Jump to content

Moto Zajednica

Opletoh posteno...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 426 postova

Nazalost je dosao i taj dan da vidim kako izgleda pasti :(

Prosle srede po onoj preteranoj temperaturi isao sam u Kosutnjak na trcanje. Dan je bio mnogo vruc i samo do Kosutnjaka sam video par sudara i nekoliko preterano nervoznih reakcija vozaca, a ocigledno da ni meni koncentracija nije bila na 100%, narocito posle trcanja.

Elem, na spustanju niz Kosutnjak (onog sto ide od Filmskog grada i izlazi kod nekog sportskog terena i mostica preko pruge) ne idem mnogo brzo, ali ulazim u malo duzu krivinu na desno. Standardno ispravljam motor kako bi malo prikocio i onda ga vise oborio, ali avaj... zaista ne vidim sljunak/pesak ispod - u trenutku sam na podu i klizam se po asfaltu do prve bankine.

Lik iza mene odmah staje i zove hitnu, a u autu iza panduri u civilu... svi su izasli i bili vise nego korektni. U stvari, cini mi se da su jedini koji nisu stali bili par likova na nekim maxi skuterima i motorima :(

Ukratko, 4 polomljena rebra, kontuzija pluca, puknuta slezina i 7-8 modrica/ogrebotina... hitna je bila vise nego brza tako da mi se cini da od trenutka pada do trenutka operacije (vadjenja slezine) nije proslo vise od 45-60 minuta uz nekoliko snimanja...

Od opreme sam imao pojas, jaknu, rukavice i kacigu... ali jbg... na mestu glavnog udara ne postoji nikakav protektor. U svakom slucaju, jakna je odradila dobro posao sto se tice ogrebotina i zastite ramena, rukavice su mi skroz zastitile ruke, a kaciga je malo izgrebana... Motoru su polupane plastike, iskrivljena nozna kocnica i odvaljena papucica pored, sjebani retrovizori i malo volan. Naravno, ko jebe motor (ionako je pod kaskom pa ce se valjda lako srediti)... bitno je da sam jutros izasao iz UC-a... :)

Aj pozdrav i vodite racuna kad su ove ogromne vrucine, ne samo na druge vozace nego i na sebe! Ja sad odo da mirujem :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Au brate, pa zar niko nije znao za to nego ti pises sad kad si izasao?? Zelim ti najbrze ozdravljenje i drago mi je da vidim da ti motori nisu postali mrski, uprkos ozbiljnim povredama. Kuckaj povremeno na forumu da pratimo kako si.

• Svrati ponekad, 273 postova

UH! Drago mi je da si dobro. Zao mi je sto nismo znali za to, bar da te obidjemo bolnici... ja sam blizu UC...

I za ostale nedaj bozze, zovite slobodno...

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Brzo da nam se oporavis i da sto pre ponovo uzjases svog ljubimca! Ako nesto treba, tu smo da izadjemo u susret! ;)

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

cim si u stanju da budes sa nama na forumu... ziv si i zdrav, hvala Bogu... Zelim ti brz oporavak

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Uf, kolega, bas mi je zao da ovo cujem. Oporavi se brzo pa da vodimo Kawe na neku voznjicu.

Jebena je rizla, i meni je ona problem, posto sam malo tjorav...

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

UFFF! Neverovatno...koliko god si iskusan,imam utisak da negde iza krivine,postoji neka rizla koja cheka da bash ja(ti,on,ona..) naidjem i slomim se! Pazzljivo!

Deki,zzelim ti brz oporavak!

ps.koja brzina je bila u pitanju?

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Auh, kakvo sranje. Drzi se, druze... Javljaj ako mozemo da pomognemo nekako.

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

drzi se druze znam kako ti je i ja sam u septembru slomio 4 komada ,jebiga mirovanje samo sta ces bitno da je glava na ramenima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

AU, ime!!! Oplete ti stvarno pošteno... :( 4 rebra i još ponešto...UH! ''Ajd' ozdravite, pa da se vraćamo...'' ...na točkove, naravno! ;D

• Svrati ponekad, 426 postova

Hvala vam svima!  ;)

Procice sve... ispalo je nezgodno, ali kad pomislim kako je lako da se desi sranje... brrrr... sta znam isao sam mozda 30-40... kad samo pomislim da sam ranije biciklom tu jurcao pribliznim brzinama, svasta mi prodje kroz glavu...

PS. Barem sam izasao u Blicu u onim kratkim vestima... nesto kao "motociklista oboren u kosutnjaku"  ;D

• Drug član, 1777 postova

ijao, bas si se posteno opleo :( neverovatne su vrucine, stvarno je katastrofa, danas sam na semaforima skidao kacigu, nisam mogao da izdrzim... Mora jezivo oprezno

Oporavi se ti nama, samo mi krivo sto neces moci da dodjes na BJB okupljanje. Bio si na prvom, pa greota sad, i to sa pravim motorom...

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Au al si se polupao... Da se brzo oporavis... Nikako ne volim taj spust da vozim motorom, prosao sam tuda samo 2x, a zivim u Filmskom gradu.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Zao mi je Dejane!  Nadam se da cemo ubrzo do Ostrvice...  Drzi se!

Kako je moguce da covek padne a da to niko ne sazna??

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Uh, dobro si ze izlomio...nego fino sada opravak,

pa kada dodjem davidimo koje su razlike izmedju KLEa i Versysa

sta je to Kawasaki unaprijedio  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja