scuba 15 Napisano April 7, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kao što verovatno mnogi već znaju, od 14. do 17. aprila u Novom Sadu se održava 6. Moto Bike Expo, sajam motociklizma i nautike. BJB/AMS će na tom sajmu imati svoj štand na kome će svaki dan biti nešto zanimljivo. Na prvom mestu će biti druženje. U subotu 16. aprila će biti interesantnih priča o bezbednosti u saobraćaju i o vožnji motocikala a takođe u subotu će biti i takmičenje u točkarenju i stunt vožnji. Više informacija će u ovoj temi dati organizator događaja. Za subotu, 16..aprila planiramo organizovanu vožnju iz Beograda do sajma u Novom Sadu i svi učesnici te vožnje će dobiti ulaznice po povlašćenoj ceni. Zainteresovani bi trebalo da se prijave u ovoj temi najkasnije do subote 16. aprila do 20h kada ćemo organizatoru predati konačan spisak učesnika da bi nas u Novom Sadu sačekale ulaznice. Plaćanje ulaznica će biti u Novom Sadu kad stignemo na sajam. Svi ste pozvani da dođete na naš štand kad god vam je volja i obiđete sajam i pre nedelje. Parking za motocikle je ispred glavnog ulaza na sajam i organizator daje obezbeđenje tako da su naši ljubimci bezbedni dok smo mi na sajmu. Vidimo se na Moto Bike Expo u Novom Sadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 7, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu primedbu samo Da nije malo kontradiktorno prica o bezbednoj voznji i vozni motocikala a poponde tockarenje i stunt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa bezbedno da tockarimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 7, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @bigbad86 @NenadG To je stvar organizatora koji određuje šta će sve biti od programa na sajmu. Mi sa time nemamo ništa. Samo sam preneo informacije koje sam dobio od organizatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 7, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan A i ja ne vidim tu nista kontradiktorno. Tockirace profesionalci, ljudi koji to znaju i to ce raditi u za to predvidjenom prostoru a na na pesackom prelazu. Dakle to mozemo podvesti pod moto sport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, zajebavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 7, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan To mu dođe kao na Leburžeu. Aero miting na kome sve puca od najbezbednijih aviona i avio saobraćaja a u isto vreme najviše gledalaca i posetilaca ima kad se održavaju akrobatski letovi vojnih aviona. Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem. 1.Loshmi Capo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako skocim sa zgrade 100% mogu do sajma da dobacim.....tako da se vidimo:)))))) :moto3: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ide Lošmi, moram i ja 1.Loshmi Capo 2.Caponord 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prva organizovana BJB vožnja ove godine Nadamo se da će se ovakva saradnja sa moto sajmovima u Srbiji biti nastavljena i sledećih godina, vrlo je bitno da su Organizatori Sajma shvatili koliki je potencijal ove naše zajednice i koliko će im pomoći na popularizaciji njihove manifestacije i motociklizma uopšte. Zato im trebamo pokazati našu brojnost i snagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17573 Napisano April 8, 2011 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Loshmi Capo 2. Caponord 3. Severian 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, jel postoji neko predvidjeno vreme polaska u subotu ili "kad se skupimo"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ide Lošmi, moram i ja 1.Loshmi Capo 2.Caponord To brate po motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A, jel postoji neko predvidjeno vreme polaska u subotu ili "kad se skupimo"? Uskoro će Scuba da postavi tačno vreme i mesto okupljanja u subotu. NAravno da će biti sve organizovano zajedno sa BJB Redarskom službom koja će se brinuti o sigurnosti kolone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Aj javite i kada ste u NS ispred sajma.... 1. Loshmi Capo 2. Caponord 3. Severian 4. Dzigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano April 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Videćeš koje je vreme polaska pa ćeš znati kad otprilike stiže kolona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije glupo pitanje, kojim putem se ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 8, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Stari put nam ne gine ukoliko ne dobijemo oslobađanje od putarine. U Novom Sadu bi trebalo da budemo oko 11h do 11:30 tako da polazak planiramo za 9:30. Od broja učesnika zavisi mesto odakle ćemo poći a to ćemo znati kako se bude popunjavala lista učesnika. Najverovatnije će to biti sa parkinga ispred Arene odakle je prošle godine kretao Reli. Što se tiče našeg štanda, svakog dana će tamo biti nekoga što nikako ne znači da svi koji imaju želju mogu doći iz BG u NS i provesti dan ili pola dana na našem štandu u druženju. Ovo naročito važi za Novosađane koji su, realno gledano, geografski najbolje orijentisani u odnosu na sajam Dakle ovo je javni poziv: potrebni su nam elokventni mladi ljudi koji bi bili domaćini ili pomoć domaćinima na štandu tokom trajanja sajma. p.s. @Dzigorius Nemoj skakati! Čekaj da se dogovorimo. Možda može nekako stepenicama ili liftom. Organizovaćemo nešto. Ljudi smo. Strpi se molim te, rešićemo problem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što verovatno mnogi već znaju, od 14. do 17. aprila u Novom Sadu se održava 6. Moto Bike Expo, sajam motociklizma i nautike. BJB/AMS će na tom sajmu imati svoj štand na kome će svaki dan biti nešto zanimljivo. Na prvom mestu će biti druženje. U subotu 16. aprila će biti interesantnih priča o bezbednosti u saobraćaju i o vožnji motocikala a takođe u subotu će biti i takmičenje u točkarenju i stunt vožnji. Više informacija će u ovoj temi dati organizator događaja. Za subotu, 16..aprila planiramo organizovanu vožnju iz Beograda do sajma u Novom Sadu i svi učesnici te vožnje će dobiti ulaznice po povlašćenoj ceni. Zainteresovani bi trebalo da se prijave u ovoj temi najkasnije do subote 16. aprila do 20h kada ćemo organizatoru predati konačan spisak učesnika da bi nas u Novom Sadu sačekale ulaznice. Plaćanje ulaznica će biti u Novom Sadu kad stignemo na sajam.Svi ste pozvani da dođete na naš štand kad god vam je volja i obiđete sajam i pre nedelje. Parking za motocikle je ispred glavnog ulaza na sajam i organizator daje obezbeđenje tako da su naši ljubimci bezbedni dok smo mi na sajmu. Vidimo se na Moto Bike Expo u Novom Sadu A kad se stvarno ide- 16.04. ili 17.04.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 8, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ide se u Subotu 16.4.2011. Organizovano, ali mozete naravno doci svaki dan trajanja sajma individualno da se upoznamo i druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano April 8, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 1. Loshmi Capo 2. Caponord 3. Severian 4. Dzigi 5. Đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 8, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan p.s. @Dzigorius Nemoj skakati! Čekaj da se dogovorimo. Možda može nekako stepenicama ili liftom. Organizovaćemo nešto. Ljudi smo. Strpi se molim te, rešićemo problem :D Necu onda skakati, dolazim motociklom, vidimo seee!!! :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 8, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan 1. Loshmi Capo 2. Caponord 3. Severian 4. Dzigi 5. Đunta 6. Almighty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u subotu 16.04. oko 11 sati ispred sajma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...