tindirbp 289 Napisano April 9, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan joj ja bi iz B. Palanke doso do Bg-a pa opet nazad,mada nista nije iskljuceno,samo vreme da posluzi,verujem da ce to biti super voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 9, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Stari put nam ne gine ukoliko ne dobijemo oslobađanje od putarine. U Novom Sadu bi trebalo da budemo oko 11h do 11:30 tako da polazak planiramo za 9:30. Od broja učesnika zavisi mesto odakle ćemo poći a to ćemo znati kako se bude popunjavala lista učesnika. Najverovatnije će to biti sa parkinga ispred Arene odakle je prošle godine kretao Reli. Što se tiče našeg štanda, svakog dana će tamo biti nekoga što nikako ne znači da svi koji imaju želju mogu doći iz BG u NS i provesti dan ili pola dana na našem štandu u druženju. Ovo naročito važi za Novosađane koji su, realno gledano, geografski najbolje orijentisani u odnosu na sajam Dakle ovo je javni poziv: potrebni su nam elokventni mladi ljudi koji bi bili domaćini ili pomoć domaćinima na štandu tokom trajanja sajma. p.s. @Dzigorius ajaaoooo stari put,pripremite se za tandrbal bubrega... Nemoj skakati! Čekaj da se dogovorimo. Možda može nekako stepenicama ili liftom. Organizovaćemo nešto. Ljudi smo. Strpi se molim te, rešićemo problem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 9, 2011 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Nedjelju na standu, a ekipi u Subotu zelim sigurnu i dobru voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano April 10, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Nedjelju na standu, a ekipi u Subotu zelim sigurnu i dobru voznju Lele, kuku, kako da idem na ekskurziju bez Učitelja, ja se prebacujem sa subote za nedelju pa sa Profesorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 10, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Prava prilika za upoznavanje forumaša, druženje i naravno vožnjicu a sve to u ''našem'' ambijentu: motori, moto-oprema, moto-klubovi, moto-predavanja, moto-akrobacije Više informacija o samom Bike Expo na: http://www.sajam.net/live/Kalendar_priredbi/2011/Moto_Bike_Expo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna nesto vise o tome ko ce izlagati na Sajmu? u BG su falili neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 11, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U dogovoru sa organizatorima treba u toku dana, najkasnije do sutra ujutru da pošaljem spisak ljudi koji će biti na štandu kako bi nam odštampali propusnice. Potrebno nam je šestoro. Po dvoje za četvrtak, petak i subotu. Ajmo curice, ajmo dečaci, ko želi da bude ceo dan na našem štandu neka mi pošalje pp. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 11, 2011 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Nedjelju na standu, a ekipi u Subotu zelim sigurnu i dobru voznju Mala promjena plana, ipak se vidimo u Subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 563 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi ne uteraju da radim,onda dolazim i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav celoj ekipi od Moto Asocijacije Srbije, mi ćemo nešto kasnije od vas krenuti organizovano sa Zmajeve pumpe... Želim vama i nama lepo vreme i bezbednu vožnju, vidimo se na sajmu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, vidimo se onda na Sajmu, koliko znam imaćemo štandove veoma blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se onda u subotu na sajmu, samo što sam ja osuđen na GSP... -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjaz.milos 3 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz NS,mogu da ponudim logisticku pomoc par sati u subotu ,ako imate neke konkretne zahteve mozete me kontaktirati na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 13, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na nesebičnoj podršci koju imamo za učešće na sajmu u NS. Verujem da ćete doći da se družimo na našem standu. Što se tiče vožnje u subotu, ako bude lepo vreme i bude više od nekolicine učesnika, biće i vožnje. Ako pada kiša, od volje vam. Nećemo organizovati vožnju po kiši za petoro ljudi. U svakom slučaju, dođite na naš štand kad ste u prolazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bi bilo da se vidimo, al ja nazalost u petak idem za Cacak ( neodlozne porodicne obaveze ), pa neki drugi put . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce moci na standu da se kupe majice i nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neće iz nekoliko razloga, dobili smo obaveštenje da je naš štand izložbeni i edukativni i da ne može biti prodaje Nadamo se da neće biti kiše u subotu i da ćete doći da se družimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 14, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se danas u 11! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas će na BJB štandu biti Scuba i Vuja, sutra a bogami i prekosutra Goca i ja, u nedelju su Bandolerosi domaćini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4901 Napisano April 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u subotu a moram doći i u nedelju da se konačno upoznam sa Bandolerosima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno su na Sajmu Scuba, Vuja i Dexterr, postavili su štand i nadam se da će nam se uskoro javiti pošto su poneli laptop a tamo postoji bežični net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 14, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Oчекујемо директно укључње.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 14, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stand je postavljen i akteri su snimljeni. Program Moto Bike Expo-a mozete naci ovde: http://www.sajam.net/live/Kalendar_priredbi/2011/Moto_Bike_Expo/Najava_desavanja P.S. Vidim da link ne radi posao pa da postavim program sa sajta Novosadskog sajma: Najava dešavanja PROGRAM Četvrtak, 14. april 11.00 Svečano otvaranje Sajma "Moto Bike Expo – Novi Sad" i Izložbe nautike Aula Novosadskog sajma Petak, 15. april 11.00 Potpisivanje protokola o saradnji između Novosadskog sajma, Privredne komore Novog Sada i Županijske komore Pula, Hrvatske gospodarske komore Sala 2 Kongresnog centra Novosadskog sajma 13.00 Amaterske trke ubrzanja Otvoreni prostor Novosadskog sajma 17.00 Gruvanje na Sajmu – koncerti Hala 1 Novosadskog sajma 17.15 Uvertira (Novi Sad) 18.00 Plug'n'play (Novi Sad) 18.45 Ponoćni kauboj (Novi Sad) 19.30 Lude krawe (Bački Petrovac) 20.15 S.A.R.S. (Beograd) Subota, 16. april 11.00 Organizovan dolazak motociklista iz Beograda u posetu Sajmu "Moto Bike Expo – Novi Sad" Organizator: Moto zajednica "BJBikers" 13.00 Turnir u vožnji na zadnjem točku Otvoreni prostor Novosadskog sajma Koncerti 17.00 Blues Hammer band Hala 1 Novosadskog sajma 18.30 AC/DC tribute bend Hala 1 Novosadskog sajma Nedelja, 17. april 11.00 Prezentacija osnovnih načela bezbedne vožnje Hala "Master", štand Moto zajednice "BJBikers" 13.00 Prezentacija osnovnih načela bezbedne vožnje Hala "Master", štand Moto zajednice "BJBikers" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam preko puta sajma, ako nesto treba javite. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nema ni jedna tema o sajmu u NS pa ako je neko bio da ostavi utiske ovde. Da li vredi dolaziti iz BG-a, sta sve ima??? Neke slike. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...