Jump to content

Moto Zajednica

BJB okupljanje na Fruskoj Gori, skup u 10h na Zmaju.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Meni bilko super nisam ostao dugo ali upoznao sam mnogo dobrih ljudi pola nisam popamtio ali nema veze super sam se provozao po FG sa lepsom polovinom pozzzz svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova

I ja sam bio veoma kratko,planirao sam duze da ostanem,ali jebiga posao drug samnom,a on malo nije u tom svetu pa zbog njega nisam mogao duze da ostanem! I ja sam upoznao dosta ali tesko da sam pola popamtio,ono sve vidim prvi put pa nema sanse i da hocu! Pozdav za sve!

• Svrati ponekad, 430 postova

I ja sam cesto na ovom sajtu,bravo za vas skup na FG,aman ljudi okanite se vise tih klasifikacija na pijane skotove i na one druge,one koji pucaju i na one sto to nerade,one koji voze brzo i na one koji voze polako.Poznajem mnogo tih takvim koji nisu u vasem fazonu i to su mnogo dobri momci koji ce vam uvek pomoci gde god bili i kakva vas muka snasla.Uzivajte u motorima i voznji na svoj nacin i pustite druge da uzivaju na svoj.Ja sam bio u Uzicu i bilo je dosta lepo verovatno da sam bio i sa vama i tamo bi mi bilo lepo.Postujte druge i oni ce vas.Pozdrav

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Evo i nas da se oglasimo Duke rece da je Iva bila naj mladji clan okupljanja , moram da dodam da je pored nje bio tu i "mali" Nebojsa sa tata Dexterom i mama Sanjom.Super druzenje super ekipa ,Pablo je dokazao da je kompetentan po pitanju spremanja  rostilja  ;) ,a Lalajko da moze pojesti koliko  kod ovaj da spremi ;D Sve u svemu bilo je odlicno,Mara Iva i ja smo otisli oko pola osam posto je postalo malo hladnjo za Ivu ali sam siguran da se preostala druzina provela fenomenalno i da  je na kreju dobila veceru (kvarko nam je malo zakazao sa kuvanjem pasulja)a kako i nebi pored toliko lepih staza za voznju kroz vuko je''ne.Evo i malo slicica:

[move]Putokaz[/move]

8tiXB_hpim4875wu2.jpg

[move]Okupljanje na vencu[/move]

qiPYx_hpim4879fo8.jpg

[move]Novo poznanstvo a kasnije ko zna  :D :D[/move]

pplaW_hpim4882hk7.jpg

[move]Nebojsa u tajinom narucju[/move]

CXSvC_hpim4885ge7.jpg

[move]Helena trenira i dobro joj ide Ceh sta da ti kazem.... :D :D ;D[/move]

AXIzL_hpim4886fg6.jpg

[move]Bome DOBAR rostilj[/move]

8whu7_hpim4896hf7.jpg

[move]Toliko dobar da su neki odmah posle rucka zaspali  ;D[/move]

29ad4_hpim4901ko5.jpg

[move]A neki su uz pricu i picence cekali da se slegne klopa pa da prionu na trosenje kalorija u sumi,na terenu ....[/move]

wWETS_hpim4902rg0.jpg

Mi smo kasnije otisli a kako je kasnije bilo ocekujem da vidim ovde ovih dana ;)

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19

Dobra ekipa, opicheni ljudi i gomila zezanja.

PS: Pablo nisam uzeo nalepnice ali mozda od nedelje necu imati ni gde da ih zalepim.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Kakav dan ta subota... ja sam se fenomenalno proveo! Kakav je to kolektiv taj BJB, odmah su mi udijelili milostinju i dali neke silne motore da vozim u nedostatku svog cudovista :D Izgubio sam se tri puta u sumi sa Kvarkovim DR-om i odradio uporedni test VFR 750 i 800, hvala ljudi ;)

Drustvo kao i uvijek fenomenalno i raspolozeno, a klopa... uffff...    I kad cemo opet :)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Super drustvo i  jos bolje zezanje...jos da je Endurac doruckovao kod kuce,  mozda bi nesto hrane ostalo i za nas  ;D

Salu na stranu, bas se radujem slrdecem okupljanju

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max

Krivo mi je bilo sto nisam mogao da ostanem duze od 2 sata, a taman nam je lepo krenulo u fudbalu i basketu.:P..

