Jump to content

Moto Zajednica

Cao Svima!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

E, ovako. Da se ja lepo predstavim kao i svi ovi kulturni ljudi pre mene.  ;D

Zovem se Milutin, imam 22 godine. Zivim na Labudovom Brdu (za one koji ne znaju, to je u Beogradu posle Vidikovca), studiram tehnolosko metalrski fakultet i druga sam godina, valjda cu u trecu uskoro.  :D

Sto se motora tice, vozim tomosa bt50, i nadam se da cu uskoro da ga udomim i da kupim nesto malo jace, 125ccm npr.

Toliko od mene za sada! 8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Evo ja da ti svecano prvi pozelim dobrodoslicu u klub kulturne i pametne voznje motora(BJB). Dobrodosao!

• U prolazu, 0 postova

Evo ja da ti svecano prvi pozelim dobrodoslicu u klub kulturne i pametne voznje motora(BJB). Dobrodosao!

Hvala, hvala ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Zovem se Milutin, imam 22 godine. Zivim na Labudovom Brdu (za one koji ne znaju, to je u Beogradu posle Vidikovca), studiram tehnolosko metalrski fakultet i druga sam godina, valjda cu u trecu uskoro.  :D

Sto se motora tice, vozim tomosa bt50, i nadam se da cu uskoro da ga udomim i da kupim nesto malo jace, 125ccm npr.

E pa komso necu da se igram, mene su ubedjivali da zivim na petlovom brdu >:( nikad neznam na kombrdu se nalazim ;D e a sa Tehnolosko metaluskim ce da postanes tehnoloski visak ;D ;D a i za BTa da ti recem Nema tu od trgovine nista dok neuzmemo srafciger i stari srpski univerzalni kljuc zvani Cekic i to cudo ne opravimo da ide kako mu bog zapoveda 8) 8)

E sad kad sam te napljuvao mogu ti reci i DOBRODOSAO na forum

• U prolazu, 0 postova

E pa komso necu da se igram, mene su ubedjivali da zivim na petlovom brdu >:( nikad neznam na kombrdu se nalazim ;D e a sa Tehnolosko metaluskim ce da postanes tehnoloski visak ;D ;D a i za BTa da ti recem Nema tu od trgovine nista dok neuzmemo srafciger i stari srpski univerzalni kljuc zvani Cekic i to cudo ne opravimo da ide kako mu bog zapoveda 8) 8)

E sad kad sam te napljuvao mogu ti reci i DOBRODOSAO na forum

To je tebe ubedjivao neko ko ne zna granice ovog kraja, ipak sam ja ovde odrastao. ;D

A to za BTa si potpuno u pravu, iako ne ide lose ni sad, trebalo bi da ide mnogo bolje.  :D :D 8)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja