Gocko 71 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Pa da kad oĆu sve po Vuku. Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Maj 3, 2011 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan VAZNA INFORMACIJA svima onima koji su strasno strpljivi ,ki ja, , ili jos jaci u strpljenju A SVJAZANO s instrukcijama za uplatu kotizacije za III Srpski Reli : Iz pouzdanih -potvrdenih izvora vam javljam da ce se instrukcije za UPLATU KOTIZACIJE, slati (po mailu koji ste dali na formularu) okolo 9 Maja 2011 godine!HUUUUURRRRAAAAAAAA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Maj 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm...iz dobro obaveštenih izvora smo saznali da je popunjeno više od pola kvote za Reli 2011... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 6, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Khm...iz dobro obaveštenih izvora smo saznali da je popunjeno više od pola kvote za Reli 2011... Hkm, znacajno vise od pola... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 7, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo više od pola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 9, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Jupiiiii, Znaci bice raje! Do kad najkasnije moze da se uplati koatizacija? (Mozda cu imati neku s kesom, pa da znam da li da nekoga za pare ili da ) Mada u svakom slucaju JUPIIII! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Maj 9, 2011 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan rekli 9 tog salju instrukcije za uplatu , jos nista nijesa dobiaaa:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sajt za prijavu ne radi ili je broj popunjen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 11, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam probao da se prijavim ali nesto nece da otvori taj link? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan pozz ! kada će se znati , koji sretnici su izabrani za moto reli ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 11, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema biranja, čim ste se prijavili, tj. popunili formular vi ste se prijavili za učešće na reliju. Onog momenta kad uplatite kotizaciju stići će vam potvrda o uplati i zvanično ste učesnik relija!! E sad što se tiče problema koji se pojavio prilikom prijavljivanja, molim vas kontaktirajte Kochu na pp i on će to rešiti!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 11, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki broj telefona da se prijavim kod nekog dok jos ima mesta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 11, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je neki problem sa linkom, a to ce naši srediti brzo. Kada proradi link, prijavite se, neće biti kasno. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan pozz ! kada će se znati , koji sretnici su izabrani za moto reli ??? Koco, kada ce Milan i jedan njegov drugar iz Slovenije dobiti potvrdu o ucescu na Reliju. Pozzz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 21, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na kojeg Milana i kojeg njegovog drugara mislis ? Koliko ja znam svi Slovenci koji su se prijavili dobili su potvrde da su im prijave prihvacene. Ono sto mozda nisu dobili to su instrukcije za uplatu na devizni racun jer je to pocelo danas da se distribuira i bice tokom sutrasnjeg dana dostavljeno svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na kojeg Milana i kojeg njegovog drugara mislis ? Koliko ja znam svi Slovenci koji su se prijavili dobili su potvrde da su im prijave prihvacene. Ono sto mozda nisu dobili to su instrukcije za uplatu na devizni racun jer je to pocelo danas da se distribuira i bice tokom sutrasnjeg dana dostavljeno svima. to su milan cipot j njegov drug DR AHLIN DRAGO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 21, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na kojeg Milana i kojeg njegovog drugara mislis ? Koliko ja znam svi Slovenci koji su se prijavili dobili su potvrde da su im prijave prihvacene. Ono sto mozda nisu dobili to su instrukcije za uplatu na devizni racun jer je to pocelo danas da se distribuira i bice tokom sutrasnjeg dana dostavljeno svima. to su milan cipot j njegov drug DR AHLIN DRAGO Da, u medjuvremenu sam nasao ime Milan medju prijavljenim Slovencima. Tvoja prijava je evidentirana 09. Maja u 20:54h i automatski je prosledjen odgovor na tvoj gmail nalog da je prijava prihvacena. Dr Ahlin se prijavio 10. Maja u 00:41h i njemu je takodje automatski prosledjen odgovor da je prijava prihvacena s tim da mu je email poslat na email nalog koji se vodi kod MEDKAM.COM Dakle, sa vasim prijavama je sve u redu i na iste te email adrese ocekujte da dobijete instrukcije za uplatu kotizacije, tokom veceri ili sutrasnjeg dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Maj 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Automatika za prijavu radi odlično, od prihvaćanja Prijave nijee prošlo ni minut a već sam na moj mail dobio potvrdu Ako se još razmišljate da li ćete sa nama na jedno lepo četvorodnevno druženje ne oklevajte previše, malo je i vremena i slobodnih mesta ostalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem da automatika za prijave radi jos uvek. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Platio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan platio CIPOT I AHLIN!!!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 24, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na Reliju!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 24, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva četkamo !!! Pozdrav svima a i šire !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 25, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Automatika za prijavu radi odlično, od prihvaćanja Prijave nijee prošlo ni minut a već sam na moj mail dobio potvrdu Ako se još razmišljate da li ćete sa nama na jedno lepo četvorodnevno druženje ne oklevajte previše, malo je i vremena i slobodnih mesta ostalo A jel zna neko , kako radi automatika , za obavestavanje - potvrdu aplikacije i instruisanje za uplatu kotizacije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 25, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kad popunite i predate prijavu automatski dobijete na email potvrdu da je prijava primljena. Potrebno je dan-dva da prijava bude obradjena i nakon toga dobijate na email instrukciju za uplatu. Dakle, ako odmah ne dobijete potvrdu da je vasa prijava primljena a smatrate da ste je ispravno popunili ili iz nekog razloga ne mozete da je popunite - posaljite email sa pitanjem tj. opisom problema koji imate na rsvp@bjbikers.com Ako ste uspesno popunili prijavu i dobili potvrdu da je prijava primljena sacekajte jedan do dva dana i dobicete na email instrukciju za uplatu kotizacije. Ako nakon 48 sati od trenutka prijavljivanje ne dobijete instruciju za uplatu kotizacije posaljite email sa pitanjem na rsvp@bjbikers.com I na kraju, ako imate bilo koje drugo pitanje u vezi sa relijem posaljite ga putem email-a na rsvp@bjbikers.com Naravno, forum je uvek tu...i sve sto pitate ovde automatski se prosledjuje na email: rsvp@bjbikers.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...