ts-chopper 113 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan elektroniku sa tiristorom (ukoliko je nemate) mozete sami napraviti po shemi (poslednja slika). elementi su sledeci: tiristor kt206/400 dioda (mislim da je 1n4201 ali nisam siguran, bitno je da je dovoljnog napona jer ovde ima ulogu ispravljanja) kondenzator (kod mene je 3,3μF 100v) i bobina za 6v... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan elektroniku sa tiristorom (ukoliko je nemate) mozete sami napraviti po shemi (poslednja slika). elementi su sledeci: tiristor kt206/400 dioda (mislim da je 1n4201 ali nisam siguran, bitno je da je dovoljnog napona jer ovde ima ulogu ispravljanja) kondenzator (kod mene je 3,3μF 100v) i bobina za 6v... Mala ispravka : Dioda bi trebalo da bude 1N5402 ,1N 5403 ... sve do 1N5408 . Nevezano za ovu tvoju Aplikaciju ja ove diode (1N5408 ) sa uspehom koristim za zamenu umesto tri diode na (ispravljackoj ) diodnoj ploci kod ETZ 250 / 125 / 150 umesto originalnih pomocnih dioda u kolu napajanja pobude rotora Aternatora . Poz Svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan odlicno ! hvala na dopuni, davno sam pravio ovo pa sam zaboravio, a na onoj diodi koju sam ugradio se izbrisala slova, ostalo samo 1n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heckenschutze 6 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan kuperu odlican projekat...daj da vidimo da ubudzujemo i na moj tenk to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi... ponovo sam se izgubio.... vracam sa sa fotografijama novog projekta... moje ludorije- 2.deo : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam je iz mrtvih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Cakli, sija, šljašti... EDIT: one stare slike kad je bio slupan su negde u caffe-u na ko zna kojoj strani. Postavi ih opet ovde u temu da se vidi o kom je uspehu reč. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Cakli, sija, šljašti... EDIT: one stare slike kad je bio slupan su negde u caffe-u na ko zna kojoj strani. Postavi ih opet ovde u temu da se vidi o kom je uspehu reč. Ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je lady diana zaboravljena u nekoj reciklazi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slikama je deo posla, najveci problem je bio vratiti sve u normalu, posto ni jedna dimenzija nije ostala citava, o otvorima za vrata, dijagonalama trapova i sl. da ne pricam. Kada napravim garazu, u dvoristu onda cu je malo preciznije izgitovati i ofarbati, za sada ce ici ovako, ne bas idealno ali zadovoljavajuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Diana j epoznata po svojoj "jakoj" sasiji a kod sudara kao sto je tvoja imala se pokazuje najbolje, barem u 7 ravni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ovo nije ludorija, vec vracanje zivota dobroj staroj dijani. jos bolje bi bilo da je u pitanju spale, al daj sta das... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Kada napravim garazu, u dvoristu onda cu je malo preciznije izgitovati i ofarbati, za sada ce ici ovako, ne bas idealno ali zadovoljavajuce. Mikac, ne pipe ništa, Rat Rod je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 13, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan pravo da ti kazem, imao sam ideju da je onako nasaranu gitom, smirglom i ranim bojama, samo predjem bezbojnim lakom i da to bude prava stvar... ali se ovog puta nisam usudio. Inace sam ljubitelj rat rod-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim deo svojih radosti i sa vama: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 23, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan bravo, vidim umes da popravjas ove starudije , snalazis se u tom poslu, jos jednom bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moze tako a moze i ovako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha.... jos se smejem... Gimme All Your Lovin'.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj bata Billy što ima rat rod... Khm, khm...i meni fali još neki cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To Milance ljudino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bravo covek za trud svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom, hvala narode... sledeci izazovu su vezani za ozivljavanje jednog matorog bmw e21 (nije moj vec jednog druga), nakon toga vracanje sjaja jednom "fici" (kog vozi chopper-ka), a onda nadam se na red stize MZ,(ako se ne proda do tada), a sve to treba uklopiti sa gradjevinskim radovima oko dvorista i garaze, kao i sa preostalim ispitima na faksu(krajnje je vreme zavrsim vise sa studiranjem)... a da tome dodajem i naucno-istrazivacki rad na polju energetske efikasnosti... Nemojte se ljutiti ako se s'vremena na vreme izgubim... sto bi neko rekao, jednom davno: "volim i ja vas" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zapne sa Ficom: http://www.forum.nacionalnaklasa.net/today.php Ovo je moja masina, poslednja izasla iz DMB-a i na kraju, "zli mehanicar": Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...