju . Od mene samo +++++ !!! I cena je sasvim korektna . Da nisam u ovakvoj trenutnoj situaciji ne bi razmisljao ni 5 min . Ovako samo ostaje da gledam kada ce da ode . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 10, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neka izmeni neki urednik cenu u prvom postu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 23, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za auto ? ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Maj 30, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan NI ova 3 sto imamo u kuci nemamo gde da parkiramo, jos mi samo fali cetvrti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jun 10, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druže koliko ti troši ovo čudo? Jel proguta jedno 8 na 100? Ja tražim krosa da kupim ali mislim da mi je ovo malo prejako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 10, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je hard enduro a ne cross motor, naucite to vec jednom... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 10, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan mene je uvek zanimalo..ako je ovo hard enduro, a full cross je trkačka mašina sa svim što ide uz to, šta je onda cross motor..izgleda da ne postoji.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ovo full ne postoji niđe bez kod nas 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Jun 10, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mene je uvek zanimalo..ako je ovo hard enduro, a full cross je trkačka mašina sa svim što ide uz to, šta je onda cross motor..izgleda da ne postoji.. Ovo je hard enduro, a full kros kod nas je isto sto i kros svuda u svetu Sto se tice potrosnje, ako se tera kako treba po terenu, bez problema potrosi 8 lit Naravno, moze to i mnogo manje ako se vozi umereno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Jun 13, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ot'slo, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...