bigbad86 825 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 6, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan E tako se radi 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6088 Napisano April 6, 2011 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, čoveku su popucali paoci na točku. Stvarno se ovo retko (nikad) viđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 6, 2011 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nema to veze s tim sto se tocak drzi samo s jedne strane, pa svim automobilima se tocak drzi s jedne strane pa se nista ne desava njemu su koliko ja vidim popucali kraci na felni, i pad bi bio neizbezan imao on standardnu viljusku ili jednorucnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno falična felna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1235 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ima slika koju je postavio @Ninja66 u temi o trci na doningtonu. Popucali pauci. cisto sumnjam da je zamor materijala u pitanju mozda los odlivak. ali i kad vidim kolicni su pauci da bi se ustedelo na tezini nista mi vise nije cudno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...