Gile 1466 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa motorom , jesi li ga konacno zavrsio? Ako jesi okaci neke slike, postajemo nestrpljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo sam zaglavio sa nekim drugim obavezama. Nadam se da cu uspeti, uskoro, da odvojim par dana, i zavrsim ga. Planiram da ga registrujem pocetkom sledeceg meseca, ako sve ide po planu. I ja sam nestrpljiv ali visa sila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Kako tema ne bi zamrla, evo jedne fotografije korisnog i jednostavnog dodatka predljoj vili. Izbusio sam sraf koji zatvara stapove, i u njega urezao navoj za sraf. Stezanjem tog srafa vrsi se sabijanje opruge (izmedju srafa i opruge se nalazi metalni distancer tako ne udara direktno u oprugu) Na ovaj nacin sam dobio prednju vilu sa stelujucim hodom i tvrdocom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 27, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan MZ je jos jednom potrvrdio da je najbolji motor na svetu. Nakon sto sam odradio vecinu posla i zavsio skoro sve sitnice, doslo je vreme da probam da ga startujem. Sipao sam benzin, zadrzao plovak dok nije potelko gorivo kroz karburator i nakon dve godine MZ JE UPALIO IZ PRVE !!!!!!!!!!! Iskreno ovome se ni ja nisam nadao... da se razumemo nisam rekao figurativno vec ja stvarno upalio na prvo gazenje kurble.... ne drugo, ne trece, vec prvo... Naravno morao sam odmah da ga probam, onako bez sedista, i mogu reci da sam odusevljen. Motor odlicno poteze, jedino guma jos malo treba da "legne" ali je podnosljivo za voznju. Oseca se tezina i duzina, ali i snaga. Kraci prenos i sire gume uz nize teziste doveli su do toga da se mz ponasa kao mali drag-racer. Sutra treba da tapaciram sediste, i sredim obrtomer i brzinomer, sto ce mi praviti prilicno problema, a takodje moram osmisliti i automat za stop svetlo, i povezati sirenu. Sve u svemu blizi se regisrecija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi ženu da fotografiše pa i mi da podelimo uživanje sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 4, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije kada zavrsim sedista... rucno ih sijem i tapaciram pa to malo traje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak tablica i nalepinica, danas sam predao dokumenta. Ubi me nestrplenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Predjeni su prvih 90km.... testiran do 100km/h. Ide odlicno, poteze fino, u krivinama se borimo ali pametniji popusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Slike za vikend nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 11, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaa, a bas sam se ponadao slikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 12, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Predjeni su prvih 90km.... testiran do 100km/h. Ide odlicno, poteze fino, u krivinama se borimo ali pametniji popusta промени задњу гуму па се неће борите него има да лега ко загорела снајка Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 12, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... има да лега ко загорела снајка :lol: :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ga uslikao, sutra ce biti umontiran naslon pa cu okaciti ostatak fotografija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda aristokratski što nameće obavezu glancanja. Sedište je grubo, to je mogao tapetar da uradi, da se ne vide ti porubi od pozadi. I čunak mi bode oči, treba ga uglancati kao i mašinu, da baca sjaj u oko. A rezultat je više nego odličan, nisam očekivao da će ispasti tako dobro. Za svaku pohvalu, čestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prava krstarica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 19, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Estetski izuzetna pojava. Sve je u proporciji. Slažem se Vujom da treba angažovati tapetara za doradu sedišta. Rezime: ČESTITAM! IMAŠ RETKO LEP MOTOR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da ga vidim uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan konacno je gotov!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1466 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dooobar! Svaka cast, majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na primedmama, pohvalama, sugestijama i delovima Srecan sam sto opet imam "noge" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom ti čestitam na izuzetnom trudu, koji je vidljiv u svakom detalju motocikla. Drago mi je da bar na ovaj način mogu da podelim radost i sreću s tobom zbog nesvakidašnje dobrog ishoda svih tvojih planova i radova tokom rađanja ovog retko lepog vozila. Samo da naglasim da kruzeri i čoperi nisu vrste motocikla koje bih, po mom ukusu vozio, ali uprkos tome izuzetno mi se dopada ovo što si stvorio. SVAKA ČAST JOŠ JEDNOM I DA SE TI I TVOJA DRAGA NAUŽIVATE NA NJEMU! PS Ukoliko je još aktuelna izrada HHO generatora, možeš da me kontaktiraš na PP, jer je moj ujak iz Kragujevca izradio jedan po principu DIY i vozi ga u svom BX-u već preko 2000 km. Mislim da biste mogli lepo da razmenite mišljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...