Zbog dobre ekipe ljudi radujem se sledecem druzenju..;)

A nije mi bilo ni svejedno kada sam se u povratku mimoisao sa Evilovim automobilom koji je bio pun mesa...;D

• Svrati ponekad, 208 postova

Meni je bilo extra!!! Super drustvo, zajebancija, fudbalica i danju i nocu (u alkoholisanom stanju - uglavom), vozikanje, jesero... Stvarno extra... Nego moracemo kad tad da zavrsimo onu partiju izmedju rr-ova i edurasa! Mogli bi nastaviti na nekom betonskom terenu gde cemo mi rr-ovi imati vise prednosti nego na off-terenu!

Jeste da sam smorio suvozace i iscimao Pecu da mi dones corbe kad mi je nestalo iste na 4-5km pre pumpe u Indjiji, i zato se izvinjavam, trebalo je da stanemo u Irigu na neki has, ali to se nije desilo (tada sam mislio sipati gorivo), a nisam hteo da se odvajam od kolone posto neznam gde je jezero... I sta da kazem, Najzli moram ti vratiti kintu, i hvala svima na pomoci, inace to bih ja isto ucinio za sve vas...

PS a da pocnemo da se organizujemo za sledece okupljanje?  ;)

PS2 kako da sakupimo sve slike? Ja sam nosio aparat ali posto je bilo jedno milion istih, nisam se cimao da slikam... Imam samo jednu sliku koju kacim...

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Nataša i ja smo se sjajno proveli. Stvarno je lep osećaj biti član ovakve ekipe ljudi. Iskreno, nisam očekivao da će se skupiti tolika količina članova, a bilo je i nekih koji će tek postati članovi. Pre nego što počnem da hvalim naš skup moram da napomenem ono najbitnije, niko nije pao, niko se nije povredio (sem par onih koji su nezagrejani ušli na fudbalski teren  ;D ) Sve se brzo odigralo, žao mi je što nisam sa nekim ljudima malo više porazgovarao, meso je malo kasnilo, jurili smo sav hlab koji smo mogli da pronađemo, na kraju je sve ispalo dobro. Mikic anas je spasao sa onim rešetkama, inače bi pekli meso do jutra.

Ja sam kriv za zagoren pasulj! Enduro ekipa je krenula na laganu vožnju kroz šumu koju sam ja izvrnuo u borbu sa drvećem, padanjem, i blatom, i time sjebao zabavu i ugrozio bezbednost svima koji su krenuli zamnom. Ja sam najiskrnije zahvalan momcima jer su ostali i sačekali Kvarišu i mene i pomogli nam da se izvučemo iz one šumetine. Ja sam kriv jer sam neiskusno reagovao prilikom prve velike nizbrdice i mislio da mogu da je savladam, ali sam upao u nekuu poljanu trulog drveća i kupina (bez ploda, samo trnje). Jebiga, izvinjavam se, sjebao sam... Sledeći put, samo po livadama.

Evo nešto slika...

• Svrati ponekad, 208 postova

Pa sad... Povreda, da kucnem u drvo, nema, a sto se tice padova, nisam tako cuo od Kvarise... A i video sam da je neko - zao mi je neznam ko je - sa suzom gs 500 pao kad smo stigli i poceli da okupiramo teritoriju, nista strasno, samo se okliznuo na travi pri 3km/h... A od Kvarise smo culi ne da je neko pao na vasem putesestviju nego ste padali kao kruske, i da ste svi zajedno morali da dizete varadera i afriku  ;D, valjda... Nemo sad da se vadite...

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Evo nije proslo ni 24h od kako sam se vratio ivec urlam "Hocu nazad"!!!Druzenje je bilo super i s'obzirom da sam se prvi put video sa svim forumasima i da slabo postujem na forumu (mada po ceo dan visim na istom i trudicu se da se to promeni) bilo mi je nevidjeno.Skoro nisam sreo toliko pozitivnih ljudi na 1 mestu.Znaci zezanje nevidjeno,znaci prelepo mesto,znaci gomila muzkaraca u suknjama (to nismo bili mi nego ovi hare krisna komsije od prekoputa),znaci prava kros voznja koju Lalajko nece zaboriviti skoro (mada nazalost nisam ucestvovao u istoj),znaci puna dva kazana cevapa i ostalih djakonija,znaci nisam se skoro bolje proveo i jedva cekam sledece druzenje

Hvala svima i posebno svaka cast (malo uvlacenja:-) Pablu koji se potrudio da se konacno okupimo i Kvarisi koji bukvalni nije stajaovec se trudio i oko rostilja,pasulja i svega

Pozdrav

Evo i tih specijalnih kolaca (pogledajte oblik malo bolje)

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Telegrafski:

Svratio na pola sata STOP

Video se sa ljudima STOP

Pozdravio se sa Quasarom i Josephom STOP

Video da je sve ok STOP

I otišo na Čenejski aerodrom sa drugarima STOP

I tu se zaj..bo STOP

Ko i uvek kad to uradim :) STOP

Trebao sam ostati duže na letenci  :-\ STOP

Hvala MadMax-u na uputstvima kako da nađem ekipu STOP

Sledeći put ćemo se i upoznati STOP

• jedan od DDMZ, 818 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Ja sam bio samo u nedelju.  :(

Znam, mnogo sam propustio. Bilo mi je slatko i slušanje subotnjih dešavanja. A bilo ih je koliko hoćete. Baš dobro iskorišten dan!

U nedelju sam zatekao ranoranioce koji su otvarali oči uz kafu na Iriškom vencu, dok su ostali hrkali  ;D po šatorima, a "povlašćeni" i po vikendicama i kućama.  ;D  Kad se društvo probudilo i opasuljilo od ... verovatno piva, jer je pasulj... imao nezgodu  ;D, odigrana je i partija fudbala Enduraši protiv tRRkača, u kojoj je rezultat bio: Nema povređenih.  :D

Posle fudbala (kad su igrači došli do vazduha, znači posle nekoliko sati  ;D) pakovanje i vožnja do jezera blizu Iriga. Tamo su se smeliji i okupali, a ovi drugi, rezervisani, su pazili na hladovinu.  ;)

Onda je došlo vreme za rastajanje...

Divan dan, pozitivni ljudi, spoj vožnje po prirodi i druženja... ma ništa više ne tražim.

Pozdrav svima koji su bili, i poziv onima koji nisu bili da sledeći put dođu.

Sledeći put će biti za otprilike mesec dana, objavićemo već i termin i lokaciju.

PS. Pozdrav i Saši iz Umaga koji je imao dobru volju da posle moto skupa u Užicu stigne i do Fruške Gore, ali je daljina te dve lokacije (a i provod prošle noći) učinio da se vidimo samo na kratko kod naplatne rampe u Rumi.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Dobri ovi R-kolači, potsećaju oblikom na GSXR modele... Proveo sam se sjajno iz dva puta, hrkao sam za medalju (lažu), suljpojeje bio extra jer c'o dan ništa nisam izjeo! Helena mi za svaku ožder-fotku dodje 150din/kom. Noćna tarifa - 225din/kom. Videh gomilu interesantnih i dragih likova, s nekima sam se i po 3-4 puta upoznavao... Neka i opet ću ako zatreba. Prepoznah Batugpz sa slike i taman da mu pridjem a on sekirom besno TRAS po panju i ja odstupih, šta ću, porodičan čovek s bebom u kolicima... :(

KAD ĆEMO OPEEEEEEEET!!!!!????????

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19

Najzli ti si definitivno smenjen sa mesta predvodnika kolone :)

Meni je bila extra zajebancija... dok su gume drzale :D

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Najzli ti si definitivno smenjen sa mesta predvodnika kolone :)

Meni je bila extra zajebancija... dok su gume drzale :D

Pa sad... Povreda, da kucnem u drvo, nema, a sto se tice padova, nisam tako cuo od Kvarise... A i video sam da je neko - zao mi je neznam ko je - sa suzom gs 500 pao kad smo stigli i poceli da okupiramo teritoriju, nista strasno, samo se okliznuo na travi pri 3km/h... A od Kvarise smo culi ne da je neko pao na vasem putesestviju nego ste padali kao kruske, i da ste svi zajedno morali da dizete varadera i afriku  ;D, valjda... Nemo sad da se vadite...

Prihvatam kritike. ;D A ti koji kažu da sam pao dva ili tri puta, ti nemaju pojma. Četiri puta, moj bato, kao pravi profesionalac. Ne znam da li je Kvarko u maleru, ali ja imam takvu upalu mišića da jedva kuckam ove redove. Iskreno, dole u šumi, baš sam se bio uplašio. Pada mrak, Kvarko i ja u šumetini, bez velikih izgleda da se izvučemo. Mnogo dugujem ljudima koji su se vratili po nas. Majkemi sam oduševljen. Jutros, sedimo sa Josephom i on komentariše "To je kvalitet ovog našeg druženja, svi smo ostali da pomognemo jedan drugom..."  Hvala Vam!

najzli

• Enduraš, 6520 postova
  • Motocikl: CRF300L

Koliko mi je drago sto sam pronasao ovaj forum, jos mi je vise drago sto sam upoznao neke od clanova uzivo. Sa nekima se nazalost nisam upoznao, ali bice valjda jos okupljanja, pa cemo ispraviti. Mislim da je svako ko je odabrao moto skup u Uzicu umesto okupljanja debelo pogresio.

Za mene prvo okupljanje, prvo upoznavanje i odmah na prvom se pokazala na delu izreka "Na muci se poznaju junaci". Svako moze lepo da se druzi uz rostilj i pivo, ali ono sto se desavalo na enduro turi me je odusevilo. Ne sam dogadjaj  ;D nego ponasanje svih koji su ucestvovali u njoj. U svoj onoj muci se pokazao pravi kolektivni duh i pokazalo se ko je kakav, a apsolutno SVI ste porasli nevidjeno u mojim ocima. Niko se nije sklanjao u stranu, svi su bili mokri od od guranja motora i uz jedinstvo svih smo isplivali iz go*ana :) Evo par slika da docara, los je kvalitet, slikano je telefonom. Ko ima bolje naka okaci.

404.jpg404.jpg

Hvala  Lalajku za brener-kaficu, hvala Majstor Kvarisi na (zagorelom) pasulju, hvala Pablu za nalepnice, hvala MarkuTLS sto nije prdeo u satoru, hvala Najzliju za nezaboravnu avanturu, hvala zzz-u sto mi je doneo disk, ma hvala svima za prelepo druzenje, zeljno iscekujem sledece.

• Teoreticar ..., 12120 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Oci mi se sklapaju od umora. U drugom tasku mi se uploaduju slike na Imageshack, a ja cu pokusati da prepricam deo desavanja, iz mog ugla.

Kasnio sam sa polaskom u subotu, ali sam ipak oko 1h bio na Iriskom vencu. I ako mi se MadMax ponudio da me odatle dovede do Letenke te da ga pozovem kad stignem, bilo me malo blam da to radim, pa sam produzio dalje. Posle malo peripetija i vracanja nazad po gorivo, susreta sa Six-om, naidjoh po Josepha koji je posao da me doceka i dovede do mesta okupljanja. (Hvala Joseph!) Tamo vec podignuti satori, raspaljena vatra...

404.jpg

Najzli se vraca iz kupovine sa mesom, picem i ogromnom kesom toplih cvaraka, koji su kao med, nikad bolje nisam j.. uh nista.

Krecem da postavim sator i primetim da sam sve sipke zaboravio kuci. Uz pomoce NewBee (u daljem tekstu Aca) i povece sekire je problem resen. U to sam primetio nekakav sumnjivi dim oko rostilja.

