Nikola Stev. 4 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu MTR kacigu, danas sam je dobio, jedini problem je u tome sto mi je mala... Kaciga je flip-up, Ima dodatni zatamnjeni vizir u obliku naocara koji "iskace" povlacenejm ruckice, sa njom ide i vrecica za cuvanje kao i dodatak za bradu.. Napominjem da je potpuno nova, jos uvek ima foliju na viziru, jbg, kad nisam mogao ni da je navucem na glavu Velicina je M, to je nekih 57-58cm obim glave... Dajem je za 80 evrica, toliko me je i kostala, a nije mi namera da zaradjujem.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Steta...ja trazim takvu al' 54cm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem druze, steta, kaciga fenmenalno izgleda, ja sam narucio istu, samo L velicinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi i dalje aktuelno!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo,ajmo,sezona je krenula,mozda se nesto i dogovorimo ;) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambyle 16 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Dorćol (BGD) Motocikl: Keeway Speed 150 (Black) Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, šta bi ... jel prodata ili je samo rezervisana? Ako nije, može li se probati, ako si u BG-u? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga nije prodata,danas mi je javljeno!Tako da oglas ponovo aktuelan,za sve ostalo cemo se lako dogovoriti!Tesko drugar posto sam u Kosovskoj Mitrovici,mogu ti poslati jos slika ako ti to znaci,al nema sta ako je obim glave 57-58 cm to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambyle 16 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Dorćol (BGD) Motocikl: Keeway Speed 150 (Black) Prijavi odgovor kao problematičan Glavudža mi je 59cm obima, a kad baš zategnem santimentar, onda je 58! U svakom slučaju ne bih smeo da rizikujem i uzmem kacigu a da je ne probam pre toga! Hvala na odgovoru! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATA ! Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...