404.jpg

Onda sam se prosetao do istog i probao par cevapa tek da se rostiljdzije ne uvrede. Sve ostale varijante su zlonamerne i nemaju veze sa istinom. Kobasice su... ljute! :) Kuvam kafu.

YyLQb_picture0161024x768yg4.th.jpg

Onda malo popodnevnog izlezavanja...

uW45T_picture0061024x768nm4.th.jpg bkeul_picture0071024x768yp0.th.jpg vzl3v_picture0081024x768fc1.th.jpg bP19K_picture0101024x768pw0.th.jpg ziHEX_picture0091024x768aq3.th.jpg v1U38_picture0181024x768if2.th.jpg

j2kU8_picture0521024x768hu5.th.jpg

Evo ovde mozete videti kako izgleda kesa sa cvarcima, koju je doticna persona sa slike ljubomorno cuvala:

A3DVe_picture0111024x768jc5.th.jpg

Evo i Majstor Sklapise kako montira sator:

jdfON_picture0491024x768og0.th.jpg

Kvarisa je u medjuvremenu zapoceo kuvanje pasulja u dva kotlica. Mirisalo je do neba. Stize Igor iz Celinaca, postavlja divan ruzicasti sator. Svi razmenjujemo sumnjicave poglede sa Krisnama. U neko doba, Najzli i  isti taj Kvarisa predloze da napravimo jedan bezazleni krug po okolnim putevima.

ufGqk_picture0201024x768wo9.th.jpg

'Ajde. Pocelo je lagano, prolazili smo pored brojnih kosnica i pcelara, travnjacima i sumskim stazama.Onda smo usli u sumu. Put je poceo da se spusta sve vise i vise. Pocelo je i da se smrkava. Prodjosmo par kilometara u dubinu sume. (!) Onda je pocelo. Pocelo je sam strmom, strmom, desnom krivinom, staza za motor po levoj ivici siroka pola metra, pokrivena gustim liscem i granjem, levo ambis, desno pola metra duboki kolotrazi. Afrika poigrava sa svakim dodirom na kocnicu(e). Onda sledi uspon, na cijem vrhu treba izbeci drvece. Penjem se nekako do gore. Odozgo pogled u Jarugu u kojoj je haos vec poceo. Varadero MadMax-a na suprotnom izlazu iz Jaruge lezi na boku. Izlaz je duj 10-tak metara, jako strm i sa bocnim nagibom u levo. Max je pametno pao na desni bok, ali podici Varadera od 250kg.. Kombinacijom sopstvenog pogona i gurke je izasao. Ja sam se u medjuvremenu nekako spustio u jarugu i sad krecem uzbrdo. Na istom mestu gde Maxu isklizao Vara meni se to desava sa Afrikom, ali ja pametan padam u LEVO :) Aca i ja ne mozemo da je podignemo, gorivo curi iz rezervoara jer je Afrika malte ne okrenuta naopacke. Horor! Ipak dizemo je, konstatujem da nema bas nikakavog ostecenja, jer je u dubokom liscu. Najzli i Kvarisa otisli jos stotinak metara dalje. Dogovor je da oni pokusaju sa se spuste nize i izadju na neki put a da se mi vratimo. Lako reci! Vracamo se, ovog puta uz dobar zalet se penjem do vrha jaruge bez pada :) Pipavo spustanje, pa uz onu kozju stazicu  pod liscem, uz svetla, po mraku gas uz brdo. Gore izasli vec i Max, Joseph i svi sem Kvarise, Najzlog i Ceha. Joseph se vraca da vidi sta je sa Cehom i vise se ne vraca i ne odaziva se. Mrak sve crnji. Suma.

un4sJ_picture0211024x768ax3.th.jpg t1IAQ_picture0221024x768rt8.th.jpg

Neko odlazi po Josepha, ni on se vise ne odaziva. Kao u jevtinim horor filmovima gde likovi jedan po jedan nestaju u Dubini. Silazimo svi da vidimo sta se desava. Nailazimo na Najzlog i Kvarisu koji pokusavaju da se iskobeljaju. Izguravamo Najzlog koji ima dobre gume. Kvarisine gume su svima poznate, ali i njega vadimo nekako, mada se Suza gasi svaki cas, a pali na kurblu. Smrdi kvacilo... Izlazimo po skoro potpunom mraku. Sve je na meni mokro. Srecni smo sto smo svi izasli zdravi i citavi.

Za vreme naseg... hm, odsustva, Dexter je stigao i uselio se u Pablov sator, a pasulj zagoreo u manjem kotlicu, u vecem je manje vise OK. Svi iscrpljeni sedaju da jedu pasulj (ja nesto nisam bio gladan). Aci za vreme vecere mobilni pada u pasulj. Svo okolo pokriveni pasuljem.  Pasulj ulazi u mobilni, ne radi nula. Ostatak veceri provodimo u bezbriznom cavrljanju, prepricavanju sumske avanture i popravki nule na telefonu, ogovaranju ruzicastog satora i drzimo Krisne pod kontrolom.

Dexter odlazi rano na spavanje, sto smo ubrzo svi znali, i pored potpunog mraka. Krisne postavlaju strazu.

Pola dva, vreme da posten svet ide na spavanje. xe! Pablo skuplja hrabrost i uprkos zastrasujucim zvucima ulazi u sator, cije se platno podize i spusta. Aca i Marko TLS se spremaju da prenoce u satoru za jednu manju osobu.

FUJKq_picture0251024x768rd1.th.jpg 7qNLk_picture0261024x768pc2.th.jpg 404.jpg

JosephB je sa druge strane mog satora vec udario sa Stilovkom u sitan vez, uz povremene cvorice. Marko se buni jer su Acine patike napolju a carapu unutar satora. Ja se drzim za stomak od smeha, u mom satoru. Neko vreme je tisina, a onda opet kod Paracinaca krece svadja, jer jedan od nji je poceo da hrce (nikad nije ustanovljeno ko). Dexter i Joseph ne prekidaju, Aca koristi priliku da istera pasulj iz nule, pa se Marko opet buni. Krisne pojacavaju strazu. Kvarisa pali motor i vozika se po logoru, na odusevljenje svih, sem Dextera i Josepha, koji ga ne konstatuju. Nastaje opsta pometnja i smejanje. Ne vredi, oko pola tri izlazimo napolje iz satora, a i Aca je popravio nulu. Nalazimo kesu sa cvarcima i hlebom. Neko nalazi loptu i krece sutiranje po obliznnjem travnjaku. Jbg, treba vezbati za sutra. Marko je na drugoj strani, ali ga ne vidimo. Znamo da je tamo jer se sve sutnute lopte uredno vracaju. Kvarisa se plasi lopte pa uz glasne "AAAAAAAAAAAAA" negoduje kad se sutne ka njemu. 3 sata je posle ponoci... i mi i Krisne smo jako umorni od fudbala. Ja odlazim opet u sator na pokusaj spavanja, Paracinci ostaju da osmatraju Krisne (kao i ovi njih). Oko 4 Krisne ustaju da setau i skupljanju Mesecev polen (!?). Ja spavam... Kvarisa odlazi da posmatra Novi Sad sa vidikovca...

Jutro, pola osam. Sunce je veselo obasjalo Igorov ruzicasti sator. Noge mi vire iz satora. Kroz polu san cujem Dextera kako organizuje pokret na Pijenje Kafe. Oni odlaze a ja se iskobeljavam iz satora. Kuvam kafu za Marka TLS-a i mene. Krisne se pakuju za odlazak, ne znam ima li veze sa nama. Posle par sati, vraca se ekipa sa kafe. lagano, pocinju pripreme za odlazak...

td4a8_picture0291024x768hx2.th.jpg Uj3vb_picture0481024x768ar2.th.jpg

...mada je vecina ekipe ovde

806kG_picture0511024x768rv8.th.jpg

Prepodnevne aktivnosti su u znaku fudbala. Prvi, od nadam se tradicionalnih susreta, eRovi protiv Endurasa. Evo poprista teske borbe:

bJPeV_picture0591024x768oq8.th.jpg

Sta da vam kazem, odrali smo ih, mada se iz rezultata 2:2 to ne vidi. Lomili smo ih 15 minuta, napadali smo enduraski, kroz sumu, kada je posle briljantne akcije u kojoj su ucestvovali svi delovi tima postignut prvi gol, vodimo! Protivnik je demoralisan i demoliran, pravi greske koje dovode do penala za nas. Preuzimam odgovornost na sebe, krizni je trenutak. Sutira se sa suprotnog kraja terena na prazan gol. Procenjujem nagib i neravnine terena, uzrast trave, pravac vetra, GPS kalkulacija, odmeren sut i 2:0. Shvatamo da smo ih dotukli i pocinje egzibicija... Kvarisa je opkolio eradzije koji nemaju leka za njegove suptilne poteze. Publika je na visini zadatka...

3qjxz_picture0321024x768sy2.th.jpg

...sto  Ceha dekocentrise, a to dovodi do smanjenja na 2:1. Drugi gol eradzija je zamisao i izvedba NesheXX koji nas je izvrteo tako da se akcija pretvorila u XXX, i to je 2:2, ispostavilo se konacan rezultat. Erovi zahtevaju revans na tvrdjoj podlozi, sto mi prihvatamo, ali na sledecem okupljanju. Dotle, ostavljamo ih da vezbaju i teoretski se potkuju.

Najzli i Najzla u medjuvremenu dolaze iz vikendice noseci pitu sa mesom i kolace, pa se obe strane okrepljuju. Ostatak klope je u medjuvremenu nestao sta mislite gde? Pogledajte ovu nevinu facu:

USrDn_picture0331024x768lk7.th.jpg

Pripreme za polazak su zavrsene, nalepnice polepljene, cak je i ruzicasti sator spakovan, samo da se pomocu GPS-a odredi najbolja ruta za povratak.

jhZ5l_picture0451024x768qx6.th.jpg

g15sc_picture0541024x768gs0.th.jpg 404.jpg knMl6_picture0601024x768be5.th.jpg

Odlucujem da se sa Paracincima, Acom i Markom vratim preko Rume, pa na Ostruznicki most. Ostatak ekipe odlazi na jezero. Bilo mi je mnogo lepo, cak i onaj odlazak u vukojebinu, tako da Najsli ne se sekiras. Nismo ni mi bas maloletni (ja narocito :) ). Sve je bilo vise nego lepo, tako da jedva cekam sledeci sastanak, nadam se u slicnom ambijentu. Jedva cekam!

I evo za kraj kako Aca brise sa 100 na sat prema Ostruznickom mostu.

oWLIn_picture0661024x768nt6.th.jpg

Pozdrav svima i vidimo se!

• Teoreticar ..., 12120 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Jos samp posebno priznanje Duhu na otakmici protiv erova! Covek se borio... malo je reci kao lav! Trceci, lezeci, nisu mu mogli nista, neverovatno.

A i Ceh je imao nakoliko izvrsnih klizecih startova. Sem ako ono nije, u stvari, padao?? Bravo Ceshe!

• Zainteresovan, 585 postova

Pozdrav svima bilo je sjajno!

Jos da smo odrali ove endurase u fudbalu bilo bi jos bolje ali oni su imali Lalajka na golu a u tom slucaju "size does matter"...Kakva je to banda u ekipi im jedan sicusni Lalajko na golu,nevidljivi covek,uvezli nekog Ceha i jos jedan Kvaran ko supalj zub. S kim smo igrali malo je reci da smo mi moRRalni pobednici . Posto je fabula radnje vec dosta ispricana samo bi spomenuo da je sto se mene tice odlazak na jezero bio pun pogodak bas mi prijalo ono banjanje.

P.S. Ako jos neko spomene da je Kvarisa zasluzan za pasulj duzan je Heleni bonzitu. Prihvataju se odgovori da je zasluzan za ZAGORELI pasulj ali tu je vec Najlzi preuzeo odgovornost

